Založ si blog

Z. Čaputová tvárou predvolebnej kampane PS/SPOLU – nehorázne, neslýchané, odsúdenia hodné !

Predvolebná kampaň do NR SR je vo finále a v doterajšej krátkej histórií samostatného Slovenska je práve táto predvolebná kampaň do NR SR najšpinavejšia a najneférovejšia a to zásluhou práve tých čo na svojich Billboardoch bez hanby hlásajú férovosť. Áno je to neoliberálna časť politickej scény SR a hlavne PS/SPOLU ! Výrazne im v tom pomáhajú všetky „slovenské“ média bez rozdielu !

V týchto dňoch nachádzame svoje poštové schránky plné zbytočných letákov a propagačného materiálu od rôznych politických subjektov uchádzajúcich sa o našu priazeň. Úprimne mne to prekáža, keď denno denne musím s nechuťou vyhadzovať tie nič hovoriace prehlásenia jednotlivých kandidátov, hlavne ak sa jedna o kandidátov, ktorí sa na kandidátkach svojich politických strán nachádzajú niekde okolo stého miesta ! A nezábavnejšie na tom je, ak na tom svojom smiešnom letáčiku je vo fotokoláži so šéfom svojej strany. To sa však dá pochopiť lebo šéf strany, takýmto spôsobom vyjadruje svoju „podporu“ danému kandidátovi na ich kandidačnej listine aj keď sa s ním nikdy v živote nestretol a možno sa ani nestretne, lebo tohto kandidáta mu ponúkli jednotlivý okresný a krajský predsedovia daného politického subjektu a to nato, aby strana zaplnila všetkých stopäťdesiat miest na kandidátke a takto pred verejnosťou dala jasne najavo, že má dostatok „odborníkov“ vo svojich radoch a najkomickejšie na tom všetkom je , keď hneď po voľbách na týchto nízko položených kandidátov šéf strany a samotná strana akosi zabudne a ak sa stane súčasťou vládnej koalície, tak na jednotlivé posty v exekutíve si hľadá ľudí mimo svojej strany a hlavne, aby to boli nestraníci lebo však to nie sú „naši“ ľudia – nuž čo je taktiež pomýlené a k tým nízko položeným kandidátom nielenže neúctivé, ale aj ponižujúce, lebo oni na „trh“ niesli svoju „kožu“, svoju identitu spojili s touto politickou stranou a tí čo tíško čakali v zákulisí, ako sa to všetko vyvinie, sú zrazu hrdými nominantmi tej ktorej budúcej vládnej strany !

Nuž, ale v tých predvolebných letáčikoch sa dnes nachádza jeden absolútne drzý a nehorázny letáčik, ktorý si akosi „naše objektívne“ média na čele so štátnou RTVS akosi nevšímajú a neodsudzujú ! V našich poštových schránkach dnes môžeme nájsť aj letáčik PS/SPOLU na ktorom sú v družnom objatí odfotení Michal Truban a Zuzana Čaputová a pod nimi je „hrdý“ a „férový“ nápis „Dokázali sme to v marci, dokážeme to znova“ ! (https://www.facebook.com/LBlaha/) Niečo tak nehorázne, drzé a nemorálne, že sa ťažko hľadajú slušné slova na odsúdenie takéhoto počinu nezávislej „prezidentky“ environmentalistky Zuzany Čaputovej ! Veď toto je porušenie politickej súťaže, kde je ústredná volebná komisia, ktorá dohliada nielen na samotný volebný proces, ale aj na politickú „čistotu“ predvolebnej kampane. Ne sú tu porušené všetky pravidla férovej predvolebnej kampane, keď „hlava“ SR sa stane hlavným „maskotom“ jedného politického subjektu, ňou vyvoleného a hlavne ak sa jedná o jej rodnú politickú Alma mater ?! Kde je Transparency International Slovensko (TIS), ktoré píše a zverejňuje aj také „pravdy“, že najtransparentnejšiu predvolebnú kampaň má práve PS/SPOLU – vraj čo sa týka financií, ale akú majú podľa vás TISáci  títo hrdý a féroví predstavitelia PS/SPOLU predvolebnú kampaň z pohľadu morálneho ?! To je v poriadku, keď sa prezentujú takýmito predvolebnými letákmi ?! To si vie niekto predstaviť žeby pred prezidentskými voľbami v roku 2014 mal takéto letáčiky vyhotovené kandidát na prezidenta SR Robert Fico spoločne s vtedajším prezidentom SR Ivanom Gašparovičom a na ňom by bol text „Dokázal som to JA, dokážeš to aj TY !“ alebo „Dokázal som to Ja s tvojou pomocou, dokážeš to aj Ty s mojou pomocou“ ! Čo by ste robili vy všetci „objektívni“ novinári, Vy všetky čisté a západom nefinancované mimovládky, Vy najtransparentnejší TISáci, Čo by ste robili ?! Áno išli by ste sa zošalieť z takejto špiny a nemorálnosti Roberta Fica a Ivana Gašparoviča a vedel by o tom nielen celý svet, ale mali by to ako odstrašujúci príklad slovenskej „demokracie“ vycapené na stene vesmírnej stanice ISS americkí astronauti, veď o tom musí byť informovaný aj celý vesmír ! A čo robíte dnes, NIČ, ale zhola NIČ !

Takže takáto je naša dnešná predvolebná kampaň do NR SR „čistá“, „férová“ zo strany tých „najdemokratickejších“ a hodnotovo „najhodnotovejších“ politikov na čele z „nezávislou“ „prezidentkou“ Zuzanou Čaputovou.

Verím, že sa občanovi-voličovi už viac nedajú otvoriť oči, aby videl, že táto neoliberálna časť slovenského politického spektra je schopná čohokoľvek, len aby sa dostala k moci a čo si budú dovoľovať po voľbách, ak nebodaj poskladajú multi koalíciu ?! Stane sa Zuzana Čaputová za odmenu aj predsedníčkou vlády SR, je to celkom možné, lebo táto neoliberálna „Mladá sila“  „pôjde do nás“ aj tým, že si v NR SR odhlasuje, že funkcia Predsedu vlády SR a Prezidenta SR bude dvojjediná, pretože takto to je správne a toto je tá jediná pravda, ktorá musí na Slovensku platiť !

Záver :

Občan – volič, už vieš koho budeš voliť ? Áno máš možnosť, aj na základe vyššie napísaného, sa rozhodnúť medzi naozajstnou demokraciou, proslovenskou, pro rodinnou a tou falošnou „demokraciou“ neoliberálnou, ktorá uznáva len jedinú pravdu – tú svoju, ostatné bude po PV potlačené, ako nedemokratické, rasistické, xenofóbne, extrémistické a pre neoliberálne Slovensko škodlivé !

Tak ako sa píše v Ústave SR, že moc pochádza od občana …, tak využime v čo najväčšom počte našu občiansku povinnosť 29.02.2020 a zabráňme tomuto rozmáhajúcemu sa neoliberalizmu, aby naše deti a ich deti mohli vyrastať a žiť v naozaj našej drahej Slovenskej republike, ktorá je postavená a aj naďalej musí pevne stáť na cyrilo-metodskom duchovnom dedičstve a historickom odkaze Veľkej Moravy ! (viď Preambulu Ústavy SR)

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.