Založ si blog

PS/SPOLU, Za ľudí, KDH a ich pouličný extrémny primitivizmus !

PS/SPOLU, Za ľudí a KDH zistili, že kaviarenské predvolebné diskusie redakcií SME, Denník N, Aktuality.sk, jednoducho nezaberajú, že sa na nich zúčastňuje len hŕstka pomýlených neoliberálov a hlavne ak 90 % z nich sú tí, ktorí za tieto politické subjekty kandidujú na popredných miestach ich kandidačných listín. Pochopili, že takí „novinárski“ „objektívni“ jedinci, ktorí moderujú tieto ich kaviarenské diskusie, ako je Hanzelová-Kovačič, Monika Tódová a pod. im nemôžu priniesť vyššie predvolebné preferencie, tak si povedali, že musia vyraziť do ulíc. Nuž na tom by nebolo nič zlé, ale asi nemajú dosť šikovných mladých neoliberálov, ktorí by museli ísť na príslušné mestské úrady a vybaviť námestia na ich predvolebné mítingy a tak to vyriešili priam šalamúnsky, a ako paraziti sa „zúčastňujú“ na predvolebných mítingoch K-ĽSNS a ešte si dali ušľachtilý cieľ – boj proti fašizmu ! Jednoznačne to považujem za extrémny primitivizmus, chodiť na predvolebné mítingy politického rivala a tam sa hulvátskym spôsobom správať. To naozaj dokáže robiť len „nový“ a „slušný“ politik, „nová“ a „slušná“ politická kultúra ! Posledné udalosti v Trnave nám všetkým ukázali, že násilie im nie je cudzie, ba priam sa u nich javí ako ich prirodzená vlastnosť. Hádzanie kameňov na tribúnu, kde stojí aj žena, ktorá tlmočí v posunkovej reči pre nepočujúcich, tak to je už naozaj cez čiaru ! A hyenistický sa následne na sociálnych sieťach dušovali, že to si sami Kotlebovci na seba hádzali kamene, aby to potom mohli voči ním zneužiť a „objektívne“ média – SME, Denník N a Aktuality.sk to odprezentovali rovnakým spôsobom, urobili z nich (neoliberálov, parazitujúcich na cudzích mítingoch) obete .  A takou obeťou mal byť Pavol Sibyla, člen predsedníctva PS, číslo 18 na ich kandidačnej listine do PV 2020, pretože on sa tam prechádzal len tak v tichosti, nikoho neurážal, nevykrikoval na K-ĽSNS žiadne hanlivé výroky, jednoducho taký baránok, ktorý sa „náhodou“ ocitol na mítingu cudzej strany. Čo tam robil ?!, prečo radšej nešiel a neurobil niečo, aby aj ich koalícia usporiadala, takýto míting ich priaznivcov. Odpoveď je jednoduchá, oni na to proste nemajú ! No a samozrejme Denník N o tomto incidente na tohto nevinného účastníka mítingu napísali „objektívny“ článok z názvom „ V piatok nastal zlom, Kotlebovi prívrženci si už aj udreli. Sibyla z PS/SPOLU podal trestné oznámenie“, tak toto je niečo nehorázne, tak „sibylovci“ vyvolajú na cudzom mítingu konflikt, provokujú a podľa všetkého aj chcú, aby ich niekto „napadol“, aby potom mohli všetku špinu hodiť na usporiadateľa, lebo oni nič, oni sú anjeli . Všetka táto činnosť PS/SPOLU, Za ľudí a KDH je jednoducho rozumnému človeku odporná a takto vážení neoliberáli si rast svojich preferencií nezaistite, ba práve naopak ! Ale v podstate je to dobré, lebo občan-volič vidí čo ste zač, aká je vaša mentálna výbava a keď teraz pred voľbami takto útočíte, tak čo budete robiť po voľbách, ak nedajbože sa Vám podarí pozliepať „demokratickú“ opozičnú vládu ?!

Avšak Vaša opozičná „súdržnosť“ bola ešte viac naštrbená Igorom Matovičom, ktorý pri svojej „prostorekosti“ Vám z obrazovky RTVS jasne odkázal, že ani on nie je zástancom takých hulvátskych spôsobov vedenia predvolebnej kampane a sám sa pozval na tribúnu K-ĽSNS čo mu Marián Kotleba bez problémov umožní, samozrejme až po oficiálnej časti. A chlapci z PS/SPOLU Truban a Beblavý mu (Matovičovi) v následnej TB odkázali, že oni veru neprestanú takto „slušne bojovať“ proti fašizmu a samozrejme ho úplnou náhodou zabudli pozvať na svoje predvolebné mítingy, lebo žiadne nemajú a do bratislavskej Cvernovky už samotný Igor nemá chuť chodiť, lebo takéto kaviarenské predvolebné diskusie sa k normálnym voličom nedostanú !

Toľko k „slušným“ politikom z „demokratickej“ opozície.

A teraz, aká je reakcia občianky Zuzany Čaputovej, nuž žiadna ! žiadna preto lebo jej hodnotové nastavenie plne korešponduje s hodnotovým nastavením PS, ktorého je „produktom“. Áno už sa Zuzana Čaputová raz „popálila“ keď jediný raz použila „vlastnú“ hlavu a prezradila Slovákom novinku, že Andrej Kiska má čo do činenia zo zákonom, že je trestne stíhaný a ak by bol aj v čase po voľbách, tak ona ho veru za šéfa „novej“ „demokratickej“ vlády nevymenuje. To sa však veľmi nepáčilo „sponzorom“ neoliberálnej časti politického spektra, lebo ono predsa nevynakladajú stá tisíce eur na predvolebnú kampaň aj pre Za ľudí, aby to potom občianka Čaputová následne takým „neuváženým“ vyjadrením zničila a tak nasledovali telefonáty medzi Zuzanou a Andrejom, že to tak nebolo myslené a že to sa predsa dá ešte do volieb napraviť !

Ďalšia otázka je na Políciu SR a jej špeciálnu jednotku boja proti extrémizmu a podobných nenávistných prejavov – NAKA, na GP a hlavne na špeciálneho prokurátora Honzu, ako by ste charakterizovali aktivity posledných dní PS/SPOLU, Za ľudí a z časti aj KDH. Tie ich proti extrémistické excesy na mítingoch politického protivníka sú v poriadku. A najnovšie billboardy koalície PS/SPOLU s nadpismi veľkými ako svet „Poďme do nich“ a „Mladá sila“, to vám nezaváňa extrémizmom a hlavne podnecovaním k nenávisti a podnecovaniu k násiliu ?! Tu naozaj nevidíte spojitosť s Nemeckom v 20. a 30. rokoch minulého storočia, keď po uliciach nemeckých miest pochodovali Hitlerjugend a hlásali, tiež len jednu jedinú pravdu. Tak ako si pán Honz vysvetľujete nadpis „Poďme na nich“, to je ako myslené, je v tom výzva na násilie, alebo je to myslené priateľsky s úmyslom sa s nimi (a teda s kým ?!)  len tak „odborne“ porozprávať o hodnotovom nastavení ich „slušných“   a ich „extrémistických“ Mladých síl ?! Ako si to vyhodnotíte vážená NAKA a špeciálna prokuratúra ! Tak za „výtržníctvo ste do väzenia na dlhú dobu posadili nevinných, Martina Daňa a Rudolfa Vaského a túto to prehliadate ?!

Naozaj rovnaký meter máte, len čo je pravda !

Na záver vyslovujem prianie, aby sa tento ošiaľ neoliberálov okamžite zastavil, aby voliči, občania SR 29.2., v slobodnej voľbe volili tých, čo sú síce označovaní za extrémistov, ale nimi nie sú, a aby poslali do zabudnutia tých, čo sú označovaní za „novú“ politickú kultúru, za „slušných“ politikov, ale nimi absolútne nie sú !

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.