Založ si blog

Tragikomické novoročné stretnutie „jedinej demokratickej“, „slovenskej“ opozície !

Včerajšia tlačová beseda (TB) po novoročnom zasadnutí „jedinej demokratickej“ opozície vyznela naozaj komicky. Pred kameru sa postavili dvaja zástupcovia Za ľudí (Kiska, Remišová), dvaja za KDH (Hlina, Zajac), dvaja za koalíciu PS/SPOLU (Truban, Beblavý) a jeden jediný za SaS (Sulík). Chýbali zástupcovia OĽANO a Sme rodina. Prečo asi ? Nuž len a len preto, že celá naša slávna „demokratická“ opozícia vystupuje navonok, ako silne spolupracujúca, vediaca sa zhodnúť hlavne na prioritách (každý má inú!) a preto ak na takom pre nich dôležitom novoročnom stretnutí chýbajú „len“ dvaja, bez ktorých podľa dnešných manipulatívnych prieskumov verejnej mienky, väčšinu v NR SR nezložia, tak sa podľa nich nič mimoriadne nedeje, lebo došlo len k akémusi komunikačnému nedorozumeniu a veselo sa ide ďalej s oblbovaním, hlavne nerozhodnutých voličov !

Na tejto TB, ktorú ja osobne považujem za frašku, sme sa opäť nič nové nedozvedeli. Dookola stále to isté, hlavne sa opäť nezaprel Andrej Kiska, ktorý opäť zo zaťatými perami, s nenávisťou v očiach a prehnanou ručnou gestikuláciou „jasne „ pomenoval o čo im ide, ide im hlavne sa zhodnúť v prioritách, a tie priority sú až jedna, odrovnať SMER-SD a Roberta Fica od moci, akýmkoľvek spôsobom a akýmikoľvek prostriedkami, lebo Andrej Kiska ho už raz „porazil“ a nafukuje sa, že ho porazí aj tentokrát ! Ja nechápem jeho „koaličných“ partnerov, prečo Andrejovi nepovedia jasne, že „…milý Andrej, nezdôrazňuj stále, že Ty jediný porazíš Fica a čo My ostatný, mi v tom s tebou nejdeme, s nami nepočítaš ?!“

Nuž majú všetci čo tam včera stáli, ako politické nuly, toho dosť čo na rováši, toho masla je tam tiež na ich hlavách habadej, a preto všetky takéto ich „súdržné“ vystúpenia pred slovenským voličom zaznievajú a vyznievajú, ak nie komický tak určite tragikomický !

Nie je potrebné sa k tejto TB ďalej nejako mimoriadne venovať, ale za zmienku stojí snáď len jediný výrok a to výrok Michala Trubana, ktorý povedal „…táto skupinka ľudí…“ (mal na mysli všetkých siedmich čo tam stáli pred kamerami). Áno v tom jedinom mal včera Michal Truban pravdu (ak ste si všimli, toto jeho pomenovanie ich včerajších vystupujúcich na tejto TB, vyvolalo na jeho spojencoch nie celkom milý úsmev!), je to len úzka skupinka ľudí podporovaná finančnými oligarchami z domova a zo zahraničia, ktorá pre úspech v nadchádzajúcich PV 2020 urobí čokoľvek, použije akékoľvek množstvo peňazí na zmanipulovanie verejnej mienky, len aby po PV 2020 prevzali moc na Slovensku a pribili tak posledný klinec do slovenskej rakve, do rakve slovenskej štátnosti, do rakve slovenskej tradičnej rodiny (ocko, mamka, dietky) a do rakve kresťanstva na Slovensku ešte stále tak silno zakorenenom !

Nám občanom SR, nech sa tak nestane – Boh pomáhaj, lebo celej „demokratickej“ opozícií k dosiahnutiu ich cieľa pomáha Zuzana Čaputová z prezidentského paláca a všetky politické mimovládky + „objektívne“ „mienkotvorné“ média, žiaľ na čele so štátnou RTVS !

Občianka Zuzana Čaputová, ktorá pravdepodobne protiústavne a nezákonne „obýva“ prezidentský palác, sa už jasne vyjadrila, v zmysle, že k úcty k voličom víťaznej strany v PV 2020, a teda nie aj s úcty k víťaznej politickej strane, takúto víťaznú stranu po PV 2020 poverí zostavením vlády, a teda získaním nadpolovičnej väčšiny v NRSR, stanoví jej na to obmedzený čas, a ak to nedokáže, tak ďalšieho nepoverí automatický druhého v poradí (má jasnú obavu, že tým druhým môže byť K-ĽSNS ?!), ale môže to byť až tretí v poradí ! Nuž takáto nehoráznosť naozaj môže vyjsť len z úst Zuzany Čaputovej, pretože iné vyjadrenie je jej hodnotové nastavenie nedovoľuje a samozrejme, že to všetko v súlade s „ústavnosťou a zákonnosťou“, ktorú si ona, občianka SR, tak nesmierne „váži“ !!!

Nuž predvolebné divadlo zo strany „jedinej demokratickej“ opozície sa začalo, občan a oprávnený volič zabávaj sa, avšak nenechaj sa oklamať a „omámiť“ tým čo budeš z ich strany vidieť a počuť a to hlavne aj prostredníctvom všetkých im naklonených slovenských médií ! Pri takejto „objektívnej“ mediálnej podpore, by vyhralo voľby aj to povestné vrece zemiakov !

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.