Založ si blog

POLITICO-p. Čaputová v spoločnosti najvplyvnejších Európskych politikov, NEHORÁZNOSŤ !

Spravodajský server POLITICO je bruselský týždenník o kampaniach, lobovaní a politickom vplyve EÚ. Citujem z ich oficiálnej stránky  https://www.politico.eu/list/politico-28-class-of-2020-ranking/ . Už tento samotný fakt je dôkazom toho, že to, čo tento bruselský server plátok zverejňuje, má nulovú dôveryhodnosť a je jednoznačne tendenčný. Ako môže niekto napísať takýto nezmysel, že „naša“ „prezidentka“ patrí medzi 28 najvplyvnejších politikov Európy ?! V čom ovplyvňuje tak výrazne dianie v Európe ?! Nuž absolútne ničím ! Ak by server POLITICO o p. Čaputovej napísal a zverejnil, že neovplyvňuje žiadnym spôsobom Európu ako takú, ale že sa všemocne snaží zaviesť na územie Slovenska, aby sa tu dovolilo naplno zaniesť, ten neoliberalizmus západných štátov a ekonomickú genocídu západných korporátov a USA na obyvateľoch SR, tak potom Áno, to by bola pravda a hádam by jej v takomto prieskume patrilo aj prvé miesto ! Takže pani Čaputová v žiadnom prípade nepatrí medzi najvplyvnejších politikou Európy, ale celkom iste je najpovoľnejšou političkou Európy, vo vzťahu k diktátu z Bruselu a spoza Atlantiku – USA ! Nuž porovnajme ju s niektorými osobami uvedených v tomto rebríčku „EL POLITICO“ – myslíte si vážení, že ak by p. Čaputová povedala verejne, že Vážení utečenci z tretích štátov a hlavne z oblasti Islamského štátu máte u nás otvorené dvere dokorán, ako to svojho času nešťastne prehlásila p. Angela Merkelová – spolková kancelárka Nemecka, ktorá je tiež na tomto „prestížnom“ zozname, že by vôbec niekto zareagoval, absolútne by sa tým nikto nezaoberal a všetci Tí európsky lídri by to brali ako pomätenie sa na rozume p. Čaputovej – naozaj veľký vplyv !

Alebo zoberme si z tohto „prestížneho“ rebríčka, francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona, ktorý sa nemusí nikoho báť ani obávať vysloviť takú ostrú vetu na NATO „…NATO sa nachádza v stave klinickej smrti…!“ a hneď nato sa stretne zoči voči s americkým prezidentom Donaldom Trumpom a všetko mu to ešte raz a napriamo „šplechne“ do očí a Donald sa zmôže len na to, že mu pripomenie žlté vesty !, viete si predstaviť, že by sa „naša prezidentka“, takto slobodne vyjadrila na adresu NATO ?!, nuž to by bolo kriku okolo nej a jej hviezda by nielenže v západných a USA očiach vybledla, ale by okamžite zhasla – to je ale vplyv, čo ?! Ďalší a pre mňa naozaj najvplyvnejší politik, ktorý sa v tomto rebríčku, nanajvýš „prestížnom“ objavil je samozrejme prezident ruskej federácie Vladimir Vladimirovič Putin. Áno toto je naozaj najvplyvnejší politik nielen Európy, ale aj sveta a porovnávať p. Putina s p. Čaputovou a ich vplyvom na európsku politiku, tak to snáď nikto nemyslí vážne, to je ako keby ste na jednu stranu váh postavili slona a na druhú stranu blchu, a tvrdili by ste celému svetu, že váha sa naklonila na stranu blchy. Naozaj smiešne, komické, ale hlavne tragikomické ! Alebo p. Čaputovú chce niekto prirovnať k ministerskému predsedovi Maďarska Viktorovi Orbanovi (už deviaty rok vkuse!), kvôli ktorému je celá bruselská neoliberálna Európa na nohách a kopú do neho, koľko sa len dá, ale s Vikim to ani nepohne ?! Samozrejme, keďže p. Čaputová nemá svoj vlastný názor, ale musí presadzovať názor tých, ktorí ju na terajší post, podotýkam stále ešte nie v súlade s Ústavou SR, dosadili použitými financiami a „objektívnymi“ prieskumami, tak Tí ju samozrejme hladkajú a dávajú jej pocit dôležitosti, avšak si pani Zuzana neuvedomuje (alebo áno ?!), že je to len faloš, lebo bezhlavo a bez rozmyslu, plní ich priania a nie záujmy občanov SR !

Nuž nakoniec musím priznať, že v uvedenom „prestížnom“ rebríčku najvplyvnejších politikov Európy predsa je jedna postavička, ktorej sa p. Čaputová, ako tak môže rovnať, a to malé rozmaznané švédske dievčatko, ktoré si neuvedomuje (zarážajúce je, že si to neuvedomujú jej rodičia, ale sila peňazí robí svoje, keď rodič takýmto spôsobom zapredá svoje dieťa, ako pokusného králika pre potreby politických záujmov vplyvných politických skupín sveta – USA a spol.), že je zneužívané a tiež z nej robia umelú malú celebritku a tou je Greta Thunbergová ! Áno tu sa tieto dve osôbky z tohto „prestížneho“ rebríčka pro bruselského plátku naozaj môžu rovnať rovný s rovným, ale vplyv na európsku politiku nemajú absolútne žiaden, NULA !!!

Nuž môžeme sa „nádejať“, že onedlho vyjde ďalší, a teraz už naozaj prestížny rebríček najvplyvnejších politikov, kde samozrejme p. Zuzana Čaputová nebude chýbať, ale tentokrát to bude mať už aj medziplanetárny dosah, lebo p. Čaputová presadzovaním „svojej“ politiky ma veľký vplyv aj na medziplanetárne vzťahy ! Naozaj smiešne a zároveň tak smutné, až na plač !

Záver :

Rád by som sa opýtal tvorcovu tohto „prestížneho“ rebríčka najvplyvnejších politikov európy z bruselského spravodajského servera POLITICO, na akom základe vydali tento smiešny rebríček, aké mali kritéria, prečo neuvádzajú aj umiestnenie, ale všetkých ich dali na jednu roveň a prečo práve 28 a nie napríklad 50 alebo len 10, aj tam by sa Vám vošla „naša“ p. Čaputová ?!

Čaputová podľa pomýleného bruselského servera POLITICO je v strednej a východnej Európe nádejou progresívcov, že je možná aj iná budúcnosť, server ju označuje za eurofilku, liberálku v regióne sužovanom plazivým autoritárstvom (nehoráznosť, totiž neexistuje autoritatívnejší režim, ako režim neoliberálov, ktorí uznávajú len jednu pravdu a to tú svoju !). Zároveň zdôrazňuje, že aj keď na Slovensku je funkcia prezidenta zväčša ceremoniálna, tak sa jej už podarilo využiť túto funkciu ako platformu na zmenu politického diskurzu na témy ako je korupcia, životné prostredie a práva LGBTQ ! Áno, presne to posledné je to, o čo ide všetkým neoliberálom na Slovensku (PS/SPOLU, Za ľudí a žiaľ aj „kresťanom“ z KDH) a to je presadenie zvrátenosti na platforme LGBTQ ! Viete si predstaviť, že večer na pohovke v obývačke sedí jeden chlpatý muž v objatí druhého chlpatého muža (platí to aj na lesby), navzájom sa hladkajú po svojich obnažených chlpatých pažiach, popoťahujú sa za fúziky a briadky, jemne si šepkajú milostné slová do uška a oproti ním sedí nimi adoptované dieťa a pozerá sa na túto ľudskú zvrátenosť a takto sa im detským hláskom prihovára „…rodič jedna, no, no, no neťahaj toho rodiča dva tak silno za briadku lebo mu tým ubližuješ…!, nuž poviem Vám dvíha sa mi žalúdok. Takže Vážená „najvplyvnejšia politička“ Európy Zuzana Čaputová a pomýlená neoliberálna časť našej slovenskej politiky a západné pomýlené neoliberálne spoločenstvá, na Slovensku takéto zvrátenosti, pospolitý, tvrdo pracujúci ľud nikdy nepripustí a ani nedovolí a môžete si vydávať akékoľvek a koľko len chcete všelijakých pomýlených a pomätených rebríčkov lebo u nás platí :- večer na pohovke v obývačke sedí v jemnom objatí ocko s mamkou, pri nich sedia ich šťastné dietky, ktoré majú vo svojich detských srdiečkach radosť z toho, že ich rodičia, mamka a ocko sa majú tak radi a pritom majú v tých nevinných očkách tú nádhernú detskú šibalskú iskru, a akýže ma v očkách výraz dieťa rodiča 1 a rodiča 2 ?! Nuž asi riadne zakalený a smutný !

Apropo najlepší a najuznávanejší „prezidentský“ hovorca všetkých čias nielen na Slovensku, ale aj na celom svete, p. Martin Strižinec, svojho času „najobjektívnejší“ moderátor politickej relácie RTVS O 5 minút 12, to komu chcete nahovoriť takú blbosť, že preto bol prezidentský palác (Grasalkovičov palác) vysvietený farebnými svetlami, aby sa ukázalo ako bude vyzerať keď bude vždy osvetlený na bielo ako dodnes ?! Čo je toto za totálna hlúposť. A nie je to príprava osvetlenia prezidentského paláca, aby sa rozsvietil dúhovými farbami na znak súhlasu a spolupatričnosti „našej“ „prezidentky“ s budúcim LGBTQ dúhovým pridom (pochodom) v Bratislave ?! Veď pani ombudsmanka Mária Patakyová sa už blysla tým, že na deň tohto zvráteného pochodu ulicami Bratislavy na znak úcty k tejto ľudskej zvrátenosti vyvesila na budove kde sídli dúhovú vlajku, ale keď bol pochod za rodinu, tak kde bola táto „ochrankyňa“ ľudských práv !? Toto sa musí rázne zmeniť po PV 2020 !!!

BODKA :

Nech sa páči Vážení občania SR pozrite sa kde sa nachádza „naša prezidenetka“, ako jedna z najvplyvnejších politikov (političiek) Európy na spoločnej fotografií na stretnutí najvyšších predstaviteľov štátov NATO na práve skončenom zasadnutí v Londýne ! (https://www.webnoviny.sk/zuzanu-caputovu-je-na-spolocnej-fotke-zo-zasadnutia-nato-takmer-neviditelna-najdete-ju/ ) Na základe prestížneho rebríčka „EL POLITICO“, by každý z nás očakával, že bude sedieť v prvej rade po boku naozaj najvplyvnejších politikov Európy a sveta, ale čo sa stalo !, aká nehoráznosť a neúcta, k „našej“ najvplyvnejšej političke Európy, veď ona je až v poslednom rade a musí sa riadne nahnúť, aby ju vôbec bolo vidieť spoza pred ňou stojaceho „bezvýznamného“ politika gréckeho premiéra – Kyriakos Mitsokatis, Nuž nebotyčná NEHORÁZNOSŤ !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.