Založ si blog

p. Matovič nepovedal ste celú pravdu o p. Kiskovi !

Vážený p. Igor Matovič, na (25.11.2019) Vašej TB, ste sa rozhodol, že nám občanom SR a oprávneným voličom SR prezradíte aj čo to zo zákulisia jednania medi Vami „demokratickými“ opozičnými stranami a p. Kiskom, a že nám poviete „pravdu“, ako to vlastne s rozhodnutiami p. Kisku o uzatváraní opozičných predvolebných koalícií vlastne je. Nuž p. Matovič ja si myslím resp. som takmer presvedčený, že ste nám opäť nepovedal celú pravdu. Neverím, žeby ste bol taký naivný a myslel si, že My občania SR a oprávnený voliči SR, Vám takúto rozprávku zhltneme aj s navijakom. Veď je úplne jasné, že ESET si vybral p. Kisku a Za ľudí a je ich zámerom, aby sa Vaše hnutie a SaS po PV 2020 nedostalo do NR SR ! Ich prvoradým záujmom je, aby ESET mal pod palcom čo najmenej politických strán v NR SR, cez ktoré bude presadzovať na Slovensku svoju neoliberálnu západnú a USA politiku, a nie aby musel mať v košiari šesť politických „ovečiek“, ktoré sa mu budú ťažšie držať v tom pomyselnom politickom „košiari“, aby sa nenašla ani jedná zblúdila ovečka, ktorá by im časom mohla sťažiť resp. prekaziť „prerod“ Slovenska zo štátu na akúsi nič hovoriacu krajinu s absolútnym neoliberalizmom a potláčaním národných a štátnych záujmov SR, a hlavne potlačenie tradičnej rodiny ocko, mamka a dietky ! ESET preto najviac a prednostne podporuje p. Kisku a p. Trubana. Majú taký sen, že tieto dve politické subjekty + KDH, bez Sme rodina, by mali byť schopné zložiť štvôr koaličnú vládu, a tá bude jednoznačne pod vplyvom ich požiadaviek a cieľov ! Robia preto všetko ! Napríklad, ak ste nevideli, tak si pozrite, poslednú reláciu Na telo p. Kovačiča (TV Markíza 24.11.2019), kde p. Kovačič pred koncom tejto politickej diskusnej relácie „upokojoval“ slovenského voliča, že na základe nesmierne „veľa“ dopytov od divákov – občanov SR, že kedy vlastne konečne bude v tejto relácií aj p. Kiska, p. Kovačič víťazoslávne oznámil, že už o dva týždne ! Nebolo by zaujímavé p. Igor Matovič, keby ste pekne poprosil TV Markízu a prehovoril p. Kovačiča, že Vy chcete byť spoludiskutujúci v tejto naozaj veľmi „sledovanej“ relácií p. Kiskovi ?! A tu si otvorene a „pravdivo“ vydiskutujte, prečo to ten p. Kiska nechcel uzatvoriť veľkú opozičnú koalíciu a vyhovára sa, že v tak veľkej koalícií predsa musí byť aj KDH lebo inak vo voľbách politický „zhynie“ ! Skúste to !

Ďalej ste sa na predmetnej TB prezentoval, akýmisi priemermi výskumov politickej verejnej mienky, kde ste sa snažil ukázať, ako vstup p. Kisku do politiky Vám všetkým aj spolu s ním zobral akýchsi 0,4 % z celkových sumárnych preferencií celej „demokratickej“ opozícií a chválil ste, ba až do neba ste vynášal agentúru FOCUS, ktorá je pre Vás etalónom objektívnej agentúry, čo sa politických preferencii týka. Nuž p. Igor Matovič sledujte od teraz výsledky agentúry FOCUS (ale aj AKO a iných), ako sa u nej budú vyvíjať preferencie všetkých Vás „demokratických“ opozičných strán smerom k PV 2020 a budete prekvapený, ako bude rapídne rásť „obľúbenosť“ strany Za Ľudí (nepotrvá dlho a preskočí PS/SPOLU a o niekoľko týždňov preskočí aj SMER-SD !) a ako sa Vy OĽANO a SaS začnete potácať nie na pozíciách zvoliteľnosti, ale budete hlboko pod touto hranicou. A viete prečo predpovedám takýto scenár ?, lebo prieskumy politickej verejnej mienky nie sú len dobré platené, ale hlavne sú dobré kupované (cena za jeden takýto „objektívny“ prieskum sa vraj pohybuje niekde na úrovní 15 000,00 € !) Ako príklad si zoberte p. Čaputovú, ktorá na úplnom konci predvolebnej kampane pred prezidentskými voľbami predbehla všetkých o desať konských dĺžok, lebo ESET a agentúra AKO, a preto sa dočasne stala „prezidentkou“ SR !

Záver : p. Matovič naozaj sa snažte dostať do TV Markíza ako spoludiskutujúci s p. Kiskom v relácií Na telo, ktorá by mala byť podľa moderátora tejto relácie p. Kovačiča 08.12.2019 (nedeľa), aby ste priamo do očí p. Kiskovi mohol povedať tú „pravdu“, ktorú ste sa snažil nahovoriť nám na Vašej ostatnej TB. Zároveň si môžete byť istí, že TV Markíza si exkluzívne pre túto reláciu nechá u Vami preferovanej agentúry FOCUS urobiť prieskum politickej verejnej mienky a to až na 1027 respondentov. Predpokladám, že to bude veľmi „prekvapivý“ prieskum, kde sa budú riešiť otázky či voliči chcú veľkú opozičnú koalíciu s alebo bez KDH, a uvidíte že prieskum „objektívne“ ukáže že najmä voliči Za ľudí (koľkože ich bude s tých 1027 oslovených, žeby až 700 !) sa vyjadria že vytvoriť veľký opozičný Blok zmeny bez KDH je absolútny blud a preto nebolo možné zo strany Za ľudí súhlasiť s vytvorením takejto koalície bez KDH. Samozrejme že rozoberú aj Vašich voličov v tejto otázke kde sa ukáže že Vaši voliči OĽANO zase budú minimálne v počte 66,7 % presvedčený, že vytvorenie predvolebnej veľkej opozičnej koalície bez KDH by malo význam, aby ste porazili po PV 2020 mafiu. Len otázka znie ktorú mafiu ?, lebo nám voličom sa javíte ako nová a ešte väčšia mafia pre tento náš štát práve Vy „demokratická“ opozícia !

A pozor p. Igor Matovič, zároveň hneď prvú otázku, ktorú je potrebné v tejto relácií položiť p. Kiskovi je, prečo prišiel diskutovať pred divákmi, oprávnenými voličmi SR, o predvolebnej spolupráci s opozičnými „demokratickými“ stranami až týždeň po možnosti odovzdať kandidačné listiny !!!

BODKA pre Igora Matoviča a „nepozorných“ voličov SR :

Práve včera (26.11.2019) vyšiel najnovší a „najobjektívnejší“ prieskum politickej verejnej mienky agentúry AKO, a ako som predpokladal a predpovedal (čo naozaj pre pozorného voliča nie je až taký problém), strana Za ľudí naberá „Čaputovej syndróm“ a začína preferenčne a zázračne rásť ! Za ľudí, už v preferenciách predbehla PS/Spolu a začína „dýchať“ na chrbát SMER-SD ! p. Kiska práve teraz môže zmeniť svoje vyjadrenie z jeho poslednej TB, že p. Truban je líder opozície lebo v tom čase ešte v preferenciách bolo PS/SPOlU pred Za ľudí, po včera zverejnenom prieskume AKO si môže p. Kiska hovoriť, že terazky je už on lídrom opozície a čo to znamená ? Nuž pre ostatnú „demokratickú“ opozíciu to znamená, že sa musia zmieriť s tým, že od dnes je ich lídrom p. Andrej Kiska, musia sa mu odteraz vtierať do priazne, lebo odteraz to bude p. Andrej Kiska a strana Za ľudí, čo bude určovať, ako majú vyzerať ďalšie preferencie hlavne AKO a FOCUS, komu budú rásť a komu zase naopak klesať a teda ak ostatné „demokratické“ opozičné strany chcú mať preferencie aspoň na hrane zvoliteľnosti, tak musia pekne „papkať“ z ruky p. Andreja Kisku lebo v pozadí je veľmi bohatý donor a donori. ESET rozhodne, kto prichádza po PV 2020 do úvahy ako koaličný partner pre Za ľudí, lebo oni svojimi peniazmi zariadia, koho budú „objektívne“ na Slovensku vraj najviac uznávané prieskumné agentúry, vo svojich ďalších prieskumoch preferovať, aby ich volič SR volil a tým sa pripraví potenciálny (poslušný !) koaličný partner resp. partneri. Ja predpokladám, že ďalšie opozičné preferencie sa budú vyvíjať, tak, aby po PV sa do NR SR za terajšiu „demokratickú“ opozíciu dostali len Za ľudí, PS/SPOLU, KDH (Sme rodina – to im vadí, ale nezabránia) ! Moja predpoveď, ako budú vyzerať pre tieto strany ich preferencie tesne pred moratóriom na uverejňovanie politických prieskumov verejnej mienky, a je jedno či AKO alebo FOCUS, takto : Za ľudí 25,9 %, PS/SPOLU 16,7 %, KDH 15,4 % ! a čo SMER-SD ? – 16,6 %, K-ĽSNS – 10,2 %, Sme rodina 7,8 % a SNS 5,1 % ! Samozrejme že toto je len opozičný sen, ktorý sa budú snažiť nanútiť občanom a voličom SR, ale prebudenie Vážená „demokratická“, dnešná opozícia bude naozaj trpké !!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.