Založ si blog

Mediálne hysterické konšpirácie okolo zločinca Antonina Vadalu !

Ďalšia výborná téma pre naše „mienkotvorné“, „slušné“ a „nezávislé“ média a pre našu „novú“ opozičnú politickú garnitúru, zvlášť pre najčistejšieho z najčistejších slovenských politikov Igora M. ( ctím si prezumpciu neviny, a preto len M., pokiaľ nebude právoplatne odsúdený).

Antonina Vadalu odsúdil taliansky právny systém na deväť rokov za trestný čin spojený s drogovou činnosťou, konkrétne – kokaín . Taliansky súd ho odsúdil za pašovanie kokaínu z Južnej Ameriky do Talianska. Kde sa tu spomína Slovensko ?! Nuž nikde, takže tento prípad Vadalovej zločineckej aktivity, nemá so SR nič spoločné ! A ak áno, tak by  sa „naše“ nič zveličujúce média, mali obrátiť na naše orgány činné v trestnom konaní, či ich talianske súdne orgány požiadali o súčinnosť pri dokazovaní a šetrení tejto kokaínovej aféry, alebo ich len jednoducho požiadali o vydanie A. Vadalu do Talianska. Pretože vážení, to je obrovský rozdiel, žiadať cudzí štát o jednoduché vydanie na trestné stíhanie v inom štáte a medzi žiadosťou o súčinnosť pri šetrení prípadu, kde sa uvažuje a o tom, a je podozrenie, že takúto trestnú činnosť táto osoba vykonávala aj na území štátu, z ktorého je jeho vydanie žiadané !

Týmto sa „naše“ média absolútne nevenujú, ale spriadajú konšpiračné teórie, s kým na Slovensku tento zločinec páchal trestnú činnosť, a jedine len tak to mohlo, a podľa nich to aj tak bolo, že to robil so všetkými „Smerákmi“, aj s pani upratovačkou kdesi v Dolnej-Hornej, lebo aj ona je členkou „zločineckej“ strany Smer-SD ! Opäť žiadna úcta k slovenským zákonom a žiadna úcta k prezumpcií neviny, ale hneď obvinenie, odsúdenie a potrestanie ! Vyťahujú sa akési fotografie, konšpiračné teórie, ale jasne kompromitujúce videa, napr. p. Sulíka s p. Kočnerom, tak to nič, nula, bezvýznamné, však sa ospravedlnil, ale iba jedenému z nich to stačilo, aby bol pre „našu“ „novinársku“ obec nevinný, pre toho druhého však už platia iné „ich“ zákony. Nuž na takejto logike týchto „nezávislých“ novinárov, by stačilo, ak by náš právny poriadok poznal len jedno paragrafové znenie a to §1 – „Osoba, ktorá spáchala, akýkoľvek trestný čin sa považuje za nevinnú, ak sa úprimne ospravedlní a oľutuje svoj, či už neuvážený alebo cielený trestný čin“ !

Nezdá sa Vám vážení „novinári“, že opäť sa snažíte túto so Slovenskom, ničím nespojiteľnú vec, zneužiť na to, aby ste politicky ničili len terajšiu vládnu koalíciu a tým napomáhali terajšej „demokratickej“, „čistej“, „slušnej“ opozícií ?! Veď zájdite vo svojich konšpiráciách ešte ďalej a buďte vyvážení na obidve strany, a za konšpirujte si napríklad s tým, že ak mal v taliansku odsúdený A. Vadala, distribuovať drogy – kokaín, podľa Vás aj na území SR, tak potom je na mieste otázka, či aj naši „noví“, „slušní“ a správne hodnotovo nastavení politici, ako sú p. Michal Truban (PS), alebo p. Martin Poliačik (PS), ktorí sa otvorene priznali z užívania drog, a hlavne pre našu mladú generáciu presviedčajú o neškodlivosti drog, či aj oni náhodou s týmto talianskym zločincom neobchodovali. Veď čo keď mal ten najčistejší kokaín, len pre vybranú drogovú slovenskú smotánku. Buďte investigatívny a začnite „snoriť“ odkiaľ a od koho si títo páni s PS/SPOLU kupovali drogy, veď keď ich užívali, tak asi im ich niekto len tak zadarmo nedaroval !

Ak takto vyvážene budete svojich čitateľov informovať o prepojenosti Antonina Vadalu na našu politickú „sebranku“, tak potom Vaše články budú oveľa „dôveryhodnejšie“ vo svojej absurdnej konšpirácií a získajú punc „objektívnosti“!

p. Igorovi M. sa nečudujem (pretože toto je jeho jediná „politická práca“ a jedine „politické hodnotové“ nastavenie), že robí tak podrobné „informatívne“ tlačové besedy o prepojení najväčšej svetovej mafie na našich, ním vybraných zlých politikov, ale ak stále hovorí, že on aj „svojim“ povie „pravdu“ do očí, tak by mal zostrojiť tiež akéhosi „pavúka“, minimálne o M. Trubanovi a p. M. Poliačikovi, s kým a od koho si „zadovažovali“ drogy pre vlastnú potrebu, ale aj na propagáciu týchto drog, ako názornú ukážku, prípadne prvé „vrecúško“, ako prezent zadarmo, napr. študentom, naším deťom !

A ak by sme mali pristúpiť na „dôkazoví“ materiál, ktorí nám tu p. Igor M. a následne aj všetky mienkotvorné média podsúvajú, že zločinec je aj ten, čo je s A. Vadalom na fotografií, tak potom aj p. Čaputová by podľa tejto „logiky“, mala byť užívateľkou drog, veď na koľkých že to fotografiách sa objavuje a je identifikovateľná, s užívateľom, aj tvrdých drog p. Michalom Trubanom (sám sa priznal) a dokonca boli spolu aj v jednom politickom hnutí Progresívne Slovensko, boli dokonca jeho podpredsedami ! Sú na základe takejto „logiky“ všetci členovia tohto hnutia užívatelia drog prípadne ich dílermi ?! Odpovedzte si vážení sami .

Nuž a Vy p. Igor M. (a následne to Vy „slušné“, „mienkotvorné“ média okamžite aj s priliehavým a pravdivým komentárom, zverejnite !), nože ukážte nám na svojej najbližšej tlačovej besede k tejto téme nejakú fotografiu, kde je p. Michal Truban v objatí s p. Čaputovou, a na „veku“ tejto fotografie nezáleží, môže byť aj s ich detstva, pretože tá bude pre nás všetkých, tým najväčším dôkazom o ich „drogovom prepojení“, lebo keď všetci, tak všetci, bez výnimky ! (pre zdravého človeka, triezvo zmýšľajúceho, veľmi nepredstaviteľná logika !)

Nuž, „čo sa babe chcelo, to sa babe snilo“ !!!

Ja verím a plne dôverujem našim orgánom činným v trestnom konaní, a uznám sám pre seba, obvineného človeka, za vinného, až vtedy, keď ho súdy SR právoplatne odsúdia, a aj pre mňa ste všetci ostatní (myslím – média a politici), ktorí sa takouto prezumpciou neviny neriadite, len gágaji, táraji a prďúsi !

 

Odkaz čitateľom mojich článkov :

Naozaj úprimne, vážim si každého, čo si prečíta moje články, pretože to svedčí o tom, že sa zaujíma o dianie v našej drahej, milovanej Slovenskej republike. Obsah komentárov nekomentujem, lebo si nadovšetko vážim základné demokratické právo človeka, občana SR vyjadriť slobodne svoj názor. Človek bez názoru, je ako citrón, ktorý nevykazuje žiadnu kyslosť, len šťava bez chuti !

Jedna moja prosba na záver, nie som a ani neplánujem byť akokoľvek spojený s K-ĽSNS, a nie som ani ich volič, ale nazývať ma „nackom“ v niektorých Vašich komentároch pod mojimi článkami, ma len presviedča o tom, že naozaj sloboda vyjadrovania sa v našej spoločnosti je nielen že, veľká, ale takmer bezhraničná !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.