Založ si blog

p. Čaputová – Ukrajina – opäť všetko zle a proti záujmom SR

Čaputová zavítala na oficiálnu návštevu Ukrajiny a opäť všetko zle.

Táto pani, ktorá je dočasne, najvyšším ústavným činiteľom SR, aj na Ukrajine svojim vystupovaním  a slovným prejavom, opäť ukázala, že nekoná na prospech SR, ale na prospech NATO a predovšetkým USA. Čaputová, hovorila o akejsi slovenskej pomoci pre Ukrajinu, pri jej snahách o začlenenie sa do euro-atlantických vojenských štruktúr NATO, a o podpore pri snahe o začlenenie a vstupu Ukrajiny do EÚ. To si táto pani, neuvedomuje, čo činí a koná ?!

Ďalšie približovanie sa zoskupenia NATO smerom k ruským hraniciam, na tak veľkej rozlohe, a tým aj prípadným rozmiestneniam americkej armády na území Ukrajiny, spôsobí neodvrátiteľné napätie v strednej a východnej Európe, a že je to jednoznačné provokovanie ruskej strany !

To myslíte p. Čaputová naozaj vážne ?, to ste sa nemohla diplomaticky zdržať tohto komentára a vyjadriť sa v tejto otázke zdržanlivejšie ?!, napr. „SR, vzhľadom na napätú situáciu vo vzťahu EÚ a NATO k Ruskej federácií, bude snahy Ukrajiny začleniť sa do štruktúr NATO a EÚ, veľmi citlivo zvažovať, a to tak, aby to bolo na prospech všetkých zúčastnených strán, a aby sa nezvyšovalo už aj tak vyhrotené napätie s Ruskou federáciou, lebo zachovanie mieru v európskom priestore, je to najdôležitejšie, čo musíme spoločnými silami zabezpečiť“.

To si neuvedomujete, že tieto snahy o pričlenenie sa Ukrajiny, a to hlavne do NATO, je predovšetkým záujmom USA, aby sa čo najbližšie svojou vojenskou silou na pevnine, priblížili k Ruskej federácií, veď história Vám jasne ukazuje, čoho sú Ukrajinci schopný, aby svoju nenávisť voči Rusku, ktorú nadobudli počas vyhladzovacieho procesu Stalinom na začiatku 30-tych rokoch minulého storočia, preukázali aj tým, ako v 1941, keď sa začala nemecká fašistická ofenzíva „Barbarossa“ na ZSSR, vítali vstup nemeckých fašistických vojsk, ako svojich osloboditeľov, a na ich strane bojovali proti Červenej armáde pod názvom Ukrajinská povstalecká armáda (UPA) – Banderovci, ktorým mimochodom bol na Ukrajine priznaný štatút vojnových veteránov ! (prečo ste oficiálne za rokovacím stolom s novým ukrajinským prezidentom V. O. Zelenským, nevyjadrila svoje rozhorčenie nad tým, že Ukrajinci dávajú štatút vojnových veteránov aj tím, ktorí bojovali po boku fašistického hitlerovského Nemecka ?!), a že aj dnes pod vplyvom propagandy, že Rusi im anektovali Krym, budú vítať NATO a americké vojská na svojom území, ako svojich ochrancov a osloboditeľov pred „zlým“ krvilačným Ruskom ?!

Bola ste sa pokloniť pamätníku hladomoru (1931-1932), ktorý bezpochyby bol, a nemal byť !, ale Vy, ako „nová“ politička, ktorá uznáva vyváženú politiku, slušnú politiku, a Váš hodnotový svet je nastavený, ako sama vždy zdôrazňujete, ako spravodlivý, prečo ste sa nebola pokloniť aj pri pamätníku padlých vojakov Červenej armády počas 2. svetovej vojny, ktorí položili svoje životy pri oslobodzovaní Ukrajiny spod fašistickej tyranie ?! To Vám, Vaši poradcovia neporadili, alebo Vám to „veľký brat“ z poza atlantického oceána , keď už nie zakázal, tak aspoň neodporučil ?!, lebo by to bolo vyjadrenie istej úcty aj Ruskej federácií ?!!! A Vy naše, slovenské, „mienkotvorné“ a „naj demokratickejšie“ média sveta, Vy ste si to nevšimli ?!!!, Vy si nevšímate čo pani „prezidentka povedala, čo mala povedať a nepovedala ?, čo urobila a čo mala urobiť, ale neurobila ?!. Vy si všímate, len róbu a účes pani „prezidentky ?! A čo keby sa niektorí z Vás, najlepšie by bolo, ten z Vás, čo je voči terajšej vládnej moci naj investigatívnejši, zameral na to, aký je rozdiel nákladov na reprezentáciu prezidenta muža a aký na prezidenta/ku ženu ? Koľko nás daňových poplatníkov stojí, každý deň úprava účesu, Make Up, nové šaty (tie naj, v danom čase na trhu), topánočky, lodičky, šperky a pod., pani „prezidentky“ ? Ak by prezidentka, žena, bola z opačného politického spektra, ako z toho, ktoré Vám a Vaším mecenášom vyhovuje, tak by ste ju denne podrobovali ostrej kritike, že koľko na seba míňa, a hneď by ste aj vypátrali, investigatívne, od koho to prezidentská kancelária nakupuje, a či nie je priame prepojenie týchto dodávateľov na najvyššie poschodia úradu vlády a úradu kancelárie prezidenta, určite je v tom mafia, špina, korupcia a pod. ! A nebolo ani transparentné výberové konanie na týchto exkluzívnych dodávateľov, okamžite nasadiť UVO, vykonať parlamentný prieskum na úrade prezidentky SR a pod. !

p. Čaputová, Vaša druha zahraničná cesta nemala viesť do Bruselu (kde ste sa okrem iného blysla myšlienkou, že ste neprišla do Bruselu, ale domov), ale do Ruskej federácie, a vypočuť si aj druhu stranu, a zvážiť, či je na mieste živiť, takú bezhraničnú nenávisť voči národu, ktorý je nám svojou históriou a hlavne slovanstvom oveľa bližší, ako anglosaské národy a žiadnou vojnou na svojom území nedotknutá Amerika (USA) ! Som presvedčený, že Vaše stretnutie s prezidentom Putinom, by Vás „osvietilo“, a pozerala, by ste sa na Ruskú federáciu inými očami, ako krvavými ! A to, že pozvanie z Ruskej federácie na oficiálnu návštevu, Vám z Moskvy nebolo doručené, tak tu, by hádam bolo na mieste si s pokorou priznať, že takúto iniciatívu, by mala jednoznačne podniknúť Vaša „prezidentská“ kancelária, ako prvá, aj vzhľadom na veľkosť našich štátov a národov, a nie sa vzpurne vyjadriť, že pôjdem, ale nech ma tam zavolajú oni, ako prvý, lebo mi sa klaniame len západu a USA ! Totálne smiešny, nepochopiteľný a tragikomický postoj voči Ruskej federácií !, ktorý absolútne nekorešponduje z názorom drvivej väčšiny slovenského národa a občanov SR !

 

A ešte si pani Čaputová, naštudujte, čo vzniklo skôr a prečo, NATO alebo Varšavská zmluva ? A čo ešte trvá a sa rozširuje, a prečo sa rozširuje, a čo už neexistuje vyše 28 rokov !

 

Poučenie pre p. Čaputovú a jej poradný aparát :

 

NATO – vznik 04.04.1949 (štyri roky po 2. svetovej vojne!), ako obranný alebo útočný vojenský pakt dvanástich štátov pod vedením USA ?! Trvá dodnes, a rozšírilo sa na terajších 29 štátov !, a sú tam začlenené všetky štáty bývalej Varšavskej zmluvy !!!, a má tendenciu sa rozširovať (hlavne o Ukrajinu). Ešte stále si myslíte, že sa jedná o obranný, a nie útočný a provokatívny vojenský pakt, s cieľom ovládnuť iné národy, ako vojensky, tak aj ekonomicky a to pod vedením a hlavne na prospech USA,  a jednoznačne proti Ruskej federácií ?!

 

Varšavská zmluva – vznik 14.05.1955 ( 10 rokov po skončení 2. svetovej vojny a 6 rokov po vzniku NATO !), ako odpoveď na vytvorenie Severoatlantickej aliancie pod vedením USA ! Zánik 30.06.1991, ako reakcia na nové prerozdelenie sveta, ku ktorému došlo tým, že sa komunistický režim v bývalých štátoch východného bloku, už nemohol oprieť o pomoc ZSSR ( súdruh Michail Sergejevič Gorbačov „pustil“ k vode socialistické zriadenia v týchto štátoch, po zradnej dohode s Ronaldom Reganom a následne aj G. H. W. Bushom, a čo je ešte horšie zradil aj vlastný národ, preto dnes žije v azyle v USA, aj keď trvalý pobyt má uvedený v Moskve !) a preto slobodne odovzdali moc (žiadna revolúcia, ani zamatová a ani nežná !) zo svojich rúk nastupujúcim „demokratickým“ a rozkladným silám (značne pod vplyvom USA)!

 

Teda, p. Čaputová, Vám, z hore uvedených faktov nevyplýva, že po rozpade komunistického východného bloku štátov, pod záštitou ZSSR, a následného zániku (!) vojenského zoskupenia Varšavskej zmluvy, sa malo vytvoriť nové vojenské zoskupenie v rámci sveta, a to aj za jasne stanovenej spoluúčasti Ruskej federácie !? pre boj s terorizmom !?. Veď dnes celý „naj demokratickejší“ svet, na čele s USA brojí proti Ruskej federácií ! Apropo, terorizmus je „dieťaťom“ USA, a USA sú „stvoriteľom“ terorizmu, ktorý vznikol len a len pre americkú nenásytnosť, ako územnú, tak hlavne politicko-ekonomickú! Pretože toto, USA, vyprodukované zlo, sa nepodarí potlačiť a maximálne zneškodniť, bez vojenskej a hlavne korektnej politickej spoluúčasti Ruskej federácie !!!

Vy si neuvedomujete, že takáto vyhranená proti ruská politika, nás môže zatiahnuť do vojenského konfliktu s Ruskou federáciou, ako spojenca USA ?!, a že USA sa budú  potmehúdsky doma v teplúčku, usmievať po pod fúz, že, ako super sme to opäť zosnovali, konflikt je na tisíce kilometrov od nás, a ešte na tom aj profitujeme v podobe hospodárskej, a hlavne vojenskej pomoci, pre tieto bojujúce štáty, aby sme tam opäť za našej pomoci „nastolili“ mier a stali sa ich „spasiteľmi“ !

Spamätajte sa !, p. Čaputová, a konajte tak, ako Vám káže Ústava SR, na prospech a blaho SR !!! Lebo to, čo do týchto chvíľ od nástupu, do dočasného výkonu „prezidentky“ SR, konáte, je pre SR len škodná !

 

Bodka :

Ak Vy pani Čaputová, prechovávate voči Ruskej federácií neprekonateľnú nenávisť, a je jedno, či je pri moci momentálne najviac uznávaný, charizmatický, politik sveta, pán Vladimir Vladimirovič Putin, alebo by sa k moci dostal jeho najväčší domáci protivník a oponent Alexej Antolievič Navaľnyj, tak Vám „veľký brat“ spoza Atlantiku, jednoducho preto, že aj vďaka jeho dolárom, ste dočasne na kresle „prezidentky“ SR, nedovolí hovoriť nič iné, len Rusko a Rusi sú špina sveta, lebo USA, by chcelo ovládnuť aj veľkú ruskú zem, a jej nerastné a iné bohatstvo, tak ako to svojho času chcel urobiť Hitler a rozpútal 2. svetovú vojnu ! Ale to je p. Čaputová Váš osobný problém, keď ste sa zapredala americkému politickému a ekonomickému záujmu, Nás, národ slovenský, a občanov SR, do tejto svojej špinavej proti ruskej hry neťahajte, a vždy, keď sa budete vyjadrovať k Ruskej federácií, tak jasne zdôraznite, že hovoríte len, a len svoj súkromný názor, lebo Vašou jedinou životnou politickou láskou, je nekonečná láska k celosvetovej rozvratnej politike USA !

A na úplný záver, p. Čaputová, ak v budúcnosti navštívite, či už ako oficiálny zástupca SR, alebo, ako súkromná osoba, štát, ktorý bol od hitlerovského fašistického, beštiálneho, koloniálneho režimu oslobodený, hrdinskou sovietskou Červenou armádou, tak musia, Vaše prvé kroky smerovať k najbližšiemu pamätníku padlých hrdinských sovietskych vojakov v tomto štáte, a s pokorou padnete na kolená, a so slzami v očiach im poďakujte za to, že dnes môžeme mať samostatné Slovensko, svoju milovanú vlasť, lebo ak by Červená armáda zlyhala a hitlerovske fašistické Nemecko by neporazila, prípadne by sa zastavila na svojich hraniciach, tak dnes Váš veľký vzor a jediná politická láska, USA, by si s týmto beštiálnym režimom podávali ruky, a podpisovali by bilaterálne dohody, ako ustrážiť „svetový mier“ v boji proti Rusku !

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.