Založ si blog

„ Najspravodlivejšie „ krvavé oči médií a politikov na JUDr. Hrabina

JUDr. Harabin skončil na poste ministra spravodlivosti v roku 2009 a už 10 rokov  sme sa o tomto pánovi nedozvedeli zo žiadnych mienkotvorných médií a ani od jedného politika nič pozitívne – teda p. Harabin = absolútny gauner a spodina Slovenského národa. Zatiaľ sa v našom štáte nenašiel ani jeden JUDr. ktorý by spracoval, tak vierohodné a právne nespochybniteľné podklady (JUDr. Žitňanská, JUDr. Lipšic, JUDr. Švecová – prehráva s JUDr. Harabinom vo svojich disciplinárnych podaniach už 14:0, a stále jej nestačí), ktoré by tohto nášho JUDr. „ Gaunera „ vyzliekli zo sudcovského talára a posadili by ho, na dlhé roky do výkonu trestu a ani GP JUDr. Čižnár na základe „ najpravdivejších“ článkoch a komentárov v našich médiách neuznal za vhodné, tu rozpútať také peklo okolo JUDr. Harabina, že by sa čudovali aj na Papua nová Guinea. Veď GP JUDr. Čižnár je povinný konať Ex Offo a na také konanie mu nestačí 10 ročné predkladanie verejnosti takých obvinení na JUDr. Harabina, že sa nemá čoho chytiť a začať voči nemu trestné stíhanie ?!

To čo chcem v tomto článku vyjadriť zhrniem v jednom návrhu pre všetky „ spravodlivé „ média, pre všetkých „ anjelských „ politikov vyjadrujúcich sa na adresu p. Harabina. A v jednom príklade pre študentov starších ako 18 rokov s volebným právom a pre všetku mládež a občanov SR, ktorí, len a na základe informácii z médií a „ slušných „ politikov si o JUDr. Harabinovi vytvorili nenávistnú mienku.

  1. Návrh

Navrhujem všetkým televíziám s celoštátnym dostupným vysielaním v SR a hlavne „ verejnoprávnej „ RTVS, aby zaradili do svojho vysielacieho programu v čase najväčšej sledovanosti diskusnú reláciu, ktorá bude vysielaná v priamom prenose a bude mať tieto podmienky :

  • Štúdio bude rozdelené na tri časti ( strany ), na jednej strane „ gaunerskej „, bude sedieť JUDr. Harabin, v strede štúdia moderátor/ka diskusnej relácie, a na strane „ anjelskej „ budú sedieť Tí, ktorí najviac nenávidia JUDr. Harabina, ako napr. všetci komentátori a redaktori napr. denníka SME, Denníka N, Aktuality.sk, FB Zomri, TV JOJ, TV Markíza, RTVS a najnenávistnejší politici voči JUDr. Harabinovi, ako napr. JUDr. Žitňanská, JUDr. Lipšic, Ing. Kiska, Doc. Ing. Beblavý a pod. a v neposlednom rade aj samotná predsedníčka najvyššieho súdu JUDr. Švecová.
  • Relácia bude bez časového obmedzenia vysielaná až do úplného vyčerpania všetkých diskutujúcich
  • Moderátor/ka nebude zasahovať do diskusie, ale len bude dávať pozor, aby v každom kole otázok mali na strane anjelskej len jednu otázku a reagovať na odpoveď “ gaunera „, môžu až v druhom kole kladenia otázok
  • Každý na strane „ anjelskej „ bude mať právo každý „ anjel „ v každom kole položiť otázku slobodne, tak ako uzná za vhodné, aj so svojim obvinením na “ gaunera „, a na položenie otázky nebude mať časový limit
  • Na strane „ gaunerskej „ bude mať „ gauner „ priestor na odpoveď, tak ako on uzná za vhodné a tak isto nebude mať na odpoveď časový limit
  • Diskusia bude mať však jednu najpodstatnejšiu podmienku a to tú, že každá z diskutujúcich strán podpíše prehlásenie, že po ukončení relácie bude vypísané celoštátne referendum s jednou jasnou otázkou : „ Koho z diskutujúcich považujete za vinného a najväčšieho škodcu pre SR, je to strana „ gaunerská „ alebo strana „ anjelská „ ?

Poučenie pre voliča/účastníka referenda :  Vaše rozhodnutie bude mať aj právne následky a to také, že strany súhlasili s tým, že, ktorá v tomto referende prehrá, bude povinná si odpykať trest odňatia slobody na 10 rokov nepodmienečne a to v zariadení s najväčšou ostrahou, pretože toto referendum je zároveň považované aj ako „ občiansky súdny tribunál .“

 

Vážení, garantujem Vám, že na strane „ gaunerskej „ sa takej diskusie s takýmito podmienkami JUDr. Harabin zúčastní veľmi rád a na 100 %, avšak na stranu „ anjelskú „ nedostanete absolútne nikoho, prečo ? – na túto otázku si odpovedzte sami.

A ešte jedna rada pre média, na svojich podružných kanáloch, odvysielajte v tom istom čase najväčší filmový trhák a najlepšie, keď to bude americký, a uvidíte, že diskusná relácia ďaleko svojou sledovanosťou prevýši sledovanosť daného trháku.

 

  1. Príklad

V parlamente sa chystá podanie návrhu „ lex Harabin „ , ktorý by všetkých sudcov v SR postavil navždy mimo výkonu sudcu, pokiaľ by sa rozhodol kandidovať do NR SR a bol by zvolený za poslanca NR SR a na základe toho, by mohol byť prípadne aj súčasťou vlády, či už ako minister alebo predseda vlády SR. Teda po uplynutí takto demokraticky získaného mandátu, by už nikdy nemohol obliecť sudcovský talár. A keďže sa jedná o jasne diskriminačný zákon pre sudcov voči iným  pracovným pozíciám, navrhujem, podľa princípu „ všetci sme si rovný“ navrhnúť a schváliť v NR SR, ešte väčší právny nezmysel „ lex Občan „ , ktorý Vám, najme študentom nad 18 rokov, s právom voliť vo voľbách do NR SR, ale aj všetkým občanom SR vysvetlím na tomto príklade :

  • Študent, ktorý poctivo vyštudoval na VŠ odbor, ktorý ho zaujíma a to 4, 5 alebo 6 rokov, sa po úspešnom štúdiu zamestná vo firme, alebo v štátnej spoločnosti, kde bude vykonávať prácu v ktorej vyštudoval – napr. atómový fyzik. V práci však po určitom čase zisti, že vedenie rozkráda pridelené eurofondy a vláda SR nepracuje na prospech všetkých občanov SR a rozhodne sa kandidovať na kandidátke strany jemu názorovo najbližšej vo voľbách do NR SR, pretože mu to ústava SR jasne umožňuje. Tento mladý človek bude mať šťastie a zasadne do lavíc nášho najvyššieho ústavodarného orgánu NR SR , a ak jeho strana bude aj vládnou stranou, tak sa môže stať najmladším ministrom, niektorého ministerstva, najlepšie takého, kde zúročí aj svoje poznatky z praxe. Predpokladajme, že vláda vydrží 4 roky, celé volebné obdobie, ale tento veľmi nadaný atómový fyzik počas týchto 4 rokoch nadobudne také skúsenosti, ktoré ho prinútia v ďalšom období už nekandidovať. Zistí, že tá politika je tak špinavá a prehnitá, že sám nič nezmení a bude sa chcieť vrátiť k práci atómového fyzika, lebo to je to čo vyštudoval a čomu rozumie, a čo ho bude uspokojovať v každodennom živote. Ale pozor ! Zabudol, že jeho predchodcovia v NR SR schválili taký zákon, ktorý následne nadobudol aj účinnosť, keď že žiadna zo strán ho nenapadla na ÚS SR a prezident republiky ho podpísal, ktorý občanovi SR po ukončení výkonu mandátu poslanca NR SR a následne aj člena vlády, zakazuje a neumožňuje sa vrátiť späť do oblasti predchádzajúceho pôsobiska, lebo už bol poslanec NR SR a člen vlády a teda, už nie je spôsobili po ukončení mandátu ďalej, do konca života vykonávať prácu, ktorá ho predtým živila a kde je „ doma „, ale môže ďalej slobodne pracovať v iných oboroch, a ak opäť niekedy sa stane poslancom NR SR, tak po ukončení mandátu poslanca NR SR bude aj toto zamestnanie už pre neho zakázané.

Myslím, že som svojím článkom vyjadril, všetko čo som vyjadriť chcel, pretože veľa teraz nenapísaných vecí sa dá vyčítať s pomedzi riadkov. Ďakujem Vám za pozornosť.

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.