Založ si blog

Igor Matovič mal Roberta Fica, ako na tácke! Prečo to nevyužil ?

Presne 17.11.2020 mal Igor Matovič Roberta Fica prichystaného, ako na tácke a NIČ !

Igor Matovič si pri každej príležitosti, keď sa ho „novinári“ pýtali na Roberta Fica, neodpustil poznámku, že Robert Fico by mal sedieť doma, v kľude, tichučko šúchať nožičkami a čakať kedy si pre neho príde NAKA. To isté Igor Matovič niekoľkokrát odkázal Robertovi Ficovi priamo od kecpultu v NR SR ! Priznám sa, že som očakával, že tesne pred 17.11.2020 sa tak stane a Igor by tak nespokojným občanom takto odkázal, že bacha ľudia, keď budete príliš vyskakovať, tak skončíte ako Robert Fico a to už len niekto bol v minulosti a nie ako vy obyčajný pracujúci plebs múdrosráčsky ! Nuž nestalo sa tak a Robert Fico mohol pred NR SR v utorok 17.11.2020, bez ochranky, bez rúška predniesť svoj príhovor všetkým, čo sa odvážili prísť na zakázané zhromaždenie v čase Núdzového stavu. Robert rečnil a rečnil, ľud ho počúval a NIČ. Veď Robert Fico tým, že počas núdzového stavu vystúpil k občanom SR, ktorí podľa Igora Matoviča mali v tej dobe sedieť doma, jednoznačne porušil Igorove „demokratické“ nariadenia a o to horšie, že Robert nemal ani rúško, čím jednoznačne nabádal prítomných ľudí, aby si ho tiež sňali ! Ježiš Mária, veď C-19 sa tam musel šíriť rýchlosťou svetla ! Kto že vykope toľko hrobov ? Vyzerá to tak, že Riško Sulikovie ich bude kopať spolu s Robertom Ficovie ! Ako sa hovorí – „vo dvojici sa to lepšie ťahá!“

Áno je to tak ! Igor Matovič mal jedinečnú šancu zaistiť Roberta Fica priamo na provizórnej tribúne a to za prítomnosti všetkých „demokratických“ médií lebo dôvod mal ! Také niečo by nenatočili ani v Hollywoode ! A keďže sa Robert dopustil priestupku počas núdzového stavu a ako všetci dobre vieme, v čase núdzového stavu sú tresty oveľa, oveľa vyššie, mohol sa Igor Matovič zbaviť Roberta Fica na pekných pár rokov ! Igor to však neurobil. Prečo asi ? Bojí sa ? Alebo naozaj na Robka nič nemá !

Nie, Igor Matovič namiesto toho, aby prišiel sám osobne na toto pokojné zhromaždenie, postavil sa vedľa Roberta, zobral by si slovo a povedal by prítomným – „Hľa, kto sa to k vám prihovára ! Hľa mafián, zlodej a vrah ! A vy ho počúvate…“, tak on sa pravdepodobne zabarikádoval vo svojej, sebou „predčasne“ skolaudovanej vile v Trnave a ešte si nechal aj zatarasiť priľahlú ulicu, so strachu, žeby sa dav s pred NR SR vybral rovno k nemu pred vilku, aby on diktátor, despota, lepšie počul a lepšie videl !

Akýže to paradox ! Tak Robert Fico sa postaví pred ľud, nemá rúško, nemá ochranku a pritom bol dlhé roky Igorom Matovičom a spol. opľúvaný, aký že je zlodej, mafián a po Kuciakovej smrti aj vrah ! A Igor Matovič, ktorý sa desať rokov v opozícií vyhrieval na výslní a pasoval sa za etalón najslušnejšieho politika sa dnes musí po siedmich mesiacoch (ne)vládnutia presúvať z miesta na miesto v opancierovanom aute a zároveň sa pred vlastným národom skrýva, ako malý bojazlivý zajko pred zlým zubatým vlkom !!!

Naozaj hanba ako hrom ! Po takejto nakladačke od „zlého“ Roberta Fica a ľudu, ktorý v utorok 17.11.2020 vyšiel do ulíc proti nemu – Igorovi Matovičovi – diktátorovi, by Igor mal pozíciu predsedu vlády opustiť ihneď !

Ale keďže Igor je od utorka 17.11.2020 v nepredstaviteľnom strachu, tak od Igora môžeme očakávať ešte väčší despotizmus, ešte viac protiepidemiologických „hlúpych“ opatrení lebo on si vie zabezpečiť, že čísla nakazených na C-19 začnú opäť rapídne rásť, ale keďže vieme od Igora, že sa to prejaví až o 14 dní, tak až niekde okolo 1. decembra môžeme očakávať, že nám Igor na TB povie možno aj toto – „…áno, občania SR, mohli ste mať vianočné sviatky voľnejšie, ale keďže ste sa nechali Robertom Ficom, mafiánmi, vrahmi, extrémistami, fašistami a ako povedal môj obľúbenec Jarko Naď, tak aj opicami, oklamať, zmanipulovať a v utorok 17.11.2020 ste vyšli do ulíc, tak sa nám epidemiologická situácia ohľadne vývoja C-19 značne zhoršila a teda vám oznamujem, že čas voľnosti ste si vyčerpali práve v tento veľký deň slobody. A teraz budete musieť zato pykať a sedieť doma, bez práce, bez pohybu, jednoducho bez všetkého. A za všetko môžete poďakovať Robertovi Ficovi a spol. No a samozrejme nakúpim ďalších 11 miliónov AG testov a bude 4, 5 až desiate plošné testovanie. Však ja vám ukážem, kto tu dnes má moc…“

Veru pri mentálnom nastavení Igora Matoviča, je takýto scenár celkom pokojne možný !

Nuž počkajme si, čo Igor doma počas pre neho voľného utorka 17.11.2020, vyhútal. AG testov má ešte habadej a ďalšie podľa jeho potreby dokúpi, však milióny eur  hore dole lebo to je z našich spoločných a nie z jeho osobných lebo on vraj žiadne nemá a teda pravdepodobne žije na dlh tzv. Borg ! A tak môžeme očakávať ďalšie celoplošné „dobrovoľné“ šprtanie špilkou v nose ! Nuž nech to skúsi…

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.