Eštok, Drucker a vy ste za rok, čo Slovákom doručili?

Vystúpenie dvoch zástupcov Vlády SR za HLAS-SD v nedeľňajších politických diskusiách, sú pre mňa osobne veľkým sklamaním a absolútne pre mňa nepochopiteľné!

Jeden bol účastný politickej diskusie na STVR – v O 5 minút 12 – Tomáš Drucker (Hlas-SD) a druhý na TA3 – v V politike – Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036/494303#173 a https://www.ta3.com/relacia/962241/bude-zdravotnictvo-premierskou-temou-nekonecny-pribeh-volba-predsedu-nr-sr

Skôr ako prejdem k podstate môjho článku, nemôžem obísť fakt, že v obidvoch politických diskusiách boli zastúpení za Vládu SR, vládnu koalíciu, výlučne ministri za HLAS-SD!

A mohli sa tam preberať všakovaké témy, keď jedna bola do oči bijúca a tou bola ochrana a obrana samo odídenej ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej práve z ich politického košiara!

Ich obrana spočívala v útoku, v nevyberanom útoku na, aj ich, vládneho splnomocnenca na preverenie a prešetrenie doby covidovej (2020-2022).

A obidve média oproti ním posadili zástupcov opozície, ktorí samozrejme veľmi radi týmto dvom vládnym ministrom pritakávali, ba to ešte zneužili na to, aby to ešte väčšmi nafúkli a poukázali na celú vládnu garnitúru, čo to vlastne majú za človeka, nie len vo vládnej koalícií, ale ako vládneho splnomocnenca, aj priamo vo vláde!

A samozrejme, že ich opozičné útoky na tohto vládneho splnomocnenca boli ešte nevyberanejšie… však oni veľmi dobre vedia prečo!

Áno, tým vládnym splnomocnencom nie je nik iný ako MUDr. Peter Kotlár a všetci vieme, o čo v tomto prípade vlastne ide. (Nechcieť poznať aj inú pravdu o dobe covidovej?)

Je pre mňa absolútne nepochopiteľné, prečo sa títo dvaja vládni ministri takto pridali aj a hlavne na stranu tých „objektívnych“ médií, ktorých sa táto cela vec najviac týka, ktoré sa dnes snažia o čo najväčšie znemožnenie Kotlára lebo oni boli naj masírovacou a naj manipulatívnejšou súčasťou doby covidovej!

Jeden z ministrov sa nechal počuť v predmetnej nedeľňajšej diskusii na adresu Kotlára, takto – „Buď bude správa taká, ako sme požadovali, alebo nech správu, ktorú nachystal, ani nedá. Nemá zmysel sa o tom baviť,”  – Šutaj Eštok.

No toto?!

A akú správu ste požadovali?

Čo v nej malo byť a čo v nej nemalo resp. nesmelo byť?

A čítali ste ju vôbec pán Eštok

Hádam 200 strán nie je až tak veľa, aby ste to nezvládli?

A vy ste za ten rok na ministerstve vnútra v tejto covid veci, na čo prišli?

Na nič?

A ako ste boli súčinný s Kotlárom v jeho poverení?

Poskytli ste mu všetky informácie a podklady k jeho práci?

To sa na ministerstve vnútra z čias „ministrovania“ Mikulca nenašli žiadne dokumenty, ako bol Policajný zbor SR v tej dobe covidovej inštruovaný, ako sa mal podieľať na covid pandemických opatreniach? Ako mali postupovať voči tým, čo sa nenechali „dobrovoľne“ celoplošne a potom neustále AG a PCR covid testovať, aby boli covid uvedomelí „slobodní“ občania SR…?

Aká bola úloha policajtov pri masívnych celoplošných covid AG testovaniach?

Na čo mali dohliadať?

Mali dohliadať len na to, aby sa covid testovania chtiví Slováci neprebiehali v radoch? Že ja, ja prvý?!

Alebo bola ich úloha úplne iná – taká „demokratická“?

Vy na ministerstve vnútra, ste nenašli nič o tom, žiadne dokumenty, záznamy o príkazoch, ako mali policajti kontrolovať prechod Slovákov z okresu do okresu, keď to vtedajšia covid diktatúra na čele s Matovičom nariadila, teda zakázala, že nemožno za žiadnych okolností?!

Naozaj, vy ste za nič, čo sa tejto témy týka, zodpovední?!

Vy ste čo Slovákom v tejto téme za rok svojho pôsobenia na ministerstve doručili?!

Nuž veru, z holá nič!

Otázka znie, že prečo?

Odpovedzte!

Druhý minister za HLAS-SD vo svojom vyjadrení na adresu Kotlára zašiel ešte ďalej, keď povedal v TV diskusií toto – „Očakávam, že buď dodá to, čo má, alebo nech ide preč.“ – Tomáš Drucker minister školstva…

A opäť tá istá rétorika resp. podmienka, ktorú vyslovil aj Eštok, že Kotlár má dodať na vládu resp. minimálne vládnym ministrom za HLAS-SD, čo má a nie čo všetko o covid dobe zistí!

A čo to má byť?

Pán minister Drucker?

Akéže to majú byť informácie resp. zistenia?

A aké tam nemajú mať miesto?

Lebo inak, nech ide podľa vás, pán Kotlár preč!

Vy za ostatý rok, čo sedíte na stoličke ministra školstva…, ste čo v tejto téme priniesli Slovákom?

Vy ste po covid ministrovi školstva…Gröhlingovi, na vašom resp. „vašom“ ministerstve nenašli nič?

Nič také, čím by ste Kotlárovi prispeli do jeho finálnej správy o covid dobe?!

Vás sa rovnako pýtam – vy ste boli Kotlárovi ako nápomocný?!

Boli ste mu vo všetkom, o čo vás požiadal súčinný?

Alebo ste mu, čo to zatajili?

Ako to, že ste na ministerstve školstva…nenašli žiadne, Gröhlingom podpísané, nariadenia pre školy z tejto doby covidovej?

Ako to, že ste nenašli žiadne dokumenty o tom, ako Gröhling nariadil na dlhé mesiace zatvoriť všetky školy a poslal deti do domáceho covid vyučovacieho väzenia?

Ako to, že ste na ministerstve školstva…, nenašli žiadne covid Gröhlingove nariadenia, že naše deti sa mali dlhé vyučovacie hodiny pariť pod akýmisi rúškami a neskôr dokonca respirátormi a to úplne bezdôvodne?!

To ste na vašom ministerstve nenašli nič, žiaden covid Gröhlingov príkaz, nariadenie, ako má vyučovací personál, ale hlavne riaditelia škôl postupovať v prípadoch, keď rodič bol proti tomu, aby jeho dieťa počas dlhých vyučovacích hodín sedelo s rúškom, respirátorom na tvári, aby dýchalo dlhé hodiny svoje vlastné vydychované výlučky?!

Nebolo to náhodou tak, že ak sa niektorý z rodičov odmietol tomuto podriadiť, tak Gröhling takéto dieťa nechal vylúčiť z fyzického vyučovania a posadil ho doma pred obrazovku PC?!

Veľa detí radšej nosilo to rúško, respirátor na tvári, aj napriek tomu, že s tým jeho rodičia nesúhlasili, aj oni samotní lebo v školách pedagogickým personálom, na príkaz Gröhlinga, bola vytvorená taká atmosféra, že samotné deti sa vysmievali tým, doslova ich psychicky týrali a šikanovali, čo takéto nezmyselné covid opatrenia odmietali plniť!

Toto, resp. takúto hromadnú sťažnosť rodičov detí ste na ministerstve školstva…nenašli? – „Rodičia nechcú rúška. Škodia svojim deťom“ – 27.09.2021 o 05:00 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/601894-rodicia-nechcu-ruska-skodia-svojim-detom/ – nenašli ste na svojom ministerstve žiadnu zmienku o tom, ako sa Gröhling postavil, k tejto požiadavke, k tomuto vtedajšiemu búreniu sa rodičov?

Nič? Naozaj NIČ?!

A ako to, že ste na ministerstve školstva nenašli žiaden dokument o tom, ako Gröhling nariadil, aby sa deti covid samo testovali priamo na vyučovaní najprv tyčinkami a neskôr akýmisi dáviacimi kloktadlami, ktoré mali doslova vypľuť do spoločnej nádoby a keď celá vzorka 30. žiačikov bola covid infikovaná, tak boli automatický všetci žiačikovia poslaní domov lebo by zamorili celú školu a široké galaktické okolie!

To vy na ministerstve školstva, ste z tejto doby nenašli žiadnu sťažnosť rodičov napr. aj na tie kloktacie covid manévre, že poniektoré deti sa doslova povracali, keď mali kloktať a potom vypľuť obsah svojich úst do nádoby, kde pred nimi, už sa z dutiny ústnej, vyprázdnilo niekoľko ich spolužiakov?

Pozrite Drucker napr. na toto a TU – „Matovič chce na žiakoch skúšať novú metódu testovania: V rodičoch vykypela žlč!“ – https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/matovic-chce-ziakoch-skusat-novu-metodu-testovania-tvrde-odkazy-rodicov?utm_source=fbINTERN&utm_medium=p1d&utm_campaign=fanpageP1d

Tu sa okrem iného píše aj toto – „Keď chce škola privítať deti vo svojich priestoroch, tak bude musieť zabezpečiť pravidelné pretestovanie svojich žiakov aj ich rodičov,“ informoval Matovič.“ A ďalej – „Organizáciou premiér poveril ministra školstva Branislava Gröhlinga (SaS) a samosprávy, ktoré sú zriaďovateľmi škôl.“(!) a Gröhling to do bodky splnil!

A čo splnil? Nuž „len“ takéto Matovičove nariadenie – „Uvažujeme nad tým, že by sme nasadili testovanie detí v školách kloktadlami. Najmä aby to mali deti komfortnejšie ako s paličkou v nose,“ priblížil premiér.“(!)

Vy Drucker, vy nemáte Slovákom o tejto covid dobe na ministerstve školstva…nič doručiť!

Nuž teda obidvaja ministri za HLAS-SD, dovoľte aby som sa k vám v tejto súvislosti, v tejto covid téme vyjadril rovnako ako vy ku Kotlárovi – Ak nám Slovákom, nedoručte tie odpovede na otázky z Covid doby, konkrétne na vašich ministerstvách také, ako požadujeme, tak potom to nechajte a choďte preč, presne ako to už urobila vaša, dnes už iba stranícka kolegyňa Dolínkova!

Ktorá sa dokonca rozhodla, že nebude hájiť záujmy svojich, ale aj vašich, ako celku, voličov HLAS-SD v Parlamente SR, kde tak hrdo kandidovala v ostatných PV 2023!

Zle jazyky tvrdia, že má namierené oveľa vyššie a mimo Slovenskú republiku…!

Nuž a korunu všetkému za HLAS-SD tomuto všetkému, tejto téme, nasadil ich nový nominant „medicínsky“ expert, nový minister zdravotníctva Kamil Šaško, ktorý sa na adresu nie len Kotlára, ale aj veľkej časti v dobe covidovej, ale nepochopiteľne ešte aj dnes, doslova umlčiavanej medicínskej odbornej verejnosti, keď povedal, že on teda bude – „…odmietať to, čo sa stáva čoraz viac populárnejším – návrat k nejakému tmárstvu, šarlatánstvu alebo odmietaniu všeobecného pokroku“ – 10.10.2024 13:39 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/726808-rezort-zdravotnictva-ma-noveho-ministra-dolinkovu-vystriedal-sasko/

Naozaj?

A kto že je pre neho ten tmár a šarlatán z oblasti medicíny na tému napr. covid, covidizmus, covid experimentálne „očkovanie“…?

Napríklad aj títo dvaja – MUDr. Ján Lakota a MUDr. Štefan Hrušovský?

Odporúčam Kamilovi Šaškovi, aby si našiel dve hodiny času, aby si sadol niekam do ticha a pozorne si vypočul toto – „Ostrov Zdravého rozumu, hostia MUDr. Ján Lakota a MUDr. Štefan Hrušovský“ – https://www.youtube.com/watch?v=VeJqNNp5m7Q

Ja som si to pozrel a vypočul celé!

Nie, nechcem, ani by ma to nenapadlo, aby Šaško všetkému uveril, čo títo dvaja lekári, významní slovenskí lekári, až do doby covidovej, práve o tejto dobe covidovej rozprávajú v tomto rozhovore s Jánom Baránekom.

To určite nie.

Ale aspoň by sa mohol nad ich argumentami zamyslieť a mohol by si ich zaradiť do svojho tými odborných poradcov, aby mu vyvažovali názory a argumenty tých, ktorí si stále o sebe myslia, že sú vo veci covidu neomylní a jediní pravdu majúci!

Verím, že Šaško nepokladá obidvoch pánov lekárov, doktorov… za tmárov, ba ani za šarlatánov.

Na dnes k tejto téme „len“ toľko!!!

„Koronavírus sa v Taliansku objavil tri mesiace pred vypuknutím epidémie v Číne! “ Vtedy Hoax a dnes už pravda? !

16.10.2024

Pán minister zdravotníctva Šaško, všetky covid „objektívne“ média, všetci tí, čo ste presvedčení, len o svojej, doteraz povolenej a v rokoch 2020-22, jedinej „pravdy“ o C-19, okolo C-19, čo iný názor ani len na diskusiu nepripustite(!), ak si myslíte, že citát, ktorý mám v nadpise môjho článku, pochádza z úst podľa vás, covid „tmára a šarlatána“ [...]

STVR – už sa konečne spamätajte!

15.10.2024

Neuveriteľné! Dokedy?! Dokedy bude aj „nová“ STVR nastavená jednostranne, propagandisticky bez akéhokoľvek náznaku, bez akejkoľvek štipky plurality, objektívnosti nestrannosti, ako tá „stará“ RTVS?! Dnes, teda 15.10.2024 bola v Hlavných správach na pravé poludnie v SRo, ako naj zahraničná správa takáto – „Ukrajina tvrdí, že Severná Kórea, sa už De facto [...]

Covid vakcinační priaznivci, odpovedzte na túto jednoduchú otázku áno alebo nie!

15.10.2024

SR je viac, ako rok po PV 2023 a ja mám pocit, že mediálne, ale hlavne názorovo, sme hlboko v rokoch covid hrôzovlády 2020-2022! Svet je v téme covidu, covid opatrení, ale hlavne v téme účinnosti, bezpečnosti covid mRNA experimentálnych vakcín už úplne niekde inde, len my sme akosi zamrzli resp. sme sa vrátili v čase späť! Stále sa u nás mediálne nepripúšťa [...]

Handlová, atentátnik, streľba, Fico

Prieskum: Takmer každý siedmy občan Slovenska si myslí, že atentát na Fica sa nestal

18.10.2024 13:56

Kontroverzným výrokom o pandémii verí zase takmer každý štvrtý Slovák, vyplýva z prieskumu Agentúry SCIO.

les, hubár

Hubári miznú v lesoch: Z Česka a Poľska hlásia obete, na Slovensku sa stratila seniorka

18.10.2024 13:16

Hubárska sezóna je v plnom prúde. No s nárastom počtu hubárov rastie aj počet tragických prípadov.

Tomáš Valášek

Progresívci žiadajú mimoriadny výbor k prepúšťaniu diplomatov v rezorte diplomacie

18.10.2024 13:15

Blanár pripravuje podľa opozičného hnutia PS prepúšťanie viacerých skúsených diplomatov.

seniorka, podvod

Podvodník sa vydával za policajta, 82-ročnú dôchodkyňu okradol o tisíce eur

18.10.2024 13:05

Polícia apeluje na seniorov, aby boli pri komunikácii s cudzími osobami opatrní.