Založ si blog

Sme. sk, Aktuality. sk, Denník N – Pozor! Šimečkovi ml. na pomoc – Pochodom vchod!

Tak sa nám politické bábätko urazilo, hodilo o zem a začalo „silno“ búchať politickou pästičkou o zem, tou politickou pästičkou, ktorá pre SR a Slovákov ešte nič hmatateľné neurobila a ešte „silnejšie“, tým svojim slabulinkým politickým hláskom vykrikuje, že ono teda politickému matadorovi ešte ukáže, čo je on politicky zač a ako ho skolí jednou politickou ranou, k politickej zemi.

Nuž teda, asi takto by som okomentoval detinské správanie sa Šimečku ml. po tom, ako ho Parlament SR odvolal z pozície podpredsedu slovenského parlamentu.

Pričom sa nič výnimočné nestalo! Len to, že podpredsedom Parlamentu SR nebude predseda PS Šimečka ml., ale niekto iný, buď z PS alebo po dohode v opozícií, niekto iný.

Šimečka ml. po tom, ako bol odvolaný z tejto parlamentnej pozície, sa „silno“ bije do svojej politickej hrudičky, že on to teda tak nenechá a že ho, teda Fica, porazí v najbližších PV lebo teraz vraj na to bude mať o niekoľko hodín denne viac času, aby proti nemu brojil.

Na svojom FB profile to napísal takto presne – „Pán Fico, môžete odvolať podpredsedu parlamentu, ale nemôžete odvolať lídra opozície. Teším sa, ako vás porazím vo voľbách. Teraz mám na to o niekoľko hodín denne viac času.“

https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid0ccGEnQfghqGoDt87XahdHAQXnCkSwHo64RZfEdqhSwsKJ2avL38ATC1AJtx1kFdql?locale=sk_SK

Nuž veru „silné“ slová, „silného“ politika, len čo je pravda.

Ak iste, sa pred ním netrasie len samotný Fico, ale aj všetky politické subjekty na Slovensku lebo, kto porazí Fica, ten poráža všetkých ostatných!

Nuž škoda len, že sa toto politické batoľa, čo to od Fica nesnaží naučiť.

Tak by sa možno naučilo aj toto, ako sa Fico správal po prehratých PV 2020.

Fico, sa ako predseda najsilnejšej opozičnej strany – SMER-SD, netlačil, nedral na pozíciu podpredsedu Parlamentu SR.

Za SMER-SD sa nimi stali Peter Pellegrini (24.3.2020-21.10.2020) a následne, keď Peter opúšťa klub SMER-SD sa za SMER-SD stáva podpredsedom Parlamentu SR Juraj Blanár (21.10.2020-25.10.2023) – https://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_poslancov_NR_SR_(2020_%E2%80%93_2023)

Fico sa naplno venoval hlavne straníckej politike, aby SMER-SD opäť v najbližších PV dostal na čelo politického súboja, aby SMER-SSD vyhral voľby a aby opäť zostavoval Vládu SR.

To sa Ficovi a spol., po veľmi dlhej a strastiplnej ceste podarilo!

Áno, podarilo sa mu to i napriek tomu, že ho vtedajšie „vlády“ kriminalizovali, že ho už takmer mali vo väzobnom stíhaní, ale nie za korupciu, ako mu to pred PV 2020 sľubovali, ale za to, že on na TB ako Predseda Vlády SR v rokoch 2016-2020 poukazoval na daňové delikty Kisku a Matoviča!

A áno, a toto je najdôležitejšie pripomenúť Šimečkovi ml., Fico a spol. Vyhral so SMER-SSD PV 2023 a nakoniec aj úspešne zostavoval Vládu SR i napriek obrovskej nepriazni všetkých celoplošných „objektívnych“ médií, hlavne Sme.sk, Aktuality.sk a Denník N. Ale aj TV Markíza, TV JOJ a žiaľ, aj napriek obrovskej nepriazni vtedajšieho vedenia RTVS a jej spravodajstva na čele s moderátormi politických diskusií – Jančkárovou a Makarom!

Toto všetko Fico a jeho SMER-SSD prekonával a prekonal. (a prekonáva aj dnes!)

Avšak dnešné urazené politické batoľa Šimečka ml. nikdy takéto niečo nepoznal.

Nikdy nepoznal takú nevôľu voči jeho osobe a PS zo strany „objektívnych“ médií SAD (Sme, Aktuality, Denník N).

A veru ani nikdy poznať nebude!

Lebo SAD z mediálnej duše nenávidí Fica a spol. a aj dnešnú vládnu koalíciu, i keď okolo HLAS-SD chodia tak trošku opatrne lebo sa nádejajú, že ho svojimi nenávistnými článkami voči SMER-SSD a SNS dostane do polohy, že sa z tejto Vlády budú porúčať…, ale nie o tom chcem dnes písať.

Nuž teda Šimečkovi ml. sa bude od teraz, keď už má toľko času na stranícku politiku, oveľa ľahšie politikárčiť voči Ficovi a celej vládnej koalícií lebo SAD mu budú pridržiavať jeho politicko-batoľacke potackávanie sa, zo všetkých strán!

Len aby sa politické batoľa, nepošmyklo, nepotklo…, aby nespadlo a nerozbilo si ten svoj politicko-batoľacky noštek.

Takže SAD, tak ako doteraz, a teraz ešte „objektívne“ razantnejšie, vyzdvihujte, chváľte, do politického neba vynášajte politické batoľa Šimečku ml. a ešte väčšmi šite a do politického pekla posielajte Fica a spol., presne v tom duchu, ako to mám v názve tohto môjho článku, že – SAD, POZOR! Šimečkovi ml. na pomoc – POCHODOM VCHOD“!!!

 

 

 

Vinníci zvyšovania daní – Čaputová, Matovič, Heger, Ódor a spol. !

19.09.2024

Nikto nemôže byť spokojný s tým, keď nám vládna moc dvíha dane! Teda nie sme spokojní ani teraz! Ale prečo sa nadáva na tých, ktorí to urobili, ktorí to boli nútení urobiť?! Áno, od 01. januára 2025 nás čaká zvýšenie daní z 20 na 23%. Aj isté úpravy v iných sociálnych dávkach, ako aj zníženie daní na základné potraviny… Ale dnešnou mojou nosnou témou [...]

Nech vám je ostatný prírodný živel mementom!

17.09.2024

Prírodné živly sú pre našu planétu prirodzeným javom a tragickými sa stávajú, až vo chvíli, keď to zasiahne priamo obyvateľov. A presne toto sa udialo aj na Slovensku, hlavne v jej západnej a severozápadnej časti, počas ostatných víkendových dní. Veľmi ťažko sa pozerá na zábery z tohto prírodného vodného živlu a nie to ešte zažiť a prežiť… Naozaj [...]

Od šéfredaktorky Sme. sk, to už hádam ani horšie nemôže byť!

16.09.2024

Šéfredaktorka Sme.sk Beáta Balogová (BB), sa na stránkach Sme.sk hrdí aj týmto – „Je absolventkou Kolumbijskej univerzity v New Yorku v Spojených štátoch kde študovala žurnalistiku v rokoch 2006 a 2007. Bolo jej pridelené Fulbrightovo štipendium v rámci ktorého pôsobila na University of Missouri, Columbia v USA v rokoch 1994 a 1995.“ a ešte aj týmto – „Beata [...]

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.