Založ si blog

Proti ruskí štváči. Tu máte výsledky vašej proti ruskej nezmyselnej nenávisti!

A toto je len začiatok!

Začiatok konca prosperujúcej, des už len „prosperujúcej“ EÚ!

USA a stará EÚ, vždy brojili proti, vtedy ZSSR a dnes RF!

Vždy považovali Rusov za menej cenných, mentálne menej vyvinutých, ale zároveň im závideli ich veľkosť územia, ich nerastné bohatstvo…A chceli ho výlučne len pre seba!

Žiaľ, po novembri 1989, aj nás, teda niektorých Slovákov presviedčali a dnes to už vidíme naplno, aj žiaľ poniektorých presvedčili (hlavne tých, čo sa narodili po 1990 alebo tesne pred ním!), že Rusko a všetko čo jest s Ruskom a Rusmi spojené, je potrebné do špiku kosti nenávidieť a to až do tej miery, že aj keď si tým budeme ubližovať sami sebe, tak je potrebné sa od nich odpojiť!

Sa ich strániť a ich nenávidieť stále viac a viac!

Odpojiť od všetkého, čo s nimi súvisí!

Nuž, ale Euro-Ázijsky priestor, kontinenty, sa od seba odpojiť ľudskou silou nedajú!

Takže, či sa to niekomu páči alebo nie, Európa bude vždy spojená aj s RF, čo sa o pozemnom spojení s USA, ale aj VB, povedať nedá!

A tak sa nenávisť voči RF dostala až do takých brutálnych rozmerov, že EÚ (na základe poslušnosti voči USA!), sa začala voči RF chovať úplne bez rozmyslu!

Ďalej budem stručnejší a fakty zjednoduším, i keď by to bolo na veľmi dlhé písanie.

Takže ta západná nenávisť voči RF začala naberať nekontrolovateľné rozmery po tom, čo sa slobodný ľud, slobodného, dovtedy ukrajinského Krymu, v slobodnom referende, vyslovil za pripojenie k RF.

Tam vtedy RF nevpadla vojensky a nevzala si Krym späť nasilu, ale kľudným civilizovaným spôsobom – REFERENDOM! Ta ľudia neumierali pod zbraňami RF! Tam ľudia žili ďalej svoje kľudné životy a mali sa fajn! BODKA!

Odvtedy sa USA a Západ zbláznili a začali na RF uvaľovať totálne nezmyselné sankcie!

Sankcie, ktoré RF síce „doškriabalo“, ale nie „dorezalo“, do takej miery, že by z týchto rán „vykrvácali“!

Po 24.2.2022 sa USA a hlavne EÚ, už úplne pomiatli na rozume a začali zavádzať abnormálne sankcie na RF, ktoré boli jednoznačne seba zničujúce pre samotnú EÚ.

RF sa z tých predošlých sankčných „škrabancov“ nielenže zahojila (ostali jej len dobre zahojené jazvy!), ale tie ďalšie sankčné „škrabance“ od EÚ, akými boli sankcie na dodávky energetických nosičov, ju doslova zocelili!!!

Áno, aj tu na Slovensku sme mali takýchto pomätencov, ktorí lokajskí voči Bruselu a Washingtonu, začali hlasno kričať, že okamžite sa odpojme od ruskej ropy, ruského plynu…napr. Čaputová a spol.!

Čaputová dnes uniká do USA, takže ju už netrápi, čo sa tu bude diať!

A čo sa stalo?

Pre RF nič výnimočné!

Nič, čo by ich oslabilo natoľko, aby skolabovali!

Ba práve naopak!

RF presmerovala väčšiu časť svojho exportu lacných energetických nosičov, hlavne na čínsky trh a ekonomická európska apokalypsa sa začala!

EÚ samozrejme začala nakupovať násobne drahšie energetické nosiče, hlavne z USA, čo potešilo hlavne USA veľkokapitalistov.

Čína na základe lacných energonosičov z RF, začala byť pre drahú EÚ takým konkurentom, že už nepomáhajú žiadne colné opatrenia a prvé „lastovičky“ tohto nezmyselného EÚ správania sa voči RF, sa začínajú vo veľkom objavovať!

A nie sú to len tak hocijaké „lastovičky“ sú to megalastovičky.

Teda prvé „úspechy“ proti ruskej nenávisti sú tu a ďalšie takéto „úspechy“ nás ešte len čakajú!

Nuž teda, začína sa diať toto – 08.09.2024 – „ Katastrofa v Nemecku vďaka politike EÚ – kaputt. Padá ďalší gigant“ –  https://www.hlavnydennik.sk/2024/09/08/katastrofa-v-nemecku-vdaka-politike-eu-kaputt-pada-dalsi-gigant

Z článku v stručnosti vyberám, že – „Nemecký priemyselný koncern (Thyssenkrupp AG) prežíva ťažké časy. V dôsledku sporov o neľahkej budúcnosti spoločnosti ho opúšťa generálny riaditeľ spolu s niektorými členmi dozornej rady a vrcholovými manažérmi, informuje agentúra Bloomberg. Nemecká tlač čoraz častejšie píše, že podnik pomaly, ale isto ide ku dnu…, … Dostal sa do katastrofických čísel vďaka drahým energiám, „zelenej“ ekonomike a diletantstvu Schlozovej vlády. Najmä ukrohujerstvu ministerky zahraničia Bearbockovej. Zaznamenáva agentúra RIA.“

A samozrejme aj toto – 09.09.2024 – „Škrty aj prepúšťania budú drastickejšie, kríza je vážna. Čo sa to deje vo Volkswagene?“ – https://index.sme.sk/c/23380382/skrty-aj-prepustania-budu-drastickejsie-kriza-je-vazna-co-sa-to-deje-vo-volkswagene.html?ref=terazbox_sme

Aj z tohto článku v stručnosti vyberám, že –„ V Nemecku hrozí zatváranie fabrík…, … Nemecký koncern Volkswagen prechádza vážnou krízou. Klesajúce marže, strata trhového podielu najmä v Číne…, … Volkswagen je ekonomickou chrbticou Nemecka, preto avizované škrtanie nákladov vyvolalo v krajine obrovský ohlas. Koncern zamestnáva globálne 654-tisíc ľudí, má viac ako sto závodov a ročné tržby 332 miliárd eur. To je trikrát viac ako HDP Slovenska…, … Volkswagen bude čeliť ofenzíve čínskych elektromobilov v Európe, pritom predaje na kľúčovom čínskom trhu idú Volkswagenu dole kopcom…“

Ani toto vám ešte nestačí, vy proti ruskí nenávistní sankční šialenci?

Ani toto vám nestačí na to, aby ste už konečne pochopili, že nie vy, ste Rusko a Rusov položili na kolená, ale že ste nás všetkých položili na naše ekonomicky ubolené kolená a keď sa nespamätáme, tak nebudeme nie „len“ na kolenách, ale rovno na brade?!

Treba k týmto hrôzostrašným faktom ešte niečo dodať?

Nuž áno, „len“ toto jediné – Od koho je najviac závislá Slovenská ekonomika?

Áno!

Výborne!

Od Nemecka!

Takže, asi by sme mali aj s týmto niečo urobiť a nie len sa odtrhovať od lacných ruských energonosičov a obrovského ruského trhu!

Čo tak, sa začať pomaly, hlavne ekonomicky diverzifikovať (oddeľovať, odčleňovať…) aj od Nemecka a iných veľkokapitalistických štátov od nás na západ, až aj za Atlantikom???!!!

A čo tak BRICS?!

Veru celkom vážne hútajme, aj nad touto možnosťo

Vinníci zvyšovania daní – Čaputová, Matovič, Heger, Ódor a spol. !

19.09.2024

Nikto nemôže byť spokojný s tým, keď nám vládna moc dvíha dane! Teda nie sme spokojní ani teraz! Ale prečo sa nadáva na tých, ktorí to urobili, ktorí to boli nútení urobiť?! Áno, od 01. januára 2025 nás čaká zvýšenie daní z 20 na 23%. Aj isté úpravy v iných sociálnych dávkach, ako aj zníženie daní na základné potraviny… Ale dnešnou mojou nosnou témou [...]

Sme. sk, Aktuality. sk, Denník N – Pozor! Šimečkovi ml. na pomoc – Pochodom vchod!

18.09.2024

Tak sa nám politické bábätko urazilo, hodilo o zem a začalo „silno“ búchať politickou pästičkou o zem, tou politickou pästičkou, ktorá pre SR a Slovákov ešte nič hmatateľné neurobila a ešte „silnejšie“, tým svojim slabulinkým politickým hláskom vykrikuje, že ono teda politickému matadorovi ešte ukáže, čo je on politicky zač a ako ho skolí jednou [...]

Nech vám je ostatný prírodný živel mementom!

17.09.2024

Prírodné živly sú pre našu planétu prirodzeným javom a tragickými sa stávajú, až vo chvíli, keď to zasiahne priamo obyvateľov. A presne toto sa udialo aj na Slovensku, hlavne v jej západnej a severozápadnej časti, počas ostatných víkendových dní. Veľmi ťažko sa pozerá na zábery z tohto prírodného vodného živlu a nie to ešte zažiť a prežiť… Naozaj [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.