Založ si blog

Komentátorka Sme. sk absolútne neodôvodnene uráža a ponižuje svojich kolegov!

Je toto vôbec možné, aký sú redaktori, komentátori „objektívnych“ médií tzv. hlavného prúdu útoční, dokonca na vlastných kolegov?!

A opäť jeden nevyberaný, útočný komentár z pera Nataši Holinovej, zo Sme.sk, voči svojim kolegom s iným názorom, ako má ona, tentokrát k novinárskym a komentátorským kolegom z web denníka Standard.

Nataša v článku pod názvom – „Hrajú sa na obete totality“

https://komentare.sme.sk/c/23364995/hraju-sa-na-obete-totality-komentar.html , zo dňa 01.08.2024, takto nechutne zaútočila a pourážala všetkých pôsobiacich na stránkach denníka Štandard: – „Nikto im však nezakazuje, aby produkovali bludy“(!!!)

Toto je naozaj silná mediálna káva!

Takže podľa Nataši všetci čo pôsobia na stránkach denníka Štandard produkujú bludy, iba ona a jej podobní, teda všetci tí, čo pôsobia v médiach tzv. hlavného prúdu nikdy nevyprodukovali žiaden blud, ani náznakom a produkujú len a len tú naj žurnalistiku.

Naozaj niečo neskutočné, kam až začínajú zachádzať tí, čo si namýšľajú, že len oni jediní majú právo na názor a šíriť ho slobodne!

Nataša všetkým v denníku Štandard odkazuje, že sú dezinformačný web a že – „Jediné, čo prekáža dezinformačným webom, je pobyt na zozname dezinformačných webov.“

A hneď aj uvádza dezinformačný zoznam z akejsi pokútnej web stránky konšpirátori.sk, keď to vo svojom článku konštatuje takto – „Denník Štandard bol zaradený na zoznam projektu Konšpirátori.sk, ktorý prostredníctvom komisie posudzuje obsah webov. Ak ho vyhodnotí ako konšpiračný, propagandistický, dezinformačný a podobne, dá ho na zoznam týchto webov.“

Ďalej je článok nečitateľný, treba si Sme.sk predplatiť.

Nuž teda ja na takéto „nie“ dezinformačné média nedám ani ten povestný deravý groš!

Takže pre Natašu je dezinfo médium to, ktoré označí akási komisia na konšpirátori.sk a nie jej vlastný úsudok.

Veď sú to jej kolegovia, tak prečo si s nimi nesadne a neporozpráva sa s nimi, kde podľa nej chodia na tie bludy?!

Nuž teda zašiel som na web stránku Natašineho zdroja, teda na Konšpirátori.sk a našiel som tam niečo, čo je v obsahu Natašinho článku a aj v obsahu na konšpirátori.sk a s najväčšou pravdepodobnosťou to bude podobnosť len rýdzo „náhodná“.

Na konšpirátori.sk je možné si v časti 5. – „Aké sú kritériá na zaradenie do našej databázy?“ prečítať aj niečo takéto – „V našej databáze nájdete weby, ktoré podľa komisie spĺňajú minimálne jeden z týchto bodov: – v bode 3. – Stránka obsahuje konšpiračné teórie a “bludy”,“

Takže Nataša odkazuje kolegom do denníka Štandard, že píšu a šíria bludy a div sa svete jedným z kritérií konšpirátori.sk na to, aby niekoho zaradili na svoj zoznam dezinformátorov je aj to že, píšu a šíria vo verejnom priestore, tiež podľa nich bludy!

 

No a aby som bol konkrétny, tak denník Štandard v rebríčku naj dezinformátorov konšpirátori.sk, je z 319 dezinformátorov na 290 mieste.

Aká to pre Štandard útecha, že nie sú ani v prvej stovke, ale až kdesi na konci tohto „super“ rebríčka s hodnotením – 6,8 bodu.

Pre zaujímavosť posledný v tomto rebríčku dezinformátorov podľa konšpirátori.sk je na tom 319 mieste „babickinerady.sk“ z ratingom rovných 6 bodov a na čele tohto „super objektívneho“ rebríčka je „protiprudu.org“ zo ziskom 9,8 bodu.

Isteže, len hlupák resp. „hlupák“, by tam hľadal Aktuality.sk, Denník N a už vôbec nie Natašino Sme.sk.

Na záver k Nataši už nenapíšem nič kritické, len toto jediné – Aj Vám média, všetky, ktoré na Slovensku pôsobíte, by tiež neprospel jeden veľký okrúhly stôl, kde by ste sa zmierili a dohodli sa, že si nebudete aj takýmto nepekným spôsobom liezť do mediálnych vlasov!

Lebo aj takýto váš verejný mediálny súboj rozoštváva slovenskú spoločnosť!

Čo si Nataša myslíte o čitateľoch ŠTANDARD, že ako na Vás zareagujú, keď im odkazujete, že čítajú tých a dôverujú tým, ktorí podľa vás píšu bludy?!

To potom aj tých čitateľov, a nie je ich málo, rovnako nepriamo označujete za bludárov a zároveň, že tie, podľa Vás bludy, šíria ďalej!

Sa konečne už spamätajte v tých médiach tzv. hlavného prúdu!!!

Vinníci zvyšovania daní – Čaputová, Matovič, Heger, Ódor a spol. !

19.09.2024

Nikto nemôže byť spokojný s tým, keď nám vládna moc dvíha dane! Teda nie sme spokojní ani teraz! Ale prečo sa nadáva na tých, ktorí to urobili, ktorí to boli nútení urobiť?! Áno, od 01. januára 2025 nás čaká zvýšenie daní z 20 na 23%. Aj isté úpravy v iných sociálnych dávkach, ako aj zníženie daní na základné potraviny… Ale dnešnou mojou nosnou témou [...]

Sme. sk, Aktuality. sk, Denník N – Pozor! Šimečkovi ml. na pomoc – Pochodom vchod!

18.09.2024

Tak sa nám politické bábätko urazilo, hodilo o zem a začalo „silno“ búchať politickou pästičkou o zem, tou politickou pästičkou, ktorá pre SR a Slovákov ešte nič hmatateľné neurobila a ešte „silnejšie“, tým svojim slabulinkým politickým hláskom vykrikuje, že ono teda politickému matadorovi ešte ukáže, čo je on politicky zač a ako ho skolí jednou [...]

Nech vám je ostatný prírodný živel mementom!

17.09.2024

Prírodné živly sú pre našu planétu prirodzeným javom a tragickými sa stávajú, až vo chvíli, keď to zasiahne priamo obyvateľov. A presne toto sa udialo aj na Slovensku, hlavne v jej západnej a severozápadnej časti, počas ostatných víkendových dní. Veľmi ťažko sa pozerá na zábery z tohto prírodného vodného živlu a nie to ešte zažiť a prežiť… Naozaj [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.