Založ si blog

STVR, Orbán je zatiaľ jediný politik EÚ, ktorý sa stretol s Putinom. Vy buďte zatiaľ jediným a prvým médiom, ktoré urobí toto!

Áno, Viktor Orbán je zatiaľ jediným vrcholovým politikom štátu EÚ, ktorý sa v Moskve stretol s Vladimirom Putinom, právoplatným Prezidentom Ruskej federácie!

Viktor Orbán je Predsedom suverénneho štátu EÚ a teda robí suverénnu politiku, ktorá nikomu neškodí, ba práve naopak, podľa môjho hlbokého presvedčenia je len a len prínosom, nie len pre nás, ale aj pre zvyšok sveta.

Samozrejme, že „demokrati“ EÚ, sa už ozvali a pýtajú sa, že ako si mohol dovoliť ta ísť, teda do Moskvy a stretnúť sa s Putinom, keď od nich nedostal mandát!

Toto je čo za EÚ diktatúra?

To sa vrcholový politik akéhokoľvek členského štátu EÚ nemôže stretnúť, v tomto prípade, s Prezidentom RF, keď to uzná za politicky vhodné a je presvedčený, že koná nie len na prospech svojho štátu, ale aj celej EÚ?!

A tých istých „demokratov“ EÚ sa pýtam – A dali ste Orbánovi mandát a povolili ste mu, aby išiel najskôr za Zelenským do Kyjeva?

Alebo to tiež vykonal na základe vlastného rozhodnutia, ale toto vám neprekáža, ba priam  vyhovuje?!

Opäť – dvojitý gigameter!

Nuž dobre, nechám Orbána Orbánom a obrátim sa na STVR.

STVR bola dnešnou vládnou koalíciou v Parlamente SR zriadená, ako nová verejnoprávna inštitúcia, ktorá si má nie len ctiť pluralitu, ale ju v praxi aj napĺňať.

Nuž teda vyzývam STVR, aby učinili aktivity smerom k najvyššiemu vedeniu Ruskej federácie a požiadali kompetentné orgány RF, aby im pomohli sprostredkovať rozhovor s Vladimirom Putinom naživo.

Naživo a to priamo z jeho moskovského sídla!

Áno, ja chcem počuť naživo názory, postoje, zmýšľanie… človeka, ktorý sa odhodlal vojensky vstúpiť na suverénne územie iného štátu. V tomto prípade na územie svojho suverénneho suseda – Ukrajinu. (tých USA, EÚ, NATO a UA názorov a právd resp. „právd“, už mám/máme vyše hlavy!)

Áno, ja chcem, aby moderátor STVR, mu v priamom prenose, aby sa nič nevystrihlo(!), kládol veľmi kritické otázky a nevyhýbal sa žiadnej, nech už by bola pre samotného Putina akokoľvek nepríjemná.

Lebo bez toho, aby sme naživo počuli z úst toho, ktorý sa odhodlal k takejto vojenskej agresií, prečo a na základe čoho tak 24.2.2022 učinil, sa v tejto veci ďalej nepohneme!

Takže áno, Vy v dnešnej STVR, pokúste sa o niečo také (nemožné?) a budete prvá verejnoprávna, štátom platená mediána inštitúcia, ktorá takýto rozhovor vykoná v rámci všetkých takýchto a podobných médií v EÚ!

SMELO DO TOHO!!!

Vládna koalícia, Šimečkom ml. sa nezdržiavajte. Toho prenechajte nám!

06.09.2024

A nielen Šimečkom ml., ale aj celou dnešnou, či už parlamentnou alebo mimoparlamentnou opozíciou. Máte úplne iné a dôležitejšie veci na práci, ktoré je potrebné, čo najskôr riešiť a vyriešiť! Prečo sa zdržiavate tým, že budete v Parlamente odvolávať Šimečku ml. z pozície podpredsedu Parlamentu SR? Aký to má význam? Takto len z neho robíte martýra, že on [...]

Dajte konečne Zelenskému tohto pána X. A potom Rusko a svet nemajú šancu!

05.09.2024

V tomto článku spomeniem na začiatok tému, ktorá sa môže niekomu zdať, že s tou druhou, vôbec nesúvisí. Ale ako hovorí klasik, tak aj tu platí, že – „Vážení, tohle je hluboké nedorozumění.“ „Objektívne“ média, hrdiac sa, že sú médiami tzv. hlavného prúdu, teda tie, čo jediné majú patent na všetko, hlavne na správny resp. „správny“ názor na [...]

Šimečka ml. -nedotknuteľný hovorí – Čaputová opustila Slovenskú republiku!

04.09.2024

Si nevymýšľam. Len čítam s porozumením FB status Šimečku ml.-nedotknuteľného, ktorý zverejnil dňa 01.09.2024 – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02N3J7HgEKXS5GrNGRk4ubgtD4K5gjNwmL9zjBh1bmQeaHYZKX5QwuinTQWUAmjjnpl?locale=sk_SK V tomto svojom FB statuse sa Šimečka ml.-nedotnuteľný, politicky rozhodil nad vyjadreniami Andreja Danka v diskusnej relácií STVR [...]

Edmundo González, Venezuela

Venezuelský opozičný kandidát González odletel do Španielska, chce tam azyl

08.09.2024 07:52

Venezuelský opozičný kandidát na prezidenta Edmundo González Urrutia, ktorý podľa opozície i niektorých krajín vyhral júlové voľby nad Nicolásom Madurou, opustil krajinu a odcestoval do Španielska, kde žiada o politický azyl.

Israel Palestinians

Pol milióna ľudí v uliciach Tel Avivu žiadalo dohodu o prepustení izraelských rukojemníkov

08.09.2024 07:09

Sobotňajším protestom predchádzal v pondelok generálny štrajk a minulú nedeľu demonštrácie v reakcii na nájdenie šiestich mŕtvych rukojemníkov.

Kentucky, streľba

Strelec na diaľnici v americkom Kentucky pálil do ľudí, viacerých postrelil

08.09.2024 06:25

Útočník v sobotu večer spustil paľbu na vozidlá idúce po diaľnici v americkom štáte Kentucky a postrelil najmenej štyri osoby.

Robert Fico, KDH

Atentátnik alebo terorista? Cintula už streľbu na Fica neľutuje. Vyšetrovatelia súd nepresvedčili, že plánoval teroristický útok

08.09.2024 06:00

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) už má na stole správu, no tá sa podľa informácií Pravdy týka len postupu ochranky a nie samotného vyšetrovania atentátu.