Založ si blog

RTVS, to čo si dovoľujete voči Ľudu slovenskému?

To je niečo neskutočné!

To čo som započul na vlnách Slovenského rozhlasu, tak to je naozaj škandál!

Toto je už naozaj priveľa!

Možno pre niekoho nie, ale pre mňa osobne áno!

 

Takto urážať národ slovenský, ľud slovenský, takto ho považovať za mentálne zaostalých, tak to je naozaj už vrchol!

O čo ide?

Nuž o toto.

V SRo som započul takúto „vzdelávaciu“ pasáž, keď akýsi ženský hlas hovorí, že – „Právo na vlastný názor má každý“ a vraj toto je hit dnešných sociálnych sietí, ale POZOR, ženský hlas pokračuje takto „vzdelávaco“ ďalej – „ale nie každé právo na názor je vyslovením názoru“

No a za týmto sa pre zmenu ozve akýsi mužský hlas, ktorý nám „vzdelávaco“ zvestováva toto – „Ak poviete resp. napíšete na sociálne siete, že vám viacej chutí čerešňa, ako slivka alebo vám viacej chutí jablko, ako hruška, tak toto je Váš názor. Ale ak poviete resp. na sociálne siete napíšete, že ovocie neobsahuje žiadne vitamíny, tak toto už nie je názor ale šírenie dezinformácií“

 

To, čo si v tej RTVS, v tom SRo myslíte o Národe slovenskom, o Ľude slovenskom?

Že sme až taký tupí?!

Že sme mentálne na tak nízkej úrovni, že takýto blud budem/me považovať za dezinformáciu?!

Nuž tak ja vám to poviem napriamo – Ak niekto povie, že ovocie neobsahuje žiadne vitamíny, tak takéhoto jedinca ja nepovažujem za  šíriteľa dezinformácií, ale s prepáčením, za IDIOTA!!!

 

Iste, takéto a podobné „vzdelávacie“ vsuvky do vysielania RTVS, v tomto prípade do vysielania SRo, sú rýdzo provokatívne a len hlupák si nemôže nevšimnúť, že tu ide o jasný cieľ zo strany RTVS, aby Slováci neverili akejsi, podľa nich pro ruskej propagande o konflikte na Ukrajine, o jeho príčinách a tak podobne!!!

 

Nuž teda, vy tam v tom dnešnom Slovenskom rozhlase a v RTVS ako takej, tak ja vám teda dám príklad, čo je to názor, a čo je šírenie dezinformácie/dezinformácií.

Ak niekto povie, že vojenský konflikt, akýkoľvek, kde koľvek na svete, je možné riešiť výhradne vojenskou cestou, tak je to jeho názor!

Ak niekto povie, že riešiť, akýkoľvek vojenský konflikt, kdekoľvek na svete, je možné riešiť a vyriešiť jedine mierovou rokovacou cestu za okrúhlym stolom, tak je to jeho názor!

Ale ak niekto povie, že terajší ruský vojenský vstup na suverénne územie Ukrajiny bolo nevyprovokované, resp. nebolo ničím vyprovokované, tak je dezinformácia!

A ak niekto povie že USA po II. sv. vojne viedli len a výhradne obranné a oslobodzovacie vojenské operácie po celej našej planéte, demokraciu nastoľujúce, tak toto je tiež dezinformácia!

 

Nuž tak takto, vy tam v RTVS!

A prestaňte haniť národ slovenský, napr. aj takýmito vašimi „vzdelávacími“ primitivizmami!!!

PS:

RTVS, hovorí Vám niečo dátum 30.9.2023?!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

heger, rozhovor, pravda

Heger pre Pravdu: Ako vyzeral špeciálny výcvik premiéra? Okrem ochrancu existuje aj tzv. epizóda

19.05.2024 10:00

Hegerova manželka mala pri strelcovi zo Zámockej šťastie. Bývalý premiér atentát na Roberta Fica ostro odsudzuje.

San Francisco Homeless Lawsuit

V San Franciscu dostávajú alkoholici bez domova bezplatné pivo a vodku. Zachraňujeme životy, tvrdí radnica

19.05.2024 10:00

Zdravotné sestry v motelových izbách poskytujú klientom tri jedlá denne a dostatok alkoholu na uspokojenie ich potrieb v oblasti závislosti, každého však udržiavajú na bezpečnej úrovni intoxikácie.

Salmán bin Abd al-Azíz, biden

Saudskoarabského kráľa Salmána hospitalizovali s vysokou horúčkou a bolesťami

19.05.2024 09:27

Osemdesiatosemročný saudskoarabský panovník bol naposledy hospitalizovaný v apríli tohto roka s cieľom rutinnej kontroly jeho zdravotného stavu.

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.