Založ si blog

Tvrdý odkaz B. Kollárovi a jemu podobným – My nie sme vaše hračky!

Boris Kollár (BK) ešte oficiálne, ako „predseda“ nášho národného parlamentu, nevyhlásil termín konania mimoriadnych Parlamentných volieb na 30.09.2023 a už oblepil celé Slovensko svojimi predvolebnými pútačmi!

Pútačmi tak hlúpymi, tak doslova Slovákov urážajúcimi, že jednoducho musím resp. chcem na to zareagovať.

A ako je u mňa zvykom zareagujem priamo, otvorene, bez okolkov a zároveň aj primerane tvrdo!

 

„Zaujal“ ma ten BK pútač, na ktorom je sám jeden, jediný BK a pri ňom text „NEMENÍME HRU stále pomáhame“ – https://www.facebook.com/HnutieSmeRodina/videos/1409913963179579

 

Nuž tak aby bolo jasné nie len BK, ale aj všetkým jemu podobným.

Politika nie je hra!

A už vôbec to nie je hra s obyvateľmi, v tomto prípade našej drahej Slovenskej republiky!

S národom slovenským, s občanmi/obyvateľmi Slovenskej republiky sa nikto nebude hrať!

Ak sa BK chce hrať, tak potom áno nech sa páči na ihrisko, kde si môže zahrať futbal, hokej, basketbal, volejbal…alebo nech sa páči vo svojom súkromí sa môže so svojou rodinkou zahrať napr. na Slepú babu!

Ale s nami Slovákmi, sa nikto nebude hrať a už vôbec nie zahrávať!

 

Obraciam sa na všetkých tých Slovákov, ktorí zvažujú, že politickému subjektu, ktorý výhradne patrí BK, teda Sme rodina, odovzdajú svoj volebný hlas v nadchádzajúcich PV 2023, aby zvážili, či chcú aby sa BK s nimi hral resp. či chcú byť hračkami v jeho  rukách?!

A v rukách politikov resp. „politikov“ jemu podobným?!

 

Slováci, treba niečo k tomu ešte dodať?

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.