Založ si blog

Parlamentná opozícia, dnes o 13: 00 hod. dajte Čaputovej pocítiť akou je „prezidentkou“ a kde by malo byť jej miesto na našej politickej scéne!

Dnes o 13:00 hod. sa Čaputová postaví pred poslancov slovenského národného parlamentu a vystúpi so „svojou“ „októbrovou“ Správou o stave republiky.

 

„októbrovou“ preto lebo toto bol jej prvotný zámer, kedy mala v parlamente predniesť „svoju“ Správu o stave republiky,  dôkaz napr. TU – „Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky v októbri“ – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-vystupi-so-spravou-o-stave/662994-clanok.html

 

Čo ju tak zdržalo???

Malo sa za tu dobu ešte niečo udiať, čo musí byť obsahom „jej“ Správy o stave SR?!

 

Zatiaľ sa môžem len domnievať, ale isto iste to bude zrejme z toho, čo prečíta dnes o 13:00 hod. v pléne slovenského národného parlamentu a teda obsahu „jej“ precitliveného prejavu, sa budem podrobnejšie venovať až následne!

 

Dnes chcem o niečom inom.

 

Týmto mojim článkom, vyzývam tú časť opozičných poslancov parlamentu SR, ktorí už niekoľkokrát boli Čaputovej pred „jej“ palácom odkázať, čo si o nej myslia, čo si o nej myslia tí občania SR, ktorí sa na týchto demonštráciách, protestoch zúčastnili/zúčastňovali a nie len pred „jej“ palácom, ale aj inde po Slovensku, aby jej za nás naživo, dali jasne/hlasne najavo, všetky tie vaše/naše výhrady voči jej domácej, ale aj zahraničnej „politicko-štátnickej“ činnosti, ktoré robí/vykonáva v „národno-štátnom záujme“ SR…!!!

 

Je zrejme, že v čase, kedy opozícia protestovala pred Čaputovej „prezidentským“ palácom, sa ona v ňom nenachádzala a tak si to nemohla (nechcela, nemala tu silu, si to ísť osobne vonku vypočuť lebo presadzuje tie „správne“ hodnoty, výhradne v národno-štátnom záujme SR?!) naživo  vypočuť.

Avšak dnes o 13:00 hod. v parlamente SR, si to vypočuť môže a to v priamom prenose pred všetkými občanmi SR!

Parlamentnej opozícií, ktorá je v absolútnom politickom rozpore s Čaputovou, odporúčam, keď nechcú pred svojimi voličmi a sympatizantmi stratiť svoju tvár, tvár z pouličných protestoch pred prezidentským palácom, kde boli nielen hlasní, ale aj nadmieru kritickí, aby počas jej vystúpenia neodchádzali z rokovacej sály, ale aby tam zotrvali a počas jej vystúpenia so „svojou“ Správou o stave SR, jej zakaždým, rázne a nahlas (pískaním, dupotaním, búchaním o lavice a pod. a to už pri samotnom vstupe do rokovacej sály) dali jasne na javo, že s tým, čo číta nesúhlasia, že nesúhlasia s jej vnútornou politikou, ani politikou na vonok SR…!!!

A nie, nie je to prejav neúcty, ba ani prejav chrapúnstva, to žiadnom prípade NIE!

Toto je prejav slovenskej politickej opozície o tom, že s ňou absolútne nesúhlasia, že Čaputová značnú časť slovenskej opozície nielenže totálne ignoruje, ale ju aj dehonestuje, doslova sama osobne kriminalizuje (viď. poslanec parlamentu SR – Ľuboš Blaha!), nerokuje s ňou, nestretáva sa s ňou…!!!

 

Áno, dnes opoziční poslanci nášho slovenského národného parlamentu, máte možnosť (tak ju nepremárnite!), aby ste za nás všetkých, čo s Čaputovej politikou nesúhlasíme, čo si ju na pozícii hlavy nášho suverénneho štátu neprajeme a nie je nás málo (predpokladám, že všetci tí čo ju v marci 2019 nevolili, teda viac ako  76%!!!, možno pribudli aj ďalší z tých, čo ju vtedy volili…) jej ukázať vašu/našu nespokojnosť s jej výkonom „prezidentských“ povinnosti a právomoci!

 

V Ý Z V A :

 

VÁŽENÍ PARLAMENTNÍ OPOZOČNÍ POSLACI, TEJ ČASTI OPOZÍCIE, KTORÍ STE JEDOZNAČNE POLITICKI VYHRANENÍ VOČI POLITICKEJ ČINNOSTI ČAPUTOVEJ NA POZÍCII „prezidentky“ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, DNES POČAS JEJ VYSTÚPENIA V ROKOVACEJ SÁLE NÁŠHO SLOVENSKÉHO NÁRODNÉHO PARLAMENTU JEJ DAJTE JASNE NAJAVO ZA VÁS/ZA NÁS VĚSTKÝCH, ŽE STAČILO A ŽE JE NAČASE, ABY NA POZÍCII HLAVY NAŠEJ DRAHEJ VLASTI SKONČILA!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.