Založ si blog

Z. Čaputová, my nie sme psi, opice, svine ba ani krysy. My sme občania Slovenskej republiky!

STAČILO!!!

 

Je absolútne neakceptovateľne, aby nás, občanov SR pomenovávali „koaliční“/“vládni“ „politici“, takýmito zvieracími názvami/prívlastkami!

Je absolútne neakceptovateľné, aby to robili politici, ktorí vďaka nám sú tam, kde sú a sú platení z našich mozoľov!

Je absolútne neakceptovateľné, aby hlava štátu tieto nehorázne invektívy voči občanom SR riadne, ostro neodsúdila a aby pre takýchto „politikov“ nežiadala vyvodenie politickej zodpovednosti!

ZČ sa pred prezidentskými voľbami vychvaľovala, že ona bude iná, bude slušná, lebo ona uznáva iné hodnoty, ako dovtedy vládnuca koalícia, ba dokonca vyhlasovala, že ak ju občania zvolia, tak ona už bude naozaj „prezidentkou“ všetkých Slovákov bez výnimky!

NAOZAJ?

Tu je dôkaz, že ZČ nebola, nie je a ani nehodlá byť „prezidentkou“ všetkých Slovákov, ale len tých, ktorí s ňou bezvýhradne súhlasia, bez akéhokoľvek náznaku, čo i len jemnej kritiky na jej osobu, osobu ako političky, nie ako osobu súkromnú!

ZČ sa vydala (vydá sa)  na európske turné po štátoch a štátnikoch, tých štátov EÚ, čo nie sú celkom stotožnení s tým, že dnešná Ukrajina by sa mala stať čo najskôr (podľa ZČ už zajtra!) členským štátom EÚ!!!

Niečo nevídané! Niečo nehorázne!

ZČ by sa mala vybrať iba na jednom turné!

Tým turné by mala byť jej okružná cesta po Slovensku, navštíviť každé mesto, mestečko, obec, aj tu najmenšiu dedinku a občanov SR počúvať s nastraženými ušami!

Ak by tak učinila, tak by počula s najväčšou pravdepodobnosťou hlavne toto

 

  • My nie sme štekajúce psi za plotom – autor Igor Matovič (OĽANO – predseda vlády SR/minister financií SR)
  • My nie sme opice – autor Jaroslav Naď (OĽANO – minister obrany SR)
  • My nie sme ožraté svine, fekál… – autor Juraj Krúpa (OĽANO – poslanec NR SR/predseda branno-bezpečnostného výboru NR SR/člen-Osobitný kontrolný výbor NR SR na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva/člen- Stála delegácia NR SR v Parlamentnom zhromaždení NATO)
  • My nie sme krysy, aby na nás chcel niekto použiť deratizáciu politických krýs – autor Juraj Krúpa (OĽANO – poslanec NR SR/predseda branno-bezpečnostného výboru NR SR/člen-Osobitný kontrolný výbor NR SR na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva/člen- Stála delegácia NR SR v Parlamentnom zhromaždení NATO)

Takže áno, toto všetko by si ZČ vypočula a množstvo iných, pre ňu osobne, nelichotivých slov a viet!

Takže je načase, aby ZČ vystúpila verejne, v priamom prenose v RTVS, bez napísaného textu, ale vlastnými slovami, jasne a nahlas odsúdila týchto „politikov“ za ich výroky na slušných, poctivo pracujúcich občanov SR, a to len preto lebo sa im zo dňa na deň žije ťažšie, a len preto, že sa začínajú na základe Ústavy SR, čl. 32, aj brániť!!!

Ak ZČ takto neurobí, ak sa voči tomu verejne nepostaví, ak sa aj týchto občanov SR, ktorých je dnes takmer 90%, čo nesúhlasia s touto vládou, tak jednak s takýmito invektívami, včera/ dnes (aj zajtra?) „koaličných“ a „vládnych“ „politikov súhlasí a je nepriamou súčasťou takéhoto „hodnotenia“, oprávnene nespokojných občanov SR a potom nemá čo hľadať na pozícií najvyššieho ústavného činiteľa Slovenskej republiky.

NAOZAJ UŽ STAČILO!!!

BODKA!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.