Založ si blog

Vstupujeme do 3. roka „pandémie“. Treba jej-im „uťať hlavu“!

Na úvod je potrebné uviesť, že NEDOBROVOĽNE!!!!

Je to pandémia nie Covidová, ako sa nám to snažia dennodenne vtláčať do hláv, ale jednoznačne je to pandémia moci, diktatúry, manipulácie, klamstiev, teroru, poníženia, odoberania základných ľudských práv a slobôd…

Táto pandémia neskončí postupne! NIE! Tu je potrebné ukončiť naraz!

Ako sa zvykne vravieť, treba tomu „uťať hlavu“!!!

A kto je hlavou tejto pandémie?

Nuž všetko nasvedčuje tomu, že „hlava“ je niekde tam, kde sú z tejto pandémie najväčšie finančné/mocenské zisky!

A kto má dnes najväčšie zisky/moc? Nuž nik iný, ako jedna farma firma, ktorá má na Covid svetovom trhu takmer monopol – Pfizer (BioNTech)!!!

Všetko sa to točí okolo týchto Covid vakcíno spoločnosti, ktoré z Covid vakcíny vytvorili nové „božstvo“ na ktoré nedajú nijako dopustiť!

Tu mi nedá sa zastaviť a zamyslieť sa nad myšlienkou totálne na Slovensku zatrateného Igora Bukovského (IB), ktorý sa vo svojom videu na FB, zo dňa 29.12.2021, aj takto zamýšľa nad Covid vakcináciou  – parafrázujem – „S Bohom môžeme nesúhlasiť, môžeme sa sním hádať, môžeme mu oponovať, môžeme ho zatracovať…Prečo? Nuž preto lebo nám na to dal slobodnú vôľu! Čo môžeme dnes povedať na Covid vakcínu? Hlavne na tú Pfizer? Nuž nič! Nič čo by vyvolávalo o nej nejaké pochybnosti, čo by ju urážalo, ponižovalo…! Teda kto je viac? Boh alebo Covid vakcína? Kto nám dáva väčšiu slobodu? Boh alebo Covid vakcína?…“

Veru, môžeme si o IB myslieť čokoľvek, môžeme mať na jeho názory akýkoľvek vlastný názor, ale táto jeho úvaha je na mieste a je potrebné sa nad ňou zamyslieť!

Áno, prečo na Covid vakcínu nemôžeme povedať jediného „zlého“ slovka? Minimálne to, že si ju do svojho tela nenechám aplikovať lebo som presvedčený, že ju nepotrebujem lebo som už takmer dva roky Covid zdravý a telo je niečo, čo mi nikto z tých Covid vakcinačných diktátorov nedal, telo je moje!!! Nikto nemá právo rozhodovať o tom, čo so svojim telom urobím alebo neurobím!!! NIKTO!!!

Nie, nebudem sa okolo toho točiť lebo každý zdravo zmýšľajúci človek iste pochopil, čo týmto chcem povedať.

Podstata môjho dnešného názorového článku je tá, že týmto Covid diktátorom musíme celosvetovo zobrať moc z rúk naraz a nie postupne!

Ta „hlava“ tu je, tie jednotlivé „hlavy“ tu sú!

Jednou z tých „pod hláv“ je aj naša, „Slovenská“ zapredanecká terajšia diktátorská moc- „prezidentka“, „vládna“ koalícia, „vláda“!

Je naivné si myslieť, že svoje názory na riešenie Covid „pandémie“ pomocou „dobrovoľného“ Covid vakcinovania do aleluja zmenia! NIE, nezmenia lebo so svojou lžou, propagandou zašli tak ďaleko, že ustúpiť už nemôžu a svoje Covid dielo potrebujú, musia dokonať!!!

A toto im nesmieme dovoliť!!!

Je potrebné im Covid hlavy „uťať“ a naraz! Naraz, aby nemali čas pozametať za sebou všetky dokumenty, ktoré ich na tejto ich Covid diktátorskej ceste riadili!

Áno, je to „len“ môj názor, ale som o ňom pevne presvedčený, že je správny lebo toto všetko podľa môjho presvedčenia riadi jedná, jediná hlavná Covid „hlava“…!!!

Čiastočné „utínanie“ Covid hláv vo všetkých diktátorských Covid štátoch, hlavne na západ od nás, v konečnom dôsledku bude znamenať, že naraz padne aj tá hlavná Covid Hlava…

My na Slovensku máme na to jeden hlavný Ústavný a Zákonný nástroj a tým je článok 32, Ústavy SR, ktorý znie – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“!!!

Áno, rok 2022, musí byť na Slovensku rokom jednorazového „uťatia“ tejto pandemickej Covid hlavy a musí sa to udiať čím skôr a naraz!

Lebo ten pomyselný „meč“ máme v rukách My, My občania-voliči SR a nenechajme si ho z našich rúk nikým a ničím vytrhnúť!!!

Záver:

POZOR nikoho na nič nenavádzam, každý ma slobodnú vôľu a už absolútne nevyzývam na fyzickú likvidáciu tých Covid „hláv“, ale len a výhradne čisto Ústavnou a Zákonnou cestou, ktorá nám na Slovensku dáva právo vypovedať „slovenským“ Covid „hlavám“ poslušnosť, čo v konečnom dôsledku znamená, že im naraz a jedným šmahom „utneme“ tie ich Covid pandemické diktátorské „hlavy“…!!!

 

Zdroje:

https://e.dennikn.sk/minuta/2489914

https://www.forbes.sk/vedec-ktory-vymyslel-vakcinu-pfizer-biontech-zatial-nepredal-ani-jedinu-svoju-akciu/

https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/BioNTech?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc

https://www.facebook.com/dr.bukovsky/posts/470527747774255

https://sk.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%8Dianska_neposlu%C5%A1nos%C5%A5

https://nazory.pravda.sk/analyzy-a-postrehy/clanok/597592-vakcinovy-kapitalizmus/

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?