Založ si blog

Andrej Danko sa slovíčka nikdy, asi nikdy nezbaví!

Iste, toto nie je téma, ktorá by mala dnes otriasať Slovenskom.

Ale zopár slov si zaslúži.

Celá dnešná situácia v parlamentnom klube SNS resp. „SNS“, hlavne medzi Dankom a Huliakom, mi pripadá tak, ako o tom spieva skupina TEAM – Paľo Habera, v piesni z roku 1988 – Malá nočná búrka.

Tu sa spieva aj takýto text – „Malá nočná búrka prehrmela v nás…, … Zbierka bozkov pretrhnutá…, … Bez teba žiť neviem, nie a toho som sa bál…, … Naštvaný na nás dvoch rútim sa tmou…“

Takže asi takto to vnímam ja.

Jednoducho ak nechcú predčasne skončiť, tak pôjdu ďalej i keď nič nie je dobre, nasilu siliť.

Je potrebné na úvod uviesť, že Andrej Danko na svojej kandidačnej listine v PV 2023 a hlavne v samotných PV 2023, dostal do slovenského Parlamentu len značku SNS, ale okrem seba už z SNS nikoho.

A teda bolo jasné, že samotný klub SNS nevydrží dlho pôsobiť len ako SNS, ale že jednotlivé strany, ktoré sa na kandidátke SNS dostali do Parlamentu SR, sa budú snažiť zviditeľňovať, ako suverénne politické subjekty, aby v nasledujúcich PV už išli do politického volebného súboja pod vlastnou značkou, na vlastnej kandidačnej listine.

A teraz k tomu, čo mám v nadpise tohto môjho článku.

Ja neviem, ale Andrej Danko tvrdil po prehratých PV 2020, kedy sa SNS nedostala do Parlamentu, že sa poučil, že niektoré výroky, ktoré povedal, uznáva za svoju osobnú komunikačnú chybu, ktoré politicky ublížili nie len jemu, ale hlavne celej SNS a že sa bude snažiť také chyby už nerobiť.

Žiaľ nepoučil sa.

Na svojej ostatnej TB – https://www.ta3.com/relacia/960423/reakcia-predsedu-sns-a-danka-na-rudolfa-huliaka sa chválil, ako on vyšmaril Jána Slotu z SNS.

Nuž ale keď v roku 2012 na Sneme SNS preberal predsednícku stoličku po Jánovi Slotovi to tak nevyzeralo.

Nože pripomeňme to Andrejovi – https://www.reddit.com/r/Slovakia/comments/1c66fer/danko_objal_slotu_star%C3%A9_ale_dobr%C3%A9/?rdt=36445 na tomto videu Andrej Danko stojí a povie toto smerom k vedľa neho sediacemu Jánovi Slotovi – „Dovoľte, aby som objal toho Predsedu, ktorý bude pre mňa vždy Predsedom“ – potom sa Ján Slota postaví a Andrej Danko ho vrúcne objíma.

A to bolo v dobe, kedy mal Ján Slota za sebou množstvo mediálnych káuz, o ktorých Danko na ostatnej svojej TB hovorí, že práve pre nich ho z SNS vyšmaril.

No a teraz tomu, čo mám v názve tohto môjho dnešného článku.

Andrej Danko, akosi zabúda, že v politike platí najme toto – „V politike nikdy nehovor nikdy“.

A Andrej Danko sa akosi nie a nie poučiť.

Prvý krát použil toto politicky zázračné slovíčko, u neho mediálne najviditeľnejšie, keď bozkával vojenské výložky hodnosti kapitán – https://www.youtube.com/watch?v=RIBQBW4-4zg – tu sa skláňa k vojenským výložkám v hodnosti kapitán, bozkáva ich a hovorí že NIKDY! Že teda on sa ich nevzdá NIKDY!

A presne toto isté slovíčko povedala aj vo vzťahu k Rudolfovi Huliakovi, na spomínanej ostatnej svojej TB, že – „pán Huliak si ku mne nesadne už NIKDY v živote…“ – https://www.ta3.com/relacia/960423/reakcia-predsedu-sns-a-danka-na-rudolfa-huliaka

Takže na záver pán Danko – s tým NIKDY, by už hádam aj stačilo!

A ukončím to citátmi z už vyššie citovanej piesne, vo vzťahu Danko/Huliak takto – „Pátram, ja ťa nájdem, nájdem uvidíš, pátram, skryť sa nemáš nádej, to si píš.

Pátram, utiecť nemáš nárok, pátram, kde ťa mám“

P.S.:

A teraz šup, šup do práce!!!

Do spoločnej práce na a jedine v prospech Slovenskej republiky, Slovákov a národa slovenského!!!

Kotlár, Krčméry, Bielorusko – čo majú spoločné? Veľa!

03.10.2024

Včera na TB MUDr. Peter Kotlár ozrejmil, teda nie predstavil, základné kontúry jeho správy o covid dobe na Slovensku v rokoch 2020-2022. Konkrétnejšie, teda len do 24.2.2022… Podľa jeho vyjadrení má správa okolo 200 strán a najskôr si ju musí naštudovať Vláda SR a potom k nej zaujať stanovisko. Takže toto na teraz nechajme na Vládu SR. Ale k čomu sa chcem [...]

V rokoch 2020-2023, ste kde boli? Vtedy ste boli umlčiavaní, tak ste mlčali a teraz, keď už môžete, tak na raty kričíte?

01.10.2024

Áno, dnes keď je opäť sloboda slova, sloboda vyjadrovania sa, sloboda bezhraničnej kritiky k vládnej moci a nikomu nič za takúto bezhraničnú, klamlivú, útočnú kritiku vládnej moci, nič nehrozí…tak dnes sa začínajú všetci ozývať, že čo sa to tu na nich, na nás chystá, akáže to konsolidácia…, že to každého zničí, zruinuje…, vyhrážajú sa [...]

O 5 minút 12 – moderátorovi Alfonzovi Šuranovi – sviňa nevadí, suka áno!

30.09.2024

Nerozumiem tomu. Jednoducho tomu nerozumiem, ako môžu byť moderátori, dnes už v STVR, tak mediáne primitívne obmedzení! V bývalej RTVS bolo zakázané slovo – Cigán a veru ani dnes tomu nie je inak. Lebo v ostatnej relácií STVR, v O 5 minút 12, kde hosťami boli Rudolf Huliak (NK/SNS) a Jozef Hajko (KDH), ktorú opäť moderoval Alfonz Šuran a nie Marek Gudiak(?), sa nedalo [...]

Michal Šimečka

Od Matoviča k progresívcom. Tankó si našiel nový poslanecký klub

03.10.2024 10:18, aktualizované: 10:25

Progresívne Slovensko predstavilo novú posilu svojho poslaneckého klubu.

Matúš Šutaj-Eštok / Patrik Krauspe / Martin Hrachal / Cestovné pasy /

Šutaj Eštok ukázal prípady, ktoré schvaľovali atentát na Fica. Je medzi nimi aj komik

03.10.2024 10:18

V jednom z prípadov vzniesli už aj obvinenie.

Pezinok, ŠTS, Kuciak, vražda, súd, pojednávanie, BárdyX

Fico žaluje šéfa Aktualít, žiada vysoké odškodné

03.10.2024 09:55

Žalobu, ktorá je podľa Petra Bárdyho najväčšia svojho druhu voči novinárovi v histórii Slovenska, označil za šikanóznu.

Senior hubár

Veľká pátracia akcia so šťastným koncom. Dôchodcu v lese na Gemeri hľadalo 26 ľudí i policajné psy

03.10.2024 09:16

Dôchodca sa okolo obeda aj s manželkou vybral na huby v lokalite Dolinka, v lese sa však rozdelili. Muž nemal pri sebe mobilný telefón.