Založ si blog

Konsolidácií verejných financií mali predchádzať konkrétne trestné oznámenia!

Podať na niekoho trestné oznámenie, ešte neznamená, že dotknutá osoba alebo subjekt je vinný!

Podanie trestného oznámenia znamená, že je tu veľké podozrenie z páchania trestnej činnosti a potom je už len na OČTK, či tieto podozrenia vyvrátia alebo potvrdia, s následným uložením primeraného trestu.

Píšem o podaní trestných oznámení na konkrétne osoby a nie na neznámeho páchateľa!

Toľko to na úvod, aby nedošlo k nedorozumeniu, o čom to tu vlastne v tomto mojom článku píšem.

Alebo, ak nemali konsolidácií verejných financií predchádzať trestné oznámenia, tak to malo ísť aspoň v súbehu.

To znamená, že pred samotným oznámením konsolidácie verejných financií, mali byť na TB Vlády SR ( https://www.youtube.com/watch?v=Zx3954p6eeU ) odprezentované príčiny, prečo práve takéto konsolidovanie s následným konkrétnym, transparentným poukázaním na to, kto je resp. kto sú to tí, ktorí v období 2020-2023 zaťali do našich verejných financií tú obrovskú 20 miliardovú sekeru.

Áno, toto bolo potrebné vykonať tiež lebo „objektívne“ média a dnešná „najsvätejšia“ opozícia, si na predmetnom konsolidačnom balíčku našich verejných financií schuti politicky pochutnala a politicky pochutnáva aj naďalej!

Ešte si je potrebné uvedomiť, že konsolidácia verejných financií nie nič iné, ako trest.

Avšak nie trest pre tých (pre málopočetnú skupinku „vládnucich“ ľudí!)
, ktorí zapríčinili takýto stav našich verejných financií, že musí dôjsť k tak drastickým konsolidačným opatreniam, ale je to trest výhradne pre tých, ktorí na tom nesú pramalú vinu a tými sú obyvatelia SR!

Takže, aby si dnešná opozícia a hlavne jej naklonené „objektívne“ média, na tom nepochutnávali dennodenne, na dnešnej vládnej koalícií, bolo potrebné, aby vládna koalícia, Vláda SR jasne pomenovala príčiny prečo práve takáto konsolidácia verejných financií a hlavne aby pomenovala menovite vinníkov, aj s následnými opatreniami voči ním.

Ja kvitujem SNS to, čo dnes v TA v Politike povedal Andrej Danko, že za ministerstvá, za ktoré oni nesú politickú, ale aj osobnú zodpovednosť, hlavne za ministerstvo Životného prostredia a kultúry, podali desiatky trestných oznámení, za šafárenie na ich rezortoch v rokoch 2020-2023.

Mne osobne však takáto informácia nestačí!

Mne nestačí, ak Danko povie, že oni podali niekoľko desiatok trestných oznámení, keď nepovie aj „B“, že konkrétne na koho a začo!

Je potrebné byť konkrétny!

Ako to, že už dávno neboli podané trestné oznámenia na Matoviča? Na všetkých ministrov jeho „vlády“?

Na jednostrannú pandemickú komisiu, ktorá sa Covid hermeticky uzavrela a do svojich radov nepripustila aj iné riešenia, rovnako zdatných odborníkov, ale iného názoru!

Ako to, že už dávno neboli podané trestné oznámenia na Hegera a takmer rovnakých členov jeho „vlády“, akí boli za čias „vládnutia“ Matoviča?!

A tu vôbec nemôže byť ani len slovko reči o tom, že sú aj vinní za to, za čo by mali byť na nich podané trestné oznámenia lebo o tom rozhodne až nezávislý súd resp. nezávislé súdy!

Tu ide o to, aby sa OČTK zaoberali všetkými tými ich krokmi, ktoré tu v rokoch 2020-2023 na nás občanoch SR páchali, akú doslova skazu, udusenie našej ekonomiky spôsobili!

Či konali na základe vlastných rozhodnutí alebo na základe odporúčaní, poverení z vonku!

Tých otázok je neúrekom!

Prečo obmedzovanie osobnej slobody, keď to vôbec nebolo nutné na úrovní všetkých obyvateľov SR!

Prečo rušenie bežnej ambulantnej starostlivosti počas covidových časov, keď to nebolo vôbec nutné na úrovni celého štátu?!

Prečo povinné nosenie rúšok a respirátorov všade, dokonca aj v lese na prechádzke a rovnako všade inde, keď to absolútne nebolo nutné a v školách už vôbec nie?!

Prečo sa neliečilo liekmi, dovtedy známymi, o ktorých ešte 20. marca 2020 sám Krčméry tvrdil, že ich máme, len EÚ legislatíva nám ich nedovoľuje používať?!

Veď, ak oni doslova nanútili obyvateľom  SR, aby si nechali do svojich tiel „implementovať“ pokusnú, experimentálnu Covid vakcínu, hlavne USA Pfizer, prečo nenechali lekárov, aby svojich covidových pacientov liečili takými liekmi, o ktorých za dlhé roky praxe, boli presvedčení, že im, ich pacientom pomôžu?!

A keď ich aj liečili, tak ich na verejnosti, pred celou slovenskou spoločnosťou zosmiešňovali a dehonestovali! Lebo vraj Covid je neliečiteľný a je potrebné čakať na „zázračnú“ USA Pfizer Covid experimentálnu, pokusnú „vakcínu“!!!

A takýchto prečo a prečo a prečo, je neúrekom a na tieto prečo, by mali na základe vládou SR podaných trestných oznámení, odpovedať a následne aj rozhodnúť nezávislé OČTK!

Áno, dnešnou Vládou SR podané trestné oznámenia!

Lebo len oni dnes vedia presne, čo sa na jednotlivých rezortoch, ministerstvách…, vtedy dialo…a na čie príkazy!

Prečo sa už konečne neodvážite, Vy Vláda SR na takéto konkrétne kroky?!

Toto dajte do rúk OČTK, občanom SR jasne vysvetlite, že pre toto ste nútení ich teraz doslova trestať tým, že im od 01.01.2025 znížite životnú úroveň a vy sa celou svojou energiou venujte riadeniu štátu a tým, ako nás z toho, čo najskôr dostať von, aj keď toto je úloha na desiatky rokov dopredu!

A samozrejme nevynechať celý prezidentský úrad z čias Covidu a čias všemocnej a všestrannej pomoci Ukrajine!

Toto je úloha pre Petra Pellegriniho, aby nám predostrel, čo všetko sa dialo v prezidentskom paláci počas „prezidentovania“ Čaputovej!

Aj tam je otázok neúrekom…

Na dnes, na teraz k tejto téme „len“ toľko…

Nemala by Zuzana Dolinková skončiť hlavne pre toto?

27.09.2024

Okolo Zuzany Dolinkovej v posledných dňoch počúvame kade čo, že prečo by mala skončiť na pozícií ministerky zdravotníctva SR, ale hlavne, ten pravdepodobne najhlavnejší dôvod, akosi (každému, hlavne médiám?) uniká! Avšak v úvode chcem zareagovať na ostatné extempore v Parlamente SR na osi Danko-Huliak-Plaváková. Nie len do úst poslancov Parlamentu SR, ale do [...]

Takto to už ďalej nejde!

24.09.2024

Naozaj, už NIE! Túto tému mám na „stole“ už poriadne dlho a dnes je čas, aby som s ňou vyšiel „von“. Téma pre niekoho utopická, nerealizovateľná…, ale koľko tém, návrhov, riešení…bolo v minulosti utópiou, nerealizovateľnými a nakoniec sú dnes súčasťou našich životov a ani sa nad nimi nepozastavíme? I keď áno, táto téma je dosť špecifická [...]

Slovenský rozhlas v rámci STVR, si nie a nie dať povedať! Dokedy?

23.09.2024

Pravda, ak si mám vypočuť nejaké rozhlasové vysielanie, výhradne ak cestujem autom, tak je to Slovenský rozhlas (SRo). Na vlnách SRo je množstvo kvalitných relácií, ktoré sú naozaj počúvateľné a zároveň aj výber hudby je na úrovni. Ja osobne nebažím po súkromných rozhlasových staniciach typu Fan rádio alebo Rádio Expres lebo ani náhodou netúžim počúvať, pre [...]

Kamala Harrisová

Harrisová tesne vedie v predvolebnom prieskume v siedmich kľúčových štátoch

27.09.2024 23:28

Náskok Harrisovej sa vo viacerých štátoch pohybuje na hodnote štatistickej chyby, čo naznačuje, že o výsledku novembrových volieb by mohol rozhodnúť najtesnejší rozdiel.

hurikán Helene florida

Skaza a katastrofálne záplavy. Hurikán Helene spôsobil chaos vo viacerých štátoch USA, pribúdajú obete

27.09.2024 22:39, aktualizované: 23:40

Živel odstrihol od prúdu viac ako päť miliónov podnikov a domácností. V štyroch štátoch hlásia už najmenej 40 mŕtvych.

pellegrini, pavel

Pellegrini a Pavel odhalili v americkej Iowe orloj venovaný tamojším Slovákom a Čechom

27.09.2024 21:50

Obaja prezidenti sem prišli z Valného zhromaždenia OSN v New Yorku.

Detvianska výšivka vyšívaná krivou ihlou

Výšivka krivou ihlou z Detvy i gubárstvo. Do zoznamu nehmotného kultúrneho dedičstva Slovenska pribudli nové prvky

27.09.2024 19:40

Osvedčenia o zápise v divadle Slovenského ľudového umeleckého kolektívu (SĽUK) odovzdal štátny tajomník Ministerstva kultúry Maruška.