Založ si blog

Idiotom z EP, nie tisíce eur na platy, ale plnú poľnú a poslať na U(S)A-NATO-RF front!

Byť voličom raz za čas, to neznamená ísť a sa pri volebnej urne pozabávať, prípadne odfotiť, na volebnom lístku si urobiť, nakresliť vzhľadný krúžok a myslieť si, že tým sa pre neho všetko skončilo!

To je tak obrovský omyl, že až!

Každý volič nesie za svoje volebné, najmä ak ide o jeho slobodné rozhodnutie, obrovskú zodpovednosť!

Volič nie len odvolil a splnil si svoju nepísanú občiansku povinnosť, ale svojim rozhodnutím dal aj moc do ruky/rúk inému/iným.

A to znamená, že každý volič nesie za svoje volebné rozhodnutie zodpovednosť za ním voleného zástupcu a teda aj za jeho ďalšie konanie!

Volič sa nemôže vzdať zodpovednosti za konanie ním voleného zástupcu a povedať si, že – „čo ja s tým mám?“(!)

Nuž a eurounijní voliči, si zvolili v ostatných eurovoľbách takých, akých si zvolili a áno, nesú za ich rozhodnutia plnú zodpovednosť!

Žiaľ, eurounijní voliči si väčšinovo (opäť!) zvolili v ostatných eurounijných voľbách radikálnych vojnových štváčov, vojnových štváčov voči slovanskému národu, voči Rusom, voči veľkej Ruskej federácií!

Voči svetovej jadrovej veľmoci!

A títo ich eurounijní zástupcovia, sa načisto zbláznili, doslova zidiotneli!!!

A to takto – „Poslanci: Ukrajina musí mať možnosť zasiahnuť legitímne vojenské ciele v Rusku“ – https://www.europarl.europa.eu/news/sk/press-room/20240913IPR23906/poslanci-ukrajina-musi-mat-moznost-zasiahnut-legitimne-vojenske-ciele-v-rusku

Naozaj?

A prečo až teraz?

Prečo ste im niečo také neodsúhlasili ihneď po vstupe vojsk RF na ich územie po 24.2.2022?

Prečo ste Ukrajine nepovedali, však máte svoje zbrane, tak bojujte s nimi tak, aby ste zasiahli územie RF?!

Prečo ste už vtedy neradili Zelenskému, aby napadol RF v Kurskej oblasti?!

Takže ešte raz.

Prečo až teraz?!

Teraz, keď ste Zelenského režim v marci 2022 odhovorili (zakázali?) od toho, aby podpísal s RF trvalú, obojstranne výhodnú, mierovú dohodu, a až keď ste ho zaplavili všetkými modernými zbraňami a zbraňovými systémami armád členských štátov NATO, tak teraz chcete, aby UA ich použila na zásah vo vnútri územia RF?!

Čo ste už načisto IDIOTI?!

Tie zbrane, ktoré ste dodali Zelenskému režimu, tie si Zelenskyj od vás nekúpil!

Veď vy to deklarujete ako POMOC!

A už aj máte jasnú rétoriku, že Vašimi NATO zbraňami je potrebné poraziť RF!

Pýtam sa, ako dlho ešte chcete RF dráždiť?

RF ste od roku 2008 provokovali a provokovali, až to RF, po viacerých upozorneniach, že tak takto teda nie, už ďalej znášať nechceli a nedokázali a po 14 rokoch trpezlivosti urobili to, čo nikto nechcel!

Dňa 24.2.2022 vojensky vstúpili na územie UA!

A čím že ste ich provokovali, až napokon vyprovokovali?

Nuž týmto – Bukurešť Samit NATO 2008 – „Rumunsko: Gruzínsko a Ukrajina privítali prísľub členstva v NATO“ – https://www.mod.gov.sk/rumunsko-gruzinsko-a-ukrajina-privtali-prislub-clenstva-v-nato/ – tu zaznelo toto – „“Zhodli sme sa dnes, že tieto krajiny sa stanú členmi NATO,“ uviedol generálny tajomník NATO Jaap de Hoop Scheffer.“ A vtedajší USA prezident George W. Bush, to takto cynicky a proti RF vyložene provokačne, okomentoval  „Dvere do NATO musia zostať otvorené pre iné národy v Európe, ktoré zdieľajú našu lásku k slobode,“(!)

Výsledok tejto provokácie NATO voči RF, a akt „slobody“, sa začal napĺňať pre ukrajinský ľud 24.2.2022!

A čo na to Rusi?

Nuž o tom písal dňa 10. júla 2023 Washington Post v článku pod názvom – „Osudný summit pred 15 rokmi visí nad stretnutím NATO vo Vilniuse“ – https://www.washingtonpost.com/world/2023/07/10/bucharest-2008-nato-summit-history-vilnius-putin-georgia-ukraine-membership/

Z uvedeného článku vyberám tieto najzaujímavejšie a najdôležitejšie pasáže – v článku sa píše – „…samit v Bukurešti urobil z Gruzínska a Ukrajiny ciele ruskej invázie buď preto, že vyprovokoval ruského prezidenta Vladimira Putina, aby zakročil proti hrozbe NATO na svojich hraniciach, alebo preto, že presne nedokázal jasne rozšíriť ochranu kolektívnej bezpečnosti NATO. do týchto štátov.“

A tu dnes niekto dookola hlása, u nás najmä Čaputová, keď bola ešte „prezidentkou“ jej krajiny a teraz to hlása USA študentom na Standforde, že vojenský zásah RF na Ukrajine nebol ničím vyprovokovaný!!!

A v uvedenom článku sa píše aj táto veľmi dôležitá vec, o ktorej sa dnes v našich „objektívnych“ médiách mlčí, že – „Pred 15 rokmi (Bukurešť Samit NATO 2008) bol Putin prítomný v Bukurešti na pozvanie NATO a údajne vtedy Bushovi súkromne povedal, že nepovažuje Ukrajinu za „skutočný národný štát“. V prejave, ktorý predniesol pred davom NATO, označil členstvo v aliancii pre Gruzínsko a Ukrajinu za „priamu hrozbu“ pre Rusko“ (!)

Ani toto vyjadrenie dnes už z pred 16 rokov neznamená, že RF bola vyprovokovaná a že jej vojenský vstup na Ukrajinu 24.2.2022 bol jednoznačne Západom, USA a NATO vyprovokovaný???!!!

A dnes značná časť, doslova idiotov, euro poslancov, zahlasuje za text uznesenia, aby USA a štáty NATO dovolili Zelenskému, aby zbrane NATO použil na boj proti RF, na zásah hlboko do územia RF!

To až kam chcete zájsť?

Vy vojnovo-štváčsky idioti?!

Vy nevnímate vyhlásenia ruskej strany?

Napr. toto – „Putin má na stole najmenej tri akčné plány proti NATO na jeho území. NATO bude musieť čeliť zbraniam, o ktorých ani nevie“ – https://www.hlavnespravy.sk/putin-ma-na-stole-najmenej-tri-akcne-plany-proti-nato-na-jeho-uzemi-nato-bude-musiet-celit-zbraniam-o-ktorych-ani-nevie/3648762

Vy idioti, neberiete tieto vyjadrenia ruskej strany za vážne?

To si myslíte, že ak dovolíte UA, aby zbraňami NATO zasahovala do vnútra územia RF, že RF bude čakať a toto trpieť, ďalších 16 rokov resp. 15 rokov, ako trpela hrozbu prijatia UA do NATO od Samitu NATO v Bukurešti 2008?!

Vy nevnímate vážne aj takéto ruské reakcie – „Europarlament žiada povoliť útoky západnými zbraňami na ruské územie. Rýchla a ostrá reakcia Ruska“ – https://www.hlavnespravy.sk/europarlament-ziada-povolit-utoky-zapadnymi-zbranami-na-ruske-uzemie-rychla-a-ostra-reakcia-ruska/3648538

Tu sa okrem iného píše aj toto – „Predseda ruskej Štátnej dumy Volodin povedal, že „výzva Európskeho parlamentu vedie k svetovej vojne s použitím jadrových zbraní“.

„Ak sa niečo také stane (povolenie na úder raketami na Rusko – pozn. red.), tak potom Rusko dá tvrdú odpoveď s použitím silnejších zbraní. Nikto by si o tom nemal robiť žiadne ilúzie. Štátna duma na tom trvá,“ povedal Volodin.“

A zároveň varoval, že – „…Európania by si mali uvedomiť, že ruskej medzikontinentálnej balistickej rakete RS-28 Sarmat, v kódovaní Severoatlantickej aliancie nazývanej Satan II, by trvalo len tri minúty a 20 sekúnd, kým by zasiahla Štrasburg.“ – https://www.infovojna.bz/article/ukrajinske-utoky-na-rusko-zapadnymi-raketami-povedu-k-svetovej-vojne-varoval-sef-dolnej-komory-ruskeho-parlamentu-volodin

Takže vy vojnovo-štváčsky idioti v EP, ak sa vy chcete vykúpať v Bruseli v krvi, tak nech sa páči, ale nás ostatných z toho vynechajte!

A vynechajte nás z toho tak, že nebudete schvaľovať idiotiny!

Že sa vzdáte svojich tisícových platov, navlečiete na seba vojenskú plnú poľnú a pôjdete bojovať proti Rusom proti Putinovi, priamo na front do prvej línie!!!

Naozaj, už STAČILO!!!

P.S.:

A čo vy?

Vy ich voliči, čo ste ich volili, ako vašich zástupcov do EP?

Súhlasíte s nimi?

Súhlasíte, aby NATO zbrane na pokyn NATO, Ukrajinci, za pomoci NATO, strieľali hlboko na územie RF?!

Áno?

Nuž ak áno, tak potom aj vy sa chcete kúpať v krvavej kúpeli všade, kde ste v Európe?

Alebo, rovnako si navlečte na seba vojenskú plnú poľnú a ta hajde na frontovú líniu medzi U(S)A a RF!

A ak nie.

Tak vyjdite do ulíc a žiadajte vašich volených zástupcov v EP, aby s takýmito idiotinami okamžite prestali resp. ich vyzvite, aby rezignovali na svoje euro poslanecké kreslá!

Jeden z poslancov, ktorého som do EP volil ja, na túto tému v EP dňa 17.9.2024 povedal toto – Milan Uhrík (HNUTIE REPUBLIKA, v EP – skupina Európa suverénnych národov) –  „Vážená pani predsedajúca, ešte ani nebola zvolená nová eurokomisia a hneď prvý bod, čo tu máme na rokovaní, je viac peňazí a viac zbraní pre Ukrajinu. Nie pre Európanov, ale pre Ukrajinu.

A kolegovia, ja sa vás chcem tuto spýtať, že: dokedy chcete v tej eskalácii pokračovať? Pretože začalo to humanitárnou pomocou, v poriadku. Ale potom prišli na rad náboje, munícia, rakety, tanky. Potom prišli stíhačky F-16. Teraz prichádzajú rakety s dlhým doletom, ktoré dostrelia až do Ruskej federácie. Koľko zbraní? Koľko peňazí? Koľko mŕtvych ešte musí v tejto vojne padnúť nato, aby skončila? Prečo sa tak strašne bojíte rozprávať o mieri? Veď o mieri už otvorene hovorí aj budúci americký prezident Trump, ktorého sa americkí, takzvaní „demokrati“, opakovane pokúšajú zavraždiť.

My nechceme zanechať našim deťom, našim vnukom, budúcnosť plnú zbraní a vojny, ale naopak budúcnosť plnú mieru a pohody.

A práve preto jednoducho nemôžeme takúto agresívnu militantnú a vojnovú politiku naďalej podporovať.“ – https://www.europarl.europa.eu/plenary/sk/vod.html?mode=unit&vodLanguage=SK&internalEPId=2017001175264&providerMeetingId=1e25c62f-14b0-4361-a244-08dcd233e338#

Vinníci zvyšovania daní – Čaputová, Matovič, Heger, Ódor a spol. !

19.09.2024

Nikto nemôže byť spokojný s tým, keď nám vládna moc dvíha dane! Teda nie sme spokojní ani teraz! Ale prečo sa nadáva na tých, ktorí to urobili, ktorí to boli nútení urobiť?! Áno, od 01. januára 2025 nás čaká zvýšenie daní z 20 na 23%. Aj isté úpravy v iných sociálnych dávkach, ako aj zníženie daní na základné potraviny… Ale dnešnou mojou nosnou témou [...]

Sme. sk, Aktuality. sk, Denník N – Pozor! Šimečkovi ml. na pomoc – Pochodom vchod!

18.09.2024

Tak sa nám politické bábätko urazilo, hodilo o zem a začalo „silno“ búchať politickou pästičkou o zem, tou politickou pästičkou, ktorá pre SR a Slovákov ešte nič hmatateľné neurobila a ešte „silnejšie“, tým svojim slabulinkým politickým hláskom vykrikuje, že ono teda politickému matadorovi ešte ukáže, čo je on politicky zač a ako ho skolí jednou [...]

Nech vám je ostatný prírodný živel mementom!

17.09.2024

Prírodné živly sú pre našu planétu prirodzeným javom a tragickými sa stávajú, až vo chvíli, keď to zasiahne priamo obyvateľov. A presne toto sa udialo aj na Slovensku, hlavne v jej západnej a severozápadnej časti, počas ostatných víkendových dní. Veľmi ťažko sa pozerá na zábery z tohto prírodného vodného živlu a nie to ešte zažiť a prežiť… Naozaj [...]

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič navrhuje zníženie platov ministrov a premiéra

20.09.2024 17:26

Návrh na zrušenie zvýšenia platov je odpoveďou na morálne pochybné samo zvýšenie platov ministrov a predsedu vlády, uviedol líder hnutia Slovensko.

SND Nova budova SND

Herci činohry SND sa ohradili voči výrokom ministerky kultúry Šimkovičovej

20.09.2024 17:19

Ministerka naznačovala, že divadlo musí rušiť inscenácie z dôvodu mimodivadelných aktivít hercov.

mikloško

Komisár pre deti Mikloško: Výroky poslanca Hazuchu na adresu jednorodičov sú necitlivé

20.09.2024 17:08

V pléne zazneli od Hazuchu úvahy, že štát by nemal suplovať ich rodičovské povinnosti, keďže si jednorodičovstvo vybrali sami.

Covid

Od októbra sa na Slovensku začne očkovať adaptovanou vakcínou proti COVID-19

20.09.2024 16:45

Ochorenie COVID-19 stále môže spôsobiť dlhotrvajúce následky na zdraví.