Založ si blog

Zajtrajšia O 5 minút 12 – vládna koalícia, kopete si vlastný politický hrob a pritom vedome?

Ja už tomu naozaj akosi prestávam rozumieť.

Tak na jednej strane sa Vláda SR a vládna koalícia snaží plniť to, čo svojim voličom sľubovali pred PV 2023 a napĺňať to, na základe čoho, skrze Parlament SR, dostali do rúk oficiálne vládnu moc, teda svoje vlastné PVV.

Za toto všetko sa nechávajú od „objektívnych“ médií tĺcť po politických hlavách, hlava nehlava, trpia a stŕpajú akési nenávistne opozičné protesty, ktoré sú s najväčšou pravdepodobnosťou konané na pokyn „médií“ a politických mimovládok platených zväčša zo zahraničia, na základe toho im a celému Slovensku takmer atentátno-teroristický zabijú Predsedu Vlády a oni urobia toto!

Už zajtra 01.09.2024 sa po letnej dovolenkovo-prázdninovej prestávke odvysiela relácia O 5 minút 12.

Jej novým moderátorom bude akýsi Marek Gudiak.

To akože naozaj?

Toto má byť ta avizovaná výrazná zmena v moderovaní, vedení a kvalite diskusnej politickej relácie O 5 minút 12, na obrazovkách novej STVR?!

Naozaj ste vy dnešní vládni presvedčení, že toto chceli Vaši voliči?!

Že toto je tá výrazná zmena v moderovaní najsledovanejšej politickej diskusie na obrazovkách predtým RTVS a dnešnej STVR?

To Marek Gudiak má byť ten, ktorý tejto diskusnej politickej relácií vráti potrebnú objektivitu, pluralitu?!

No podľa mňa ani náhodou.

Veď Marek Gudiak ešte len niečo pred vyše rokom a pol bol silnou súčasťou TV Markíza a jeho spravodajstva!

Tej TV Markíza, do ktorej ste vy dnešní vládni odmietli chodiť ku Kovačičovi do diskusnej relácie Na telo, presne kvôli tomu, že bola vedená absolútne nie objektívne!

Dnes ste opäť vrátili v STVR na stoličku šéfky sekcie spravodajstva STVR, aj keď len ako poverenú – Máriu Hlucháňovu!

Áno, tú Máriu, ktorá svojho času vymenila na pozícií riaditeľa spravodajstva RTVS Vahrama Chuguryana, po tom, čo si dovolil dať slovo Jánovi Čarnogurskému na tému vojenského konfliktu na Ukrajine, ktorý nebol v súlade s názorom Márie a preto Chuguryan pod jej vedením ani len nemohol, ostať v RTVS a dokonca povedala, že je nonsens, aby niekto v RTVS dával priestor na názor takým, akým je Ján Čarnogurský a povedala to pre Denník N!

Tak presne táto Mária si vybrala za nového moderátora do novej STVR, do relácie O 5 minút 12 Mareka Gudiaka, ktorý sa celkom jasne postavil za Jančkárovú a Makaru v dobe, kedy sa začínalo hovoriť o tom, že by mali byť z tejto politickej diskusnej relácie stiahnutí.

Marek Gudiak sa vtedy postavil na ich stranu s tým, že na svojom FB profile (dnes sa to už dohľadať nedá! Prečo?) napísal toto – „Obdivujem svojich kolegov Martu Jančkárovú a Mareka Makaru, že v tejto klíme nenávisti a hecovania ich neprajníkov stále dokážu byť profíci.“

Dokonca Marek Gudiak išiel tak ďaleko, že si na svojom FB profile zmenil svoju profilovú fotku na čiernu s logom RTVS a aktívne sa zapájal do protestov proti zmenám v štatúte RTVS.

A tento človek má byť dnes objektívnym moderátorom v O 5 minút 12?!

To si dnešní vládni robíte srandu?

Toto má byť tá výrazná zmena v pluralite relácie O 5 minút 12?

Takýmito pokrivenými charaktermi?

Takže Marek, už zabudne ,ako sa zastával Jančkárovej a Makaru, ako si ich prácu „objektívnych“ moderátorov v O 5 minút 12 vážil a teraz má byť ich opakom?!

Ak sa vládni nespamätáte, tak vedzte, že práve takýmito „výraznými zmenami“ v STVR si kopete vlastný politický hrob!!!

Zajtrajšia najbližšia relácia O 5 minút 12 v podaní moderátora Mareka Gudiaka jasne naznačí, že táto „výrazná“ zmena namiesto Jančkárovej a Makaru, nebude zmenou, ktorú si voliči od dnešnej vládnej moci predstavovali.

Zajtrajšími hosťami by mali byť Andrej Danko (SNS) a Martin Dubéci (PS).

Som zvedavý, či Andrej Danko sa ohradí voči Marekovi Gudiakovi ihneď, keď bude jasné, že jeho maniere moderátorské budú Markízacke, Jančakárovsko-Makarovské?!

Od šéfredaktorky Sme. sk, to už hádam ani horšie nemôže byť!

16.09.2024

Šéfredaktorka Sme.sk Beáta Balogová (BB), sa na stránkach Sme.sk hrdí aj týmto – „Je absolventkou Kolumbijskej univerzity v New Yorku v Spojených štátoch kde študovala žurnalistiku v rokoch 2006 a 2007. Bolo jej pridelené Fulbrightovo štipendium v rámci ktorého pôsobila na University of Missouri, Columbia v USA v rokoch 1994 a 1995.“ a ešte aj týmto – „Beata [...]

STVR Sobotné dialógy – brutálne zlyhanie moderátora Mateja Baráneka!

16.09.2024

Cítil som sa naozaj trápne vo vzťahu k diskutujúcim, ktorými boli minister vnútra Matúš Šutaj Eštok a Michal Šimečka. Nie, v tomto článku nebudem komentovať, ktorý z nich ako argumentoval, čo hovoril… Ich vyjadrenia, ich argumentácie, ich fakty a „fakty“, ktoré v tejto ostatnej relácií STVR Sobotné dialógy (14.09.2024 – pred nahrávané v piatok 13.9.) [...]

Bude Čaputová USA mládež učiť aj o tom, ako nám USA „pomohli“ a „pomáhajú“? !

13.09.2024

Áno a opäť Čaputová. Čaputová nie ako súkromná osoba (do jej súkromia ma je nič, ani som ho nikdy u žiadneho politika neriešil!), ale v mojich článkoch vždy a jedine ako politička! A pokiaľ sa v plnej miere, áno aj pred OČTK, ak to bude potrebné, nezodpovie za svoje politické konania resp. nekonania v čase, kedy bola na pozícií „Prezidenta“ SR, tak bude mojou [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.