Založ si blog

Šimečka a spol. , ako to, že okamžite nezvolávate protesty na obranu Ficom odvolaného E. Chmelára, teraz nie je ohrozené nič? !

A vy „objektívne“ média, ako to, že už nie ste plné článkov, komentárov, že Robert Fico ohrozuje demokraciu lebo sa opovážil odvolať si vlastného poradcu?

A vy „apolitické“ mimovládky, ako to, že tiež nekričíte do sveta, že Fico ohrozuje demokraciu západného typu lebo odvolal vlastného poradcu?

Pre Vás je ohrozením demokracie, len keď sa odvolávajú tí Vaši?

Hlavne tí, čo tu počas vášho vplyvu v rokoch 2020-2023, navozili západný pakultúrny brak, za štátne peniaze?

Vám vadí, keď dnešná vládna moc odvoláva len tých vašich, ktorí vám zabezpečovali tok resp. istý prítok štátnych peňazí do všakovakých vašich fondov, „apolitických“, vraj občianskych združení a tak podobne?!

Takže Drlička, Kusá…toto sú pre vás, z pohľadu dodržiavania demokracie, dôležitejší ľudia, ako Eduard Chmelár?

Áno, aj ja plne súhlasím, aby sa šírenie tzv. kultúry, lepšie napísané pakultúry zastavilo. Ale nie tak, ako to vy opisujete slovenskej verejnosti, že táto vládna moc ide niečo zakázať resp. niekomu niečo v kultúre prikazovať, usmerňovať, čo môžu a čo nemôžu resp. by nemali uvádzať, predstavovať, vystavovať, hrať…

Nie! Keď máte záujem šíriť si, tu vašu pakultúru plnú arogancie, vulgárnosti, džender ideológie, LGBTI ideológie, tak áno, nech sa páči, ale nie za štátne!

Takúto pakultúru si kľudne prevádzkujte koľko sa vám zažiada, ale rýdzo na komerčnej báze, ako súkromné spoločnosti!

Ak Vám na to ľudia budú chodiť a ešte vám za to aj slobodne zaplatia vstupné, aké im určíte, aby ste boli ziskoví, tak potom nech sa páči!

A teraz spať E. Chmelárovi.

Iste, aj „objektívne“ média tzv. hlavného prúdu si všimli, že E. Chmelár bol Ficom odvolaný z pozície poradcu pre politiku vnútornú aj zahraničnú.

Všimli, ale nie tak, ako si to všimli u Drličku a Kusej.

O odvolaní E. Chmelára priniesli len informáciu a nijako to vlastnými slovami nekomentovali.

Neženú ľudí prostredníctvom PS a SaS do ulíc, aby išli zachraňovať E. Chmelára, že toto je ďalšie ohrozenie demokracie, nástup autokracie, demontáž právneho štátu a čo ja viem čo ešte sa dá tomu pripísať!

Nie!

Ale u odvolaní Drličku a Kusej, písali siahodlhé články vlastných komentárov, aké je to pre slovenskú demokraciu, pre slovenskú kultúru…pre všetkých občanov nebezpečné a hnali skrze PS a SaS ľud do ulíc!

Pýtam sa Vás „objektívne“ média, ale aj PS a SaS, nie je toto z vašej strany pokrytectvo do neba volajúce?!

Tak odvolanie Drličku a Kusej vám vadí a odvolanie E Chmelára už nie?!

A nie ste aj farizeji?

Lebo pri odvolávaní Drličku a Kusej, ste radili Ficovi, aby odvolal Šimkovičovú a pri Suskovi za Kováčika, ste mu navrhovali, aby odvolal aj jeho a teraz prečo celej vládnej koalícii nenavrhujete, aby si odvolali predsedu vlády za odvolanie E. Chmelára?!

  1. Chmelár nie je váš človek?!

Nuž veru že nie je lebo v PV 2023 podporil SMER-SSD a v prezidentských voľbách podporil Pellegriniho.

Ale podľa vás, by demokratické princípy západnej demokracie, ktorú tak vyznávate, mali platiť pre všetkých rovnako!

Či nie?

Tak keď sa podľa vás udiala krivda pri odvolávaní Drličku a Kusej, tak prečo nevidíte aj naplnenie rovnakej krivdy pri odvolaní E. Chmelára?!

P.S.:

Áno čítal som FB status E. Chmelára o tom, ako došlo k jeho odvolaniu z pozície poradcu predsedu Vlády SR R. Fica, podľa jeho verzie.

S niečím súhlasím a s niečím nie.

Teraz to rozoberať nebudem do detailov, ale pravdepodobne sa k tomu v niektorom z mojich článkov vrátim.

K E. Chmelárovi nateraz napíšem len toľko, vždy som si ho vážil a mám

k nemu prirodzený rešpekt. S väčšou časťou jeho názorov som súhlasil a s niečím nie.

Ja verím, že E. Chmelár bude mať aj naďalej ostré kritické pero na všetky naše vnútropolitické svetové strany, tak ako ho mal doteraz. Ak bude jeho kritika k dnešnej vládnej moci konštruktívna a založená na faktoch, tak potom je to v poriadku.

To isté platí aj k jeho kritike na dnešnú opozíciu. Zároveň verím, že vo svojej snahe o Mier nie len v Európe, ale aj všade inde vo svete, bude aktívne pokračovať, aj v rámci projektu – „Zjednotení za mier“ a bude tak silnou protiváhou všetkých tých vojnových štváčov – čaputovcov, naďovcov…, ktorých môžem celkom pokojne nazvať, že sú – „Zjednotení za vojnu“!

Od šéfredaktorky Sme. sk, to už hádam ani horšie nemôže byť!

16.09.2024

Šéfredaktorka Sme.sk Beáta Balogová (BB), sa na stránkach Sme.sk hrdí aj týmto – „Je absolventkou Kolumbijskej univerzity v New Yorku v Spojených štátoch kde študovala žurnalistiku v rokoch 2006 a 2007. Bolo jej pridelené Fulbrightovo štipendium v rámci ktorého pôsobila na University of Missouri, Columbia v USA v rokoch 1994 a 1995.“ a ešte aj týmto – „Beata [...]

STVR Sobotné dialógy – brutálne zlyhanie moderátora Mateja Baráneka!

16.09.2024

Cítil som sa naozaj trápne vo vzťahu k diskutujúcim, ktorými boli minister vnútra Matúš Šutaj Eštok a Michal Šimečka. Nie, v tomto článku nebudem komentovať, ktorý z nich ako argumentoval, čo hovoril… Ich vyjadrenia, ich argumentácie, ich fakty a „fakty“, ktoré v tejto ostatnej relácií STVR Sobotné dialógy (14.09.2024 – pred nahrávané v piatok 13.9.) [...]

Bude Čaputová USA mládež učiť aj o tom, ako nám USA „pomohli“ a „pomáhajú“? !

13.09.2024

Áno a opäť Čaputová. Čaputová nie ako súkromná osoba (do jej súkromia ma je nič, ani som ho nikdy u žiadneho politika neriešil!), ale v mojich článkoch vždy a jedine ako politička! A pokiaľ sa v plnej miere, áno aj pred OČTK, ak to bude potrebné, nezodpovie za svoje politické konania resp. nekonania v čase, kedy bola na pozícií „Prezidenta“ SR, tak bude mojou [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.