Založ si blog

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA…

Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej.

A je to tu!

Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, ktorého si USA vybrali za svojho vykonávateľa ich geopolitických záujmov v Európe voči RF, nevyhovie vo všetkom, o čo požiada, tak jeho reakcia bude rýdzo v zmysle starého známeho, že – „Za dobrotu, na žobrotu“!!!

A máme to tu!

A toto je podľa mňa, len taký malý „ťukes“ zo strany Zelenského do nás a do Maďarska za to, že nezdieľame jeho bojové chúťky, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou vykonávaná na povel USA administratívy a po opätovnom zvolení (pre mňa osobne kriminálničky –  https://standard.sk/714882/leyenova-prehrala-sud-o-nakupe-vakcin-proti-covidu-nezverejnila-dost-informacii ) Leyenovej, aj na pokyn vedenia EÚ.

Zelenskyj ma u týchto dvoch, plus NATO, tak obrovské chránenie, že si čím ďalej, tým viacej, dovoľuje voči všetkým tým, čo mu nejdú po vôli!

A USA/Leyenová-EK/NATO mlčia lebo predsa RF poraziť treba, aj keby nás z toho malo všetkých poraziť!

Čo si to Zelenskyj dovoľuje?!

Ako si môže sám od seba zastaviť tranzit ropy na Slovensko?!

To nie je jeho ropa!

Toto je naša ropa, za ktorú RF platíme za vopred dohodnutú cenu a za vpred dohodnuté množstvá!

Ak Zelenskyj chce, tak nech si zastaví prúd ropy z RF pre Ukrajinu, na to má plne právo, ale nemá najmenšie právo v tomto obmedzovať, akýmkoľvek spôsobom iné štáty, suverénne štáty EÚ!

A teraz my čo? Máme mu zastaviť prúd EE od nás na Ukrajinu?!

Ja som za!

Ale späť k rope!

Takže Zelenskyj nám zastavil tranzit ropy z RF a všetci pokrytci v USA, EÚ…mlčia!

Áno, pokrytci a farizeji lebo, čo spraví Zelenskyj s Indiou a USA, ktoré robia toto – https://hnonline.sk/finweb/zahranicna-ekonomika/96132089-kremel-nebol-nikdy-bohatsi-ako-teraz-ziskal-mocneho-partnera-americanov-s-ktorym-spachal-kolosalny-podfuk – tu sa jasne píše, aj toto – „Na celej situácii je najviac tragikomický fakt, že ruská ropa rafinovaná v Indii bola exportovaná do USA v podobe produktov v hodnote približne jednej miliardy dolárov – Štáty pritom patrili ku krajinám, ktoré ako prvé apelovali na zavedenie sankcií.“(!)

Takže, ako zastaví Zelenskyj prúd „indickej“ ropy do USA a niektorých západných štátov EÚ?!

Toto už nikomu oči nekole?

Ani Leyenovej?!

No a tu sa dostávam k Čaputovej.

Áno, k tej Čaputovej, o ktorej sa snažia dnes, jej naklonené média toho  „jediného správneho názoru“ mlčať, aby sa na ňu zabudlo v zmysle – „Zíde z očí, zíde z mysle“!

Nuž nie, ani náhodou!

Bola to práve Čaputová, keď USApevne sedela v kresle „prezidenta“ SR, ktorá sa vychvaľovala nadštandardnými vzťahmi so Zelenským!

Bola to ona, čo plnila všetky požiadavky USA/NATO/EÚ/EP vo vzťahu k Ukrajine – dodávkami zbraní a všetkého boja schopného vojenského arzenálu, ktoré v tej dobe mali OS SR k dispozícií a ona ako hlavná veliteľka našich vojsk, doslova takýmto vlastizradným spôsobom zruinovala naše OS!!!

Stačí, keď tu pripomeniem jej ostanú TB so Zelenským v Bratislave, kedy pred samitom NATO vo Vilniuse, chodil Zelenskyj po štátoch EÚ (hlavne tých východných), aby nám, teda Čaputovej a spol., dal inštrukcie z Bieleho domu, ako sa na tomto vojnovo-štváčskom NATO samite zachovať vo vzťahu k Ukrajine!

Bolo to dňa 7.7.2023 – https://www.youtube.com/watch?v=YP5Zn9OV-q4&ab_channel=Telev%C3%ADziaTA3

Tu na tejto TB Čaputová svoju nekonečnú lojalitu k Zelenskému preukazuje až do taje miery, že mu na verejnej TB pred médiami tyká, ako kámošovi v krčme 5. cenovej skupiny.

Čaputová začína takto – „Vážený pán prezident, milý Volodymyr, ešte raz vitaj na Slovensku, na oficiálnu návštevu k nám prichádzaš…“

Takže takto sa Čaputová správala k Zelenskému v čase, kedy bola vo funkcií a kedy bol Zelenskyj so Slovenskom spokojný lebo sme plnili a splnili všetky jeho požiadavky, doslova príkazy!

Zelenskyj povedal – nožičkou dupol – chcem toto, dajte mi toto, buďte odvážnejší…a Čaputová poslušne zrazila opätky, zasalutovala a Zelenského „prosby“ do poslednej bodky, ba ešte nad rámec pokynov Zelenského (USA/NATO/EK) splnila!

Vtedy sme boli pre Zelenského priatelia a teda nám ruskú ropu nezastavoval!

Veď ako by mohol Čaputovej takto ublížiť, tej Čaputovej, ktorá mu aj na oficiálnej návšteve, oficiálnom brífingu pred médiami sveta, tyká ako pubertiačka na zemiakovej brigáde miestnemu pracovníkovi JRD! (Pozor, mám veľkú úctu k všetkým, čo chlieb náš každodenný ťažko dorábajú)

Čaputová tu ďalej vo vzťahu k Zelenskému a Ukrajine hovorí aj toto – „…chcem ťa dnes uistiť, že prichádzaš nie len k susedom, ale predovšetkým k priateľom.“

Na toto Zelenskyj zabudol?

Zabudol Zelenskyj, že SR sa vždy od 24.2.2022, k Ukrajine správala viac než priateľský?

Zabudol, keď nám dnes robí takýto podraz a takýmto zákerným spôsobnom nám vráža dýku do chrbta?

Ale späť k Čaputovej, tá vtedy Zelenskému povedala aj tieto jej lokajsko-priateľské slová – „…chceme aby medzi krajinami fungovali pravidlá, medzinárodné právo a nie princíp hrubej sily…“

Tak sa pýtam Čaputovej a dnešnej opozičnej PS/SaS, to čo urobil Zelenskyj s odstávkou ropy pre SR a MR, je čo?

To nie je porušenie dohodnutých asociačných pravidiel, aj o ruskej rope?!

Toto nie je zo strany Zelenského voči nám použitie hrubej sily?

Nuž veru – JE!

Ale Čaputová vtedy takto veselo pokračuje – „…podporujeme vašu krajinu ekonomicky, humanitárne, ale aj vojensky.“

A Zelenskyj nám za túto našu dobrotu zavrie prívod ruskej ropy!

Čaputová sa ďalej vtiera do priazne Zelenského takto – „…máte plné právo, takúto podporu od nás očakávať.“

Takže dnes, keď nová Vláda SR a nový prezident SR, už sa takto o takomto Zelenského práve na našu pomoc nevyjadrujú, tak nám Zelenskyj jednoducho zatvorí kohútiky od ruskej Ropy?

Čaputová lokajsky pokračuje – „…tí ktorí dodržiavajú medzinárodné právo, nemajú ťahať za kratší koniec…“

Tak sa pýtam dnes Čaputovej a spol., my sme vo vzťahu k Ukrajine porušili aké medzinárodné právo, že dnes ťaháme za ten najkratší koniec, keď nám Zelenskyj na drzovku odstaví prúd ruskej ropy?!

Čaputová pokračuje – „Podporujeme, aj mierovú iniciatívu prezidenta Zelenského, ktorá je perspektívnym riešením ukončenia ruskej agresie“

Samozrejme, že takéto podlizovačské rečičky sa Zelenskému zaliečali, ale pýtam sa Čaputovej a spol., čo dnes zostalo z tejto „perspektívnej mierovej iniciatívy“ Zelenského?!

Nuž zhola nič!

Všetci ju už hodili do koša!

Idem však ešte ďalej a citujem Čaputovú v jej ďalšom lokajskom predklone pred Zelenským/USA/NATO/EÚ/EK – „…počas mojej nedávnej cesty na Ukrajine som videla následky ruského ničenia, obrazy utrpenia spôsobené ľuďom na Ukrajine sú obrazy, ktoré do svojej smrti nikdy nezabudnem.“

Naozaj?

A obraz utrpenia národa, ľudu slovenského, ktoré mu spôsobí Zelenského odstavenie ruskej ropy zo dňa na deň, bude pre Čaputovú a spol. aký?!

Na toto sa Čaputová a spol. tiež pôjde pozrieť?!

Alebo už na to vpred zabudla?

A prečo by Slováci mali platiť vysoké ceny za ropné produkty a s tým spojené zdražovanie všetkého, čo s tým súvisí, teda absolútne všetkého, keď nikomu neublížili, keď Ukrajine len a len pomáhali?!

A ešte jedna citácia z vystúpenia Čaputovej na tejto jej lokajskej TB so Zelenským, kde Čaputová, sa jasne prihlásila k svojej vlastizrade spáchanej na národe slovenskom – Čaputová jasne hovorí toto – „Samozrejme hlásime k tomu, že sme jedna z mnohých krajín, ktorá Ukrajine pomáhala aj vojensky. Ako prvá krajina sme poskytli systém protivzdušnej obrany. Ako jedna z prvých krajín sme poskytli stíhačky…“

Takže vážení Slováci, tu to máte čierne na bielom!

Čaputová mala všetky informácie o tom, že na Ukrajinu posielame našu S-300, čím úplne otvorila naše nebo pre akéhokoľvek narušiteľa nášho vzdušného priestoru teda nie len pre ruského(!), a zároveň mala plnú vedomosť aj o Naďovej „čistej“ akcií poslania „nefunkčných“ Mig-29 Zelenskému!

Čaputová s plným vedomím, takto ohrozila našu bezpečnosť, čo nie je nič iné, ako vlastizrada z pozície nášho najvyššieho ústavného činiteľa! (OČTK by sa mali (aj) tomu podrobne povenovať!)

Za túto jej nekonečnú podriadenú lokajskú lojalitu k Zelenskému, sa Zelenskyj „odvďačil“ Slovákom tým, že ich odstavil od ruskej ropy!

Tak prosím nech sa páči, pošlime teraz Čaputovú do Kyjeva za Zelenským a nech ona u neho vybaví, aby sa chlapec spamätal a aby okamžite ropné kohútiky s ruskou ropou otvoril pre SR, MR.

Kde ste dnes, vy tie média jediného „správneho náoru“, tie média, ktoré stoja na tej „správnej strane“ dejín vo vzťahu k Čaputovej a Ukrajine?

Prečo ju nevyzývate, tak ako ste vyzývali Andreja Danka, že keď má tak dobré vzťahy s RF, aby ta išiel a vojnu zastavil, aby sa čo najskôr pobrala do Kyjeva za Zelenským a vybavila otvorenie ropných kohútikov?!

Prečo ju nevyzývate, aby využila svoje priateľské vzťahy so Zelenským na to, aby ho na kolenách poprosila (lebo Zelenského je treba už len na kolenách prosiť), aby tak učinil za tu jej, ale aj našu dobrotu, ktorú sme im od prvopočiatku preukazovali, až do dnešných dní, aby nás neposielal na žobrotu???

Takže tak!

Už nie je priestor, baviť sa s Ukrajinou v rukavičkách!

Vidíme, že nevedia byť vďační“

Že sú panovační a namyslení!

Len sa modlime, aby sa voči nám neprejavili ešte drzejšie, arogantnejšie…dôsledky radšej na teraz ani len nenapíšem!

Vládna koalícia, Šimečkom ml. sa nezdržiavajte. Toho prenechajte nám!

06.09.2024

A nielen Šimečkom ml., ale aj celou dnešnou, či už parlamentnou alebo mimoparlamentnou opozíciou. Máte úplne iné a dôležitejšie veci na práci, ktoré je potrebné, čo najskôr riešiť a vyriešiť! Prečo sa zdržiavate tým, že budete v Parlamente odvolávať Šimečku ml. z pozície podpredsedu Parlamentu SR? Aký to má význam? Takto len z neho robíte martýra, že on [...]

Dajte konečne Zelenskému tohto pána X. A potom Rusko a svet nemajú šancu!

05.09.2024

V tomto článku spomeniem na začiatok tému, ktorá sa môže niekomu zdať, že s tou druhou, vôbec nesúvisí. Ale ako hovorí klasik, tak aj tu platí, že – „Vážení, tohle je hluboké nedorozumění.“ „Objektívne“ média, hrdiac sa, že sú médiami tzv. hlavného prúdu, teda tie, čo jediné majú patent na všetko, hlavne na správny resp. „správny“ názor na [...]

Šimečka ml. -nedotknuteľný hovorí – Čaputová opustila Slovenskú republiku!

04.09.2024

Si nevymýšľam. Len čítam s porozumením FB status Šimečku ml.-nedotknuteľného, ktorý zverejnil dňa 01.09.2024 – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02N3J7HgEKXS5GrNGRk4ubgtD4K5gjNwmL9zjBh1bmQeaHYZKX5QwuinTQWUAmjjnpl?locale=sk_SK V tomto svojom FB statuse sa Šimečka ml.-nedotnuteľný, politicky rozhodil nad vyjadreniami Andreja Danka v diskusnej relácií STVR [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.