Založ si blog

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania?

Naozaj toto už ani nie je smiešne!

Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť!

Toto je na hlboké zamyslenie sa!

Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať všetci v EÚ a v NATO!

NEMYSLITEĽNÉ!

Jeho posledné zmätené a pomätené vyjadrenia sú toho dôkazom.

„Bidenovi sa znovu plietol jazyk. Zelenského nazval Putinom a Trumpa svojím viceprezidentom“ – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/716863-biden-predstavil-zelenskeho-ako-putina-rychlo-sa-opravil/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

Naozaj nás nezaujíma, keď Biden na tlačovom brífingu, kde po jeho boku stojí Zelenskyj povie toto – „A teraz by som chcel dať slovo prezidentovi Ukrajiny, ktorý prejavuje rovnako odvahu ako odhodlanie. Dámy a páni, prezident Putin“ (???)

Ako to, že sa na tomto samite NATO nenájde nikto odvážny, ktorý by nahlas povedal, že pokiaľ nebudú mať USA príčetného prezidenta, tak akékoľvek spoločné kroky, či už na Ukrajine alebo inde vo svete, sú nemysliteľné!

Lebo kto riadi Bidena? Kto zo strany USA prichádza s ďalšími a ďalšími nezmyslami, ako vojensky zabezpečiť v Európe mier?!

Takéto niečo je nemysliteľné, aby sa USA tvárili, že to Biden. Že toto všetko je s jeho plným vedomím!

Veď on ani nevie, kto vedľa neho stojí!

Takže USA nemajú príčetného prezidenta, Ukrajina má nadsluhujúceho „prezidenta“, EÚ má ešte staré vojnovo-štváčske vedenie a NATO už tiež pomaly nemá plnohodnotného šéfa lebo Stoltenberg končí a teda si môže dovoliť hovoriť čo sa mu zachce, len aby odišiel ako hrdina, že aj on teda má podiel na tom, že Ukrajina bije rusov ako žito!

Sa všetci spamätajme/ spamätajte a minimálne ústami našich najvyšších, dajme jasne na javo, že v akýchkoľvek aktivitách NATO by sa malo pokračovať až po prezidentských voľbách v UA a po tom, čo do ich úradu najvyššieho zasadne nový, mentálne príčetný prezident!

Vládna koalícia, Šimečkom ml. sa nezdržiavajte. Toho prenechajte nám!

06.09.2024

A nielen Šimečkom ml., ale aj celou dnešnou, či už parlamentnou alebo mimoparlamentnou opozíciou. Máte úplne iné a dôležitejšie veci na práci, ktoré je potrebné, čo najskôr riešiť a vyriešiť! Prečo sa zdržiavate tým, že budete v Parlamente odvolávať Šimečku ml. z pozície podpredsedu Parlamentu SR? Aký to má význam? Takto len z neho robíte martýra, že on [...]

Dajte konečne Zelenskému tohto pána X. A potom Rusko a svet nemajú šancu!

05.09.2024

V tomto článku spomeniem na začiatok tému, ktorá sa môže niekomu zdať, že s tou druhou, vôbec nesúvisí. Ale ako hovorí klasik, tak aj tu platí, že – „Vážení, tohle je hluboké nedorozumění.“ „Objektívne“ média, hrdiac sa, že sú médiami tzv. hlavného prúdu, teda tie, čo jediné majú patent na všetko, hlavne na správny resp. „správny“ názor na [...]

Šimečka ml. -nedotknuteľný hovorí – Čaputová opustila Slovenskú republiku!

04.09.2024

Si nevymýšľam. Len čítam s porozumením FB status Šimečku ml.-nedotknuteľného, ktorý zverejnil dňa 01.09.2024 – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02N3J7HgEKXS5GrNGRk4ubgtD4K5gjNwmL9zjBh1bmQeaHYZKX5QwuinTQWUAmjjnpl?locale=sk_SK V tomto svojom FB statuse sa Šimečka ml.-nedotnuteľný, politicky rozhodil nad vyjadreniami Andreja Danka v diskusnej relácií STVR [...]

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší spolujazdec mal iba 11 rokov.

H5N1, vtáčia chrípka

V USA majú prvý prípad vtáčej chrípky bez potvrdeného kontaktu so zvieraťom

07.09.2024 18:49

Dospelého pacienta prijali do nemocnice, kde dostal antivírusové lieky proti chrípke. Po zotavení bol prepustený.

pápež františek

Pápež vyzval v Papue-Novej Guinei na ukončenie kmeňových konfliktov

07.09.2024 17:25

Narastajú obavy, že zastavená snaha o nezávislosť ostrova Bougainville by mohla znova rozpútať občiansku vojnu.

tajfún Jagi

Supertajfún Jagi zasiahol Vietnam, hlásia obete. V Číne po sebe zanechal spúšť

07.09.2024 16:46

Tajfún je podľa vietnamských meteorológov jeden z najsilnejších v regióne za ostatné desaťročie.