Založ si blog

STVR, Orbán je zatiaľ jediný politik EÚ, ktorý sa stretol s Putinom. Vy buďte zatiaľ jediným a prvým médiom, ktoré urobí toto!

Áno, Viktor Orbán je zatiaľ jediným vrcholovým politikom štátu EÚ, ktorý sa v Moskve stretol s Vladimirom Putinom, právoplatným Prezidentom Ruskej federácie!

Viktor Orbán je Predsedom suverénneho štátu EÚ a teda robí suverénnu politiku, ktorá nikomu neškodí, ba práve naopak, podľa môjho hlbokého presvedčenia je len a len prínosom, nie len pre nás, ale aj pre zvyšok sveta.

Samozrejme, že „demokrati“ EÚ, sa už ozvali a pýtajú sa, že ako si mohol dovoliť ta ísť, teda do Moskvy a stretnúť sa s Putinom, keď od nich nedostal mandát!

Toto je čo za EÚ diktatúra?

To sa vrcholový politik akéhokoľvek členského štátu EÚ nemôže stretnúť, v tomto prípade, s Prezidentom RF, keď to uzná za politicky vhodné a je presvedčený, že koná nie len na prospech svojho štátu, ale aj celej EÚ?!

A tých istých „demokratov“ EÚ sa pýtam – A dali ste Orbánovi mandát a povolili ste mu, aby išiel najskôr za Zelenským do Kyjeva?

Alebo to tiež vykonal na základe vlastného rozhodnutia, ale toto vám neprekáža, ba priam  vyhovuje?!

Opäť – dvojitý gigameter!

Nuž dobre, nechám Orbána Orbánom a obrátim sa na STVR.

STVR bola dnešnou vládnou koalíciou v Parlamente SR zriadená, ako nová verejnoprávna inštitúcia, ktorá si má nie len ctiť pluralitu, ale ju v praxi aj napĺňať.

Nuž teda vyzývam STVR, aby učinili aktivity smerom k najvyššiemu vedeniu Ruskej federácie a požiadali kompetentné orgány RF, aby im pomohli sprostredkovať rozhovor s Vladimirom Putinom naživo.

Naživo a to priamo z jeho moskovského sídla!

Áno, ja chcem počuť naživo názory, postoje, zmýšľanie… človeka, ktorý sa odhodlal vojensky vstúpiť na suverénne územie iného štátu. V tomto prípade na územie svojho suverénneho suseda – Ukrajinu. (tých USA, EÚ, NATO a UA názorov a právd resp. „právd“, už mám/máme vyše hlavy!)

Áno, ja chcem, aby moderátor STVR, mu v priamom prenose, aby sa nič nevystrihlo(!), kládol veľmi kritické otázky a nevyhýbal sa žiadnej, nech už by bola pre samotného Putina akokoľvek nepríjemná.

Lebo bez toho, aby sme naživo počuli z úst toho, ktorý sa odhodlal k takejto vojenskej agresií, prečo a na základe čoho tak 24.2.2022 učinil, sa v tejto veci ďalej nepohneme!

Takže áno, Vy v dnešnej STVR, pokúste sa o niečo také (nemožné?) a budete prvá verejnoprávna, štátom platená mediána inštitúcia, ktorá takýto rozhovor vykoná v rámci všetkých takýchto a podobných médií v EÚ!

SMELO DO TOHO!!!

Slováci, boj o našu budúcnosť nevzdávajme, na minulosť v žiadnom prípade nezabúdajme!

27.07.2024

Tento môj článok bude tak trochu iný, ako tie predošlé, ale aj ako tie nasledujúce. K tomuto článku ma inšpirovala jedna moja čitateľka, ktorá mi pod môj ostatný článok napísala takýto komentár – „Zvykla som čítať tvoje blogy celé, lebo sú pravdivé. V poslednej dobe ich len preletím- nečítam, lebo mi to pripadá ako „mlátenie slamy“… žiadne úspešné [...]

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

bazén, plávanie

Voda v bazéne sa náhle zafarbila dožlta. Dve desiatky ľudí sa vo Varšave náhle otrávili

27.07.2024 22:18

Polícia v súvislosti s týmto prípadom zadržala troch ľudí.

žilina, polícia,

Polícia pátra po 53-ročnom mužovi z Bratislavy, užíva lieky na srdce a demenciu

27.07.2024 20:57

Dušan nemá pri sebe žiadne doklady. Má ťažkosti s chôdzou a orientovaním sa, nevie ani hovoriť.

libanon, ruiny, bombardovanie

Raketa zasiahla futbalové ihrisko na Golanských výšinách, hlásia desať mŕtvych

27.07.2024 20:08, aktualizované: 21:40

Útok nasledoval po izraelskom útoku na Libanon, pri ktorom v sobotu zomreli štyria militanti.

čína, polícia

V Číne vrazilo vozidlo do chodcov, hlásia mŕtvych i zranených

27.07.2024 17:55

Polícia zadržala 55-ročnú osobu.