Založ si blog

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024!

Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa a v mnohých prípadoch aj vlastizrady.

Áno, toto je moje presvedčenie a som za to, aby sa OČTK ňou zaoberali a preverili všetky tieto jej proti slovenské, proti národné…skutky!

Nech o nej rozhodne zákon a spravodlivosť!

A že tých trestných oznámení bude požehnane, tak o tom som presvedčený.

Ak chcem o Čaputovej písať nie len svoje domnienky, ale komentár na základe faktov, tak musím niekedy vytrpieť aj to, čo by iní nedokázali.

A tým je napr. aj to, že si vypočujem aj jej ostatný rozhovor u akéhosi Mareka Vagoviča zo dňa 19.4.2024 –  https://www.youtube.com/watch?v=MecxM9D685U&ab_channel=MarekVagovi%C4%8D

Tu v tomto videu Čaputová melie piate cez deviate a pritom vyplakáva a roní krokodílie slzy nad tým, ako dnešná legitímna Vláda SR, ktorá dostala na vládnutie demokraticky mandát v ostatných PV 2023, vraj podľa nej robí politické čistky a všade kde môže, si dosadzuje „svojich ľudí“, vraj absolútne nekompetentných a tak pod.

Naozaj?

Ale pekne po poriadku.

Čaputová hneď v úvode tohto „objektívneho a nestranného“ rozhovoru plného „nie“ nenávisti vyplakáva a roní krokodílie slzy nad tým, aká bola predvolebno-prezidentská kampaň neférová, ako sa opäť používala taktika strachu a hlavne z toho, že vyhral Pellegrini a nie Korčok, obvinila alternatívne média, ktoré vraj vo svojich rozhovoroch nekládli kandidátom (rozumej tým nesprávnym) kritické otázky, že tam bolo veľa dezinformácií, klamstiev, zavádzaní a tak pod.

Mňa „teší“, že práve v tomto rozhovore, v ktorom sa Čaputová takto vyplakáva, jej Vagovič kládol, len a výhradne samé „kritické“ otázky!

Zároveň hneď v úvode sa Čaputová priznala, že ona jasne podporovala Korčoka, že on bol jej vyvolený kandidát, že jedine v ňom našla politicko-prezidentské zaľúbenie, len škoda, že sa nedotkla ani slovkom toho resp., prečo jej hneď na toto Vagovič nepoložil kritickú otázku, že ako potom mohli byť tie jej predvolebné príhovory, jej „spoluobčiankam a spoluobčanom“ z obrazoviek, dne „apolitickej“ Machajovej RTVS, nestranné? Že boli jednoznačne na prospech Korčoka! Aj tak nepomohlo…

V ďalšom priebehu rozhovoru sa Čaputová opäť jasne stavia na stranu prokurátorov bývalého ÚŠP, ktorí sa vraj sami rozhodli odísť z prokuratúry.

Hlavne ide o Harkabusa, o ktorom sa Čaputová v predmetnom rozhovore vyjadrila aj takto – „…ja som nezaregistrovala odbornú výtku voči napr. týmto dvom pánom, ktorí sa rozhodli odísť…“

Naozaj?

Čaputová nepočúva, čo hovoria iní ústavní činitelia napr. aj o týchto dvoch pánoch a hlavne o Harkabusovi?

Nie?

Ona nikdy nepočula, čo hovorí o Harkabusovi Predseda  Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť – gen. v. v. PaedDr. Tibor Gašpar?

Ona jeho výtky na odbornosť Harkabusa nepočula?

Nuž aby započula, tak jej to pripomeniem, ale opäť budem musieť zaloviť v tej, pre Čaputovú neustále klamajúcu, zavádzajúcu alternatívu, teda v tomto prípade Infovojna, kde by sa Čaputová na margo Harkabusa dozvedela takúto rýdzo odbornú výtku – „Bývalý prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar už v máji 2023 komentoval vtedajšie vyjadrenie prokurátora ÚŠP Matúša Harkabusa, ktorý podľa neho naplno ukázal, že prácou Lipšicovej prokuratúry je politika a nie právo a zákonnosť. „Najprv v kauze Kuciak, v ktorej navrhuje obžalovaným doživotný trest, predložil po takmer 5 rokoch „zázračne nájdený dôkaz“, ktorý mu obhajoba rozbila na kašu, a potom sa na kameru pre média vyjadril, že pre ÚŠP vlastne nie je dôležité, ani podstatné dokazovať, či je ich kľúčový svedok klamár,“ uviedol Gašpar.

https://www.infovojna.bz/article/video-o-pravde-a-lzi-alebo-o-curillovcoch-a-ich-advokatoch-prezidentke-caputovej-pravnikovi-kubinovi-objektivnom-mainstreame

A to je len jedna z mnohých! Ale Čaputová to akosi nepočuje, citlivo nevníma…, tu je jednoducho „apoliticky“ hluchá!

No a potom začala roniť krokodílie slzy nad tým, ako vraj v tejto dobe, opäť za vlády Fica, prichádzame o (teda nepovedala kto prichádza, asi myslela len seba a politicky sebe rovných?)…, ale „vypočujme“ si ju, ako to ona komentovala v predmetnom rozhovore – „…, že v tejto dobe prichádzame o skvelých ľudí, ktorí pôsobili v rôznych oblastiach. Vidíme to v kultúre, vidíme to v oblasti životného prostredia, vlastne to vidíme úplne všade. Ja som sa z toho pocitu vypísala v jednom statuse, kde som to zhrnula pod názov, že – „Prepáčte a ďakujem“, pretože to čomu čelíme…, …je hazard s ľudským potenciálom a kapitálom, ktorý tu máme. My nie sme nekonečne veľká krajina (opäť nie štát alebo republika!) a dochádzame o profesionálov. Častokrát pretože sú odvolaní, sú odvolaní bez uvedenia dôvodu, prípadne sú odvolaní spôsobom, že sú pri tom verejne ponižovaní vo vyhláseniach politikov, nazývaní bezdomovcami a podobné veci, teraz som mala na mysli riaditeľa RTVS a rôznych iných kultúrnych inštitúcií, to je niečo, čo môže byť devastujúce na ďalšie generácie…, …toto sa tu nedialo podľa mňa nikdy v minulosti…, … toto tempo, ten spôsob, bez uvedenia dôvodu…“

Uf, takéto ronenie sĺz! Ale keď presne toto, čo teraz pomenovala a ešte vo väčšom rozsahu, robila od prvopočiatku a v mžiku, hrôzovláda Matoviča, tak vtedy mala Čaputová oči suché ako na Sahare!

Nuž teda jej pripomeniem, čo vystrájala ňou nad vodou držaná hrôzovláda Matoviča a spol.

Ako názorovo, nie odborne, nepohodlných ľudí z práce vyhadzovala, ako ľudí z odbornej verejnosti dehonestovala a to verejne a tak pod.

Tak napr. toto – „Matovič považuje výmenu všetkých prednostov OÚ za očistenie štátnej správy“ –  https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/553698-matovic-povazuje-vymenu-vsetkych-prednostov-ou-za-ocistenie-statnej-spravy/

Vtedy mala Čaputová oči suché!

Ďalej – „MATOVIČOVCI ROBIA ČISTKY V STV“ – https://www.extraplus.sk/clanok/matovicovci-robia-cistky-v-stv

Ani v tomto prípade Čaputovej oči ani len zľahka nezvlhli!

Ďalej – „Ľuboša Blahu a Eduarda Chmelára vyhodili z Akadémie Policajného zboru: Obrovská strata pre ľudstvo, ironicky reaguje Naď“ – https://refresher.sk/93721-Lubosa-Blahu-a-Eduarda-Chmelara-vyhodili-z-Akademie-Policajneho-zboru-Obrovska-strata-pre-ludstvo-ironicky-reaguje-Nad

Ani v tomto prípade Čaputovej oči, sa nezalesknú náznakom nejakej tej slzy!

Ďalej – „Igor Matovič nazval Bukovského BLÁZNOM…“ – https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/igor-matovic-nazval-bukovskeho-blaznom-ten-reaguje-toto-prehnal-idem-podniknut-pravne-kroky

A Čaputová? Nič, ani len náznak slzičky!

Ďalej – „Matovičova vláda vymenila šéfa Sociálnej poisťovne…“ – https://sita.sk/matovicova-vlada-odvolala-sefa-socialnej-poistovne-smerak-vazny-si-vraj-neplni-povinnosti/ – „Matovič o odvolaní šéfa Správy štátnych hmotných rezerv“ – https://tv.pravda.sk/relacie/spravodajstvo/epizoda/3970-matovic-o-odvolani-sefa-spravy-statnych-hmotnych-rezerv – „Na Sulíkov návrh odvolali šéfa ÚRSO. Je to nezákonné, obrátim sa na súd, odkazuje Jahnátek“ – https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/2158382-na-sulikov-navrh-odvolali-sefa-urso-je-to-nezakonne-obratim-sa-na-sud-odkazuje-jahnatek  , tu sa na chvíľu pri Jahnátkovi zastavím lebo ani toto akosi Čaputová pri svojich „náročných prezidentských“ povinnostiach, akosi nestihla zaregistrovať.

A toto Čaputová nečítala, toto jej nikto z jej radcovského okolia nepovedal, že – „ÚSTAVNÝ SÚD DAL JAHNÁTKOVI ZA PRAVDU. ODVOLANÍM Z FUNKCIE ŠÉFA ÚRSO PORUŠILA VLÁDA JEHO PRÁVA“ – https://energoklub.sk/sk/clanky/ustavny-sud-dal-jahnatkovi-za-pravdu-odvolanim-z-funkcie-sefa-urso-porusila-vlada-jeho-prava/ (?)

No a takto by som mohol pokračovať a pokračovať a pokračovať, ale Čaputová toto nikdy nevnímala, očká mala suché(!) lebo až teraz sa podľa nej dejú veci nevídané!

Za mňa totálny hnus!

No a na záver ešte jedná kritická otázka na Čaputovú, ktorú jej akosi „nestranný novinár“ Vagovič „zabudol“ pri tých všetkých „kritických“ otázkach, položiť.

Tak ja sa to Čaputovej pýtam za neho takto: – „Navoďme hypotetickú situáciu. Predstavme si, že prezidentské voľby by vyhral Štefan Harabin. Prezidentský palác by si obsadil svojimi nominantami, na komplet – vedúcich kancelárií, riaditelia odborov, zamestnanci, poradcovia atď. atď. Následné prezidentské voľby by ste vyhrali vy. Po nástupe do rezidentského paláca a ujatí sa svojho prezidentského úradu, koho z týchto Harabinových nominantov, by ste si ponechali?“

Ja osobne garantujem všetkým, že Čaputová by s nimi vyrazila dvere, so všetkými, aj s upratovacou firmou, už od okamihu kedy by jej prezidentská limuzína s ňou, prvýkrát prešla vstupnou bránou do objektu Grasalkovičovho paláca!!!

Alebo si niekto myslí opak?

A dnes Čaputová roní krokodílie slzy nad tým, že nová, legitímna a demokratický zvolená Vláda SR, upratuje všade tam, kde na to má dosah a kompetencie, len a výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti lebo s tým, čo tam inštalovali hrôzovlády Matoviča, Hegera a Čaputovej Ódor, sa jednoducho vládnuť nedá, tak ako to Slovákom v predvolebnej kampani sľúbili a tak, aby naplno naplnili a splnili všetko to, čo si napísali do svojho PVV, na základe, ktorého im parlament SR vyslovil dôveru!

P.S.:

A ešte jedno Čaputovej tragikomické vyjadrenie v predmetnom uplakanom rozhovore s Vagovičom.

Čaputová tam bez hanby povedala aj toto – „Pellegrini by mal slúžiť aj tým, ktorí ho nevolili“

Je toto normálne?

A toto povie tá Čaputová, ktorá celých 5 rokov, podľa môjho hlbokého presvedčenia, neslúžila, nielenže všetkým voličom, teda aj tým, čo ju nevolili a tých bolo takmer 70% (aj stými čo sa volieb nezúčastnili), ale ona neslúžila ani tým, čo ju volili lebo ona slúžila vždy a výhradne len Washingtonu, Bruselu, Pentagónu a na koniec len a výhradne Zelenskému!!!

Toto je môj názor, moje presvedčenie a za tým si pevne stojím!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!