Založ si blog

Petr Pavel, Vy nie ste sklamaním, Vy ste obrovskou hanbou Európy pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Európanov!

Začnem však od nášho ministra zahraničných vecí SR Juraja Blanára.

Pýtam sa ho, čo ešte viac musia urobiť resp. ešte ako hanlivejšie sa majú českí vrcholoví politici vyjadriť na adresu slovenskej legitímnej, suverénnej Vlády, aby ste si pozvali na diplomaticky „koberček“ veľvyslanca ČR v SR  (Rudolf Jindrák) a vysvetlili mu, že toto je pre našu diplomaciu neakceptovateľné?!

A upozorniť ho na to, aby si dnešní vládni českí predstavitelia, aj s českým prezidentom, dávali pozor na svoje politické jazyky vo vzťahu k našej legitímnej, suverénnej slovenskej Vláde premiéra Roberta Fica!

Lebo tým, že politicky absolútne bezdôvodne kydajú na Fica, jeho vládu a celú vládnu koalíciu, tak tým jednoznačne kydajú na celé Slovensko a obzvlášť na tých obyvateľov SR – voličov, ktorí si takúto vládnu zostavu slobodne, demokraticky väčšinovo zvolil v ostatných PV 2023!!!

A teraz k akémusi Petrovi Pavlovi (PP).

PP je prezident ČR, ktorého si slobodne zvolili obyvatelia ČR! A nikoho z poza hraníc ČR, do toho nič!

A presne takto by sa mal PP správať, k legitímne zvoleným vládnym stranám našej milovanej Vlasti – Slovenskej republiky!

A keď si PP nevšimol, tak SR je od 01.01.1993 samostatným, suverénnym, demokratickým štátom!

Štát, ktorý si so svojimi domácimi záležitosťami poradí sám!

Slovenský národ a obyvatelia SR na to, aby si spravovali svoje vlastné veci verejné, tak na to nepotrebujú žiadnych zahraničných mudrlantov, ako si ich majú spravovať!

Rovnako tak, si obyvatelia SR a národ slovenský, poradí aj so zahraničnou politikou a to tak, aby na prvom mieste boli vždy, len a len národnoštátne záujmy SR a k tomu tiež nepotrebujú žiadnych zahraničných mudrlantov!

Je toto PP jasné?!

PP si totiž na adresu našej suverénnej Vlády a na adresu nášho legitímneho, demokraticky zvoleného Predsedu Vlády SR, dovolil niečo takéto nehorázne a v zahraničnej politike absolútne neakceptovateľne, keď sa o ňom vyjadril takto – „Robert Fico? Sklamanie. Nielen pre mňa, ale myslím si, že aj pre mnoho Slovákov.“

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/ct-odvysila-exkluzivni-rozhovor-s-prezidentem-a-prvni-damou-346905

Čo si to PP dovoľuje?

Ako si dovoľuje takýmto hrubým spôsobom zasahovať do našej vnútornej politiky?

Človek, ktorý ak by nebol november 1989, deň, ktorý si podľa mňa vyrobili bývalí vysokopostavení súdruhovia, hlavne na strane českej KSČ, sami lebo nevedeli ako ďalej bez záruky z Moskvy, by bol podľa môjho presvedčenia, dnes vysokopostaveným vojenským funkcionárom Varšavskej zmluvy, možno armádnym generálom ČSSR Ľudovodemokratickej armády (ČĽA), bojujúcej voči USA a Západnému imperializmu, možno Generálny tajomník ÚV KSČ…

Človek, ktorý za socializmu ako vojak ČĽA sa pripravoval na vysoké pozície socialistickej vojenskej kontrarozviedky – „Další svědectví, jak Petr Pavel oddaně sloužil komunistickému režimu“ – https://echo24.cz/a/SHqNR/zpravy-domaci-kandidat-prezident-general-pavel-minulost-komunismus

V článku sa okrem iného dočítame aj to, že dnes PP ospravedlňuje svoj vstup do KSČ tým, že ho ovplyvnil nastupujúci sovietsky GT ÚV KSSS Michail Gorbačov, ktorý sa stal GT ÚV KSSS až po tom, čo PP svoju prihlášku do KSČ už podal!

Nuž pravdepodobne mal PP v tej dobe informácie, ktoré bežný obyvateľ ČSSR nemal lebo dovtedy v ČSSR o Michajlovi Gorbačovovi bežný obyvateľ, ani len nechyroval! Ja určite nie a v dobe kedy sa tak stalo v 1985 som už mal slušných 19!

Dnes sa do našej vnútornej politiky mieša človek, ktorý zabudol, že pre neho bol najväčší nepriateľ pakt NATO a dnes mu verne slúži!

Čo sa musí stať v duši človeka, v jeho mysli, v jeho dovtedajšiemu svetonázorovému presvedčeniu, aby človek takto točil?

Veru, vážil by som si PP, keby nebol svoj komunisticky kabát otočil resp. ho zahodil ihneď po tom, čo si uvedomil, žeby mu bol len na príťaž a obliekol si kabát americký – NATO!

A z takýchto ľudí je mi nevoľno!

PP a spol., nechajte Slovákov, Slovenskú republiku na pokoji!

Dajte od SR svoje západné, pro USA lokajské ruky preč?

Máte doma svojho politického hnoja, ale aj toho naozajstného, naozaj dosť!

Pozri napr. TU – https://www.irozhlas.cz/fotogalerie/9189277?fid=11174683

P.S.:

Ešte jeden postreh z rozhovoru PP pre ČT, v ktorom hanil Roberta Fica.

V ňom sa PP vyjadril aj na adresu Volodymira Zelenského takto – „Volodymyr Zelenskyj pri všetkých negatívach, ktoré sa okolo Ukrajiny spájajú, tak z mojej strany vo vzťahu k nemu obrovský rešpekt.“

Myslím, že tu niekde by som svoj článok na adresu PP mohol skončiť už len s tým, že zopakujem názov svojho článku, že – „Petr Pavel, Vy nie ste sklamaním, Vy ste obrovskou hanbou Európy pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Európanov!“ a za tým si plne stojím!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana', varuje ISW

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.