Založ si blog

Janka Krescanko Dibáková sa sťažuje, že nemá politický „materiál“ na svoju prácu.

Po Zuzane Kovačič Hanzelovej (Sme.sk) a po Veronike Cifrovej Ostrihoňovej (RTVS), je tu ďalšia mainstreamová „celebrita“, ktorá sa sťažuje, že nemá prácu.

Teda ona by ju aj mala, ale nemá ju s kým vykonávať.

Je ňou vždy „apolitická“, vždy „objektívna“ – Janka Krescanko Dibáková z TV JOJ.

Jej relácia Na Hrane je naozaj „unikát“.

Teda jej. Pôvodne to jej relácia nebola.

Tú totiž rozbiehal Michal Magušin – 12.9.2019 – https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/66810-na-hrane

Ktorý je dnes zamestnancom Denníka postoj a tam má svoju samostatnú „objektívnu“ reláciu – „Debata v redakcií“ – https://www.postoj.sk/148178/ustavny-sud-rozhodol-rozumne-a-aj-celkom-odvazne-fico-vsak-neprehral

Ale nie o Michalovi je dnešný článok…

Späť k Janke (JKD).

JKD začínala takto dňa 27.8.2020 – https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/82746-na-hrane

Jej prvými hosťami boli – Richard Sulík (SaS) a Peter Pellegrini (???).

Nuž zámerne som dal do zátvorky za Pellegrinim otázniky lebo strana HLAS-SD bola na ministerstve Vnútra SR zaregistrovaná, aká to náhoda(?), ihneď na druhý deň po tejto JKD prvej relácií Ha Hrane!

Takže už tu vidno, že začala „apoliticky“, keď si do štúdia pozíva opozičného politika vtedajšej „vlády“ Igora Matoviča, a k nemu „opozičného“ politika, ktorý po PV 2020 opustil svoju dlhoročnú politickú Alma mater SMER-SD…

JKD v tejto relácií kládla Pellegrinimu jasné otázky také, aby ho postavila do polohy opozičníka aj voči SMER-SD a hlavne proti Robertovi Ficovi!

Lebo Fico bol, je a naveky bude pre JKD FUJ!

Takže „apolitickosť“ v podaní JKD od prvej chvíle, ako hrom!

Hneď na úvod relácie sa JKD chváli a začína takto –  „Začínam hot aktuálnou informáciou. Zdá sa, že príslušníci NAKA odviedli z domu v Trenčíne bývalého šéfa protikorupčnej jednotky NAKA pána Krajmera…“, na obrazovkách je TV záznam, ako ešte kedysi za tmy (skoro ráno?) si NAKA v putách odvádza do auta tohto „zločinca“ a ihneď sa pochváli, že  sú to zábery TV JOJ!

Odkiaľ mala TV JOJ informáciu o tom, kedy si NAKA príde po Krajmera priamo do jeho bydliska?

Kto im dal toto avízo, aby TV JOJ natočila pre svojich divákov takéto nechutné politické divadlo?!

Takže už prvý dotyk JKD s touto reláciou Na Hrane, dával jasné kontúry tomu, že teda o nejakej „apolitickosti“ z jej strany mohol divák len snívať!

No a takto to s JKD v tejto relácií išlo od jednej k druhej, až sa dostala do stavu, do bodu, ktorý s mediálnym plačom oznámila včera 7. marca 2024 na svojom FP – https://www.facebook.com/janka.dibakova/posts/pfbid08ggFnX6CnJHr8n3EHmB3eGk7VRcST25oPnnbMFsPawGtTU6osi5GA32Akm4WMjSXl

A začína takto – „Dnes reláciu Na hrane TV JOJ neuvidíte. Portfólio koaličných zástupcov sa nám dramaticky zúžilo“

Uf. To ako naozaj?

JKD sa nad týmto pozastavuje?

Nuž tak jej dávam do pozornosti, aby si prehrala všetky relácie Na Hrane, od jej prvej mnou vyššie uvedenou – teda od 27.8.2020 až do tej zatiaľ poslednej 29.02.2024 – https://www.noviny.sk/na-hrane-tv-joj/archiv

Ak si to pozorne pozrie, tak potom jej musí byť jasné, prečo sa jej dnes „koaličné portfóliu“ do tejto jej rýdzo „apolitickej“ relácie zúžilo na NULU!

A ak by to náhodou nezaregistrovala, tak ja jej to takto vysvetlím.

Iste, JKD sa na vonok tvárila, že si do štúdia pozýva dvojicu politikov z opačného politického spektra.

Nuž toto by bolo pekné, keby im kládla rovnako kritické otázky, keby jednému z nich neustále neskákala do reči, keby jedného z nich neustále nenechala ani len jednu jedinú odpoveď plynule dokončiť…

A ako na mediálnu potvoru to JKD vždy vyšlo tak, že takto sa vždy správala výhradne k bývalej opozícií a dnes k politikom vládnej koalície!

A ona sa dnes sťažuje, že „potrfoliuo“ koaličných politikov do jej relácie sa jej akosi pominulo!

Nuž ale nebola by to JKD, keby ihneď za svoj neúspech, za svoju neprofesionalitu, za svoju „apolitickosť“, nevinila, neobvinila iných!

JKD vinníka pozná!

A takto to na svojom FP nám všetkým prezradila – „Už celé týždne je neuveriteľne náročné vyskladať zostavu hostí tak, aby sme vôbec vedeli vysielať. Dezinfoscéna politikom ponúka široké možnosti bez nepríjemných otázok.“

Fíha, no toto?

Tak opäť tá zlá dezinfoscéna!

To si JKD nespomína na roky nedávno minulé, keď aj oni na TV JOJ a aj ona vo svojej relácií Na Hrane, si počas „pandemických“ covidových dní, týždňov, mesiacov, rokov, hoveli na mediálnom trhu ako vo vatičke a tá zlá „dezinfoscéna“ nielenže živorila, ale ste ju spolu, aj s vašou vtedajšou hrôzovládou Matovičo-Hegerovsko-Ódorovskou, na čele s Čaputovou, nechávali vypínať!

Ste ju zakazovali!

Na to ste už JKD zabudli?

A vraj že dezinfoscéna dnešnú vládnu koalíciu vo svojich reláciách otázkami hladká?

Nuž aj tu sa JKD neskutočne mýli!

Tá zlá „dezinfoscéna“ ich svojimi otázkami nehladká, ale pýta sa ich aj na to, na čo sa ich vy neopýtate a hlavne nechá ich bez prerušenia dopovedať svoju odpoveď a navyše takú odpoveď ako oni sami uznajú za vhodné!

Zatiaľ čo vy JKD ste si od bývalej opozície, dnešnej vládnej koalície, neustále vyžadovali odpoveď, ktorú ste chceli počuť len vy a keď odpovedali nie podľa vášho gusta, tak ste im neustále skákali do rečí!

Ale opýtam sa JKD inú otázku.

A vy ste bývalej hrôzovládnej koalícií a dnešnej ohrdnutej opozícií, aké kládli a kladiete otázky?

Nie politicky hladkajúce? A prečo ich, ste stále nechali svoju odpoveď dopovedať bez Vášho prerušenia?!

Nuž ale ako sa hovorí – Kto akými zbraňami bojuje, tak takými istými aj zhynie!!!

A čože teraz JKD bude robiť?

Keď jej reláciu Na Hrane akosi ľudia nechcú pozerať, nemajú záujem pozerať, keď tam buď má politikov z rovnakého názorového spektra alebo si uplatňujú zásadu voľného kresla lebo vládni už ta jednoducho zo seba nechcú chodiť robiť politických fackovacích panákov?

Samozrejme, že toto už nechávam na jej slobodnú, aj mediálnu vôľu…

P.S.:

Ale jednu vec si smerom k JKD nemôžem, ba ani nechcem odpustiť.

Keď sa dnes JKD sťažuje, že časť politického spektra nemá záujem resp. nemá čas na jej politickú „diskusnú“ reláciu lebo radšej sa pôjdu nechať „hladkať“ do tej zlej „dezinfoscény“, tak nech si osvieži pamäť a nech si pozrie toto – https://www.youtube.com/watch?v=-OWsk2geI28&ab_channel=MartinDa%C5%88o%2FGINN

Od 1:30:00 minúty! Video má 100 000 zhliadnutí!

Toto sa udialo v Parlamente SR, v januári 2019, pred prezidentskými voľbami 2019.

JKD brutálne zámerne urobila vec, ktorú by si žiaden novinár/žurnalista nikdy nemal, ba ani nesmel dovoliť.

Jej novinársky kolega, si po Parlamente zháňal 15 podpisov od poslancov Parlamentu SR na to, aby splnil ústavnú podmienku na to, aby mohol kandidovať v prezidentských voľbách 2019.

A ona, ako „apolitická novinárka“ tomuto svojmu kolegovi to jednoducho chcela prekaziť!

Keď si jej kolega žiadal posledný 15. podpis od jedného z poslancov, ktorý to už, už išiel podpísať, tak JKD s mikrofónom v ruke a s kameramanom TV JOJ, prišla/pribehla k ním ako veľká voda a snažila sa svojimi nevhodnými komentármi a otázkami na predmetného poslanca docieliť to, aby mu ten posledný chýbajúci podpis nedal!

A on ho ani v tej chvíli nedal!

A JKD sa dnes čuduje, ako mediálne dopadla?!

Nuž naozaj zaujímavé, že ani JKD najskôr nevidí seba, svoje konanie, ale obviňuje iných – dnes svojich kolegov z „dezinfoscény“!

Kto to bude nabudúce?!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.