Založ si blog

Kvílenie jahniat!

Iste, väčšina by očakávala, že názov by mal skôr znieť, ako – mlčanie jahniat, ale to je omyl!

Tieto jahniatka, o ktorých budem písať v tomto článku teda nemlčia, ale hlasno kvília, kvičia a to ako skrze zapredanecké média, tak aj na námestiach!

Áno, pre mňa osobne sú to také ešte nedozreté politické jahniatka, na čele s akýmsi Miškom, Riškom a v prezidentskom paláci Zuzkou!

Zuzke som venoval na túto tému samostatný článok, tak dnes sa jej primárne venovať nebudem, i keď sa jej to bytostne týka!

Nuž tieto politické jahniatka nám dnes tak nahlas kvília, kvičia lebo vraj legitímna Vláda a vládna väčšina v Parlamente SR, ide pošliapať svojou novelou Trestného zákona všetko to západne demokratické, čo oni uznávajú a čo aj reálne v rokoch 2020-2023 na Slovensku, na národe slovenskom, vykonávali, presadzovali., predvádzali!

Teda absolútnu neústavnosť, protizákonnosť a svojvôľu!

A keď sa dnes ide dať všetko do tých správnych ústavných a zákonných koľajníc, tak jahniatka kvília, pištia a kvičia!

Nuž veru, boja sa!

A keď sa niekto bojí, tak kvíli, kvičí, piští a kope okolo seba koľko vládze!

A kvília, pištia, kvičia tak nahlas, aby ich bolo počuť až do Bruselu lebo si jasne uvedomujú, že aj zloženie Bruselskej inkvizície proti národným silám, silným národným štátom, im už tiež onedlho skončí, a tak chcú, aby im ešte terajšie Bruselské inkvizitórium dopomohlo zhodiť dnešnú slovenskú demokratickú, legitímnu Vládu!

To sa im však nepodarí!

Iste, možno by to mali ľahšie, ak by Vláda SR bola pri moci tretí rok, ale teraz?

Len pár mesiacov po demokratických PV a po ujatí sa moci v štáte koaličnou väčšinou na základe slobodného rozhodnutia občanov-voličov SR?

To je čo za politický amaterizmus?

Takže kvíľte, kvičte a pištíte, nič Vám to platné nie je lebo takto krátko po PV len a len, dnešnú vládnu koalíciu posilňujete! A to je pre Slovenskú republiku, pre Slovákov, len a len dobre!

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.