Založ si blog

Rok 2024 musí byť rokom absolútneho odhalenia o C-19 a Ukrajine!

Hodnotiť rok 2023 nemá význam!

Nemá význam z toho dôvodu, že na ňom už nič nezmeníme…

Ale čo význam má a veliký je to, čo sa zmeniť dá, čo sa zmeniť musí…!

Akosi tu „objektívne“ média kvília, aj s frustrovanou dnešnou opozíciou z volebnej prehry, ako aj s Čaputovou, ktorá sa síce ešte, ako tak usmieva, čo to do vetra tára, ale aj ona vie, že jej čas „prezidenta SR“ v roku 2024 skončí (15.6.2024 o 12:00 hod.) a na rad, aj v jej prípade, príde spravodlivosť!

Všetci títo vyššie menovaní kvília nad tým, že v akom spoločensko-ekonomickom zúboženom stave, sa nachádza naša republika, naša milovaná slovenská Vlasť!

Všetci obracajú pozornosť na terajšiu novú Vládu SR a žiadajú od nej to, či ono..

Kde má šetriť, kde pridať, ako narábať s verejným/štátnym dlhom…a tak podobne!

NAOZAJ?

Stačí len toto?!

Nuž veru nestačí!

Je čas, aby sa riadne odhalili všetky príčiny, prečo sme sa od marca 2020, po nástupe hrôzovlád Matoviča a spol. k moci, až do konania predčasných PV 2023, stali štátom na chvoste EÚ, štátom doslova zruinovaným po každej stránke!

Rušenie nejakej, absolútne nepodstatnej štátnej inštitúcie, akou je ÚŠP, je téma, len okrajová a pre Slovákov nič znamenajúca!

Najzávažnejšie témy sú vznik Covid „pandémie“ a vznik resp. eskalácia konfliktu na ďalekom východe Ukrajiny!

Toto sú dve najpodstatnejšie dôvody prečo sa SR nachádza tam, kde sa dnes nachádza, a to po stránke spoločenskej a hlavne ekonomickej!

Je nanajvýš potrebné, aby nová vládna garnitúra nabrala odvahu, a aby v Parlamente SR odhlasovali zverejnenie všetkých utajených, prísne utajených dokumentov, ktoré sa týkajú C-19 a Ukrajiny!

Nech ich je aj na tisíce!

Všetky musia uzrieť svetlo sveta, ak sa chceme vyslobodiť z tohto marazmu!

Som presvedčený, že bolo nami manipulované veľmi nepekným spôsobom!

Táto nová vládna garnitúra musí nabrať odvahu a zverejniť všetky depeše, ktoré Slovensko za ostatné takmer 4 roky dostalo!

Je potrebné odtajniť v plnom rozsahu všetky príkazy a usmernenia, ktoré prichádzali za ostatné 4 roky z Washingtonu, Bruselu, WHO…, na úrad Vlády SR, do kancelárie Predsedu Parlamentu SR a samozrejme, aj odtajniť v plnom rozsahu všetky príkazy, usmernenia, ktoré pristáli na stole Čaputovej!!!

Je načase, sa konečne dozvedieť kto a ako nami manipuluje, a prečo!

Iste, tak malý štát, s tak malým počtom obyvateľom, akým Slovensko bezpochyby je, je tu lebo to chcú resp. nám to umožňujú tí, čo si o sebe myslia, že majú všetku moc tohto sveta!

Ale je potrebné, aby každý Slovák, ktorého to zaujíma, by mal mať jasnú predstavu resp. informácie o tom, ako je nami manipulované, a hlavne, čo by sa s nami stalo, keby sme sa tomuto vonkajšiemu diktátu, manipulácie a riadeniu vzopreli?!

Nech nám je už konečne jasné, prečo sa tu diali tie hrôzostrašné veci za uplynulé takmer 4 roky!

Lebo to nie je len tak!

Nie je to len tak, aby takmer všetky štáty EÚ išli počas covid „pandémie“ podľa jednej nalinkovanej čiary!

Nie je možné, aby EÚ nevedela zabrániť tragédií na Ukrajine, vlastnému ožobračovaniu sa, ak by nepočúvala USA!

Takže áno, toto je to najdôležitejšie, čo sa Slovák musí počas roka 2024 dozvedieť!

Lebo od toho závisí všetko ostatné!

A áno, od toho závisí aj to, či budeme mať svoju republiku aj naďalej alebo sa staneme len akousi kolóniou, vazalmi…, či už Bruselu alebo Washingtonu…!

Túto tému budem v nasledujúcom roku pravidelne otvárať a nedám tomu pokoj!!!

Dosť bolo klamstiev, zavádzania…, aká sme to my demokracia, akú nám tu nainštalovali USA, za výdatnej pomoci lokajského Bruselu a slovenských lokajských, prepytujem politikov…!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.