Založ si blog

Toto si voči Slovákom nesmie nikto dovoľovať! A už vôbec nie nabubralý, arogantný Západ!

Toto je škandál! Škandál nesmiernych rozmerov!

To, čo si dovoľujú?!

To, čo si arogantný, nabubralý Západ dovoľuje voči suverénnym občanom, suverénnej Slovenskej republiky?!

Áno, som rozhorčený, nahnevaný, pobúrený…!

Na Slovensku prebehli riadne, demokratické voľby! Občania-voliči SR rozhodli!

Rozhodli o tom, kto má po PV 2023 právo väčšinovo vládnuť!

Toto je DEMOKRACIA!

A táto vládna väčšina má právo presadzovať to, s čím sa pred občanmi-voličmi v predvolebnej kampani prezentovala lebo inak by si šliapala po vlastnom politickom jazyku a bol by to ich politický koniec!

Avšak POZOR!

Voľby síce dopadli podľa väčšinových predstáv obyvateľov SR. Ale Západ očakával niečo úplne iné!

Veľa do toho investovali…

Nuž očakávať môže, ale rozhodujú Slováci a nie oni!

Nová Vláda SR, sa rozhodla, že začne rázne a ja to schvaľujem!

Je potrebné čo najskôr odstrániť to zhnité, čo je v našej spoločnosti!

To, čo tu za ostatné 3 a ½ roka hnilo, až načisto zhnilo!

Hnis je potrebné odstrániť, aby sa nešíril ďalej!

A ako si ho odstránime, tak to je výsostne naša vec!

Nuž teda ide o toto, akýsi nabubralý, arogantný Belgičan, eurokomisár EÚ vraj pre spravodlivosť, ktorý si dovolil povedať takúto nehoráznosť – „Chcel by som vás uistiť, že komisia nebude váhať podniknúť akýkoľvek krok, ktorý bude potrebný na zabezpečenie rešpektu k právu EÚ, vrátane riadnej finančnej správy rozpočtu EÚ“(!)

To znamená, že tento arogantný Belgičan, sa nám tu vyhráža, že nám vraj nepoukážu peniaze na náš štátny účet, ktoré sú naše, a ktoré nám patria, či sa to niekomu páči alebo nie!

Áno, sú to naše peniaze a my máme rozhodnúť na čo ich použijeme lebo nie je pravda, že sme čistými poberateľmi týchto fondov!

Týmto západným nabubralcom, to možno na papieri takto vychádza, ale realita je úplne iná!

Na papieri, ako štát, síce odvádzame Bruselu čiastku, ktorá je nižšia ako tá, ktorú nám oni, vraj blahosklonne, o niečo navýšenú posielajú, ale to čo na Západ posielame, je rádovo viac, ako nám vraj dávajú!

Nuž teda, vy arogantní západniari, po „nežnej“ 1989 a po tom, ako nám tu po niekoľko rokov „vládli“ pravičiari, vaši oddaní lokaji, ste za babku skúpili všetko, čo naši starí rodičia a rodičia, vybudovali pre nás a naše ďalšie pokolenia, čo vám okamžite prinieslo a neustále prináša, obrovské zisky, ktoré ste si od nás vyviezli do svojich domovských štátov, za tie peniaze, za tie naše peniaze, si dotujete a vo voľbách následne kupujete svojich občanov-voličov, a teraz nám tu hrozíte, že vy nám nič nedáte???

To, čo si dovoľujete?

To, čo si dovoľujete, našim deťom brať to, čo im patrí a oveľa viac?

takejto EÚ, je potrebné okamžite odísť!

Alebo aj my vám zoberieme všetko, čo od nás vynášate, tie vaše miliardové zisky?!

Tak som zvedavý, z čoho potom budete žiť, tak ako si na náš úkor žijete dnes?!

A okrem toho, tvárite sa, že ako je dobré, že naši ľudia, Slováci, môžu u vás pracovať a vraj za slušné peniaze!

Iste, vo vašich resp. „vašich“ firmách tu na Slovensku, platíte našim ľuďom doslova almužnu oproti tomu, čo v tých istých pracovných pozíciách platíte svojim ľuďom u vás doma!

Takže našich ľudí tu neskutočne zdierate!

A iste, ak naši ľudia idú k vám doslova drieť na vás lebo ste leniví, a už kade čo robiť nebudete, hlavne nie práce remeselné, tak im síce zaplatíte na naše pomery viac, ale oveľa, oveľa menej, ako tým zopár vašim, ktorí ešte, ako tak tieto práce ovládajú!

Takže opäť našich ľudí len zdierate a tvárite sa, akýže ste vy úžasní!

Fuj hanba!

Takže vy, akýsi arogantný nabubralec z Belgicka, tu sa pozrite, s čím si doma urobte poriadok – https://www.topky.sk/gl/695157/2724573/Brutalna-smrt-Slovaka-v-Belgicku–Sef-letiskovej-policie-podal-demisiu–Odchadzam–no-necitim-vinu , áno na vašom bruselskom letisku, vaši ľudia usmrtili nášho občana, a pritom hajlovali a ukazovali hitlerovské fúzy pod nosom!!!

Urobte si doma poriadok s fašizmom a potom, už navždy mlčte!

Ale je tu ešte jedna nabubralá, arogantná EÚ poslankyňa, akási Sophia In’t Veld, ktorá rovnako drzo, naduto, arogantne…, na adresu súčasnej slovenskej Vlády povedala toto – „Je jasné, že Orbána príliš dlho nechali robiť si, čo chcel…, …zdá sa mi, že vládnym lídrom v Európskej rade už došla trpezlivosť. Nemyslím si, že by okrem Orbána tolerovali niekoho ďalšieho. Nepredpokladám, že by sa Fico dostal veľmi ďaleko…, …nedáme mu peniaze…!

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/691950-brusel-stopne-slovensku-eurofondy-ak-ficove-kroky-porusia-pravo-eu-avizuje-komisar/

Toto je čo?

Akéže nám to nedáte peniaze?!

Nuž, ale táto pani má pravdu, už nám s nimi dochádza trpezlivosť a už viac nebudeme tolerovať takúto šikanu, takýto diktát z ich strany!

Takto nás gniaviť, len preto lebo si doma robíme suverénnu politiku?!

P.S.

Kde je náš minister zahraničných vecí Juraj Blanár? Haló, kde ste?

Čo mlčíte?!

Už aj napísať a poslať do Bruselu tvrdú, nekompromisnú protestnú nótu, aby si dávali pozor, na tie svoje nabubralé, arogantné západne ústa!!!

Toto Juraj od Vás žiadajú Vaši voliči, aj voliči celej dnešnej vládnej koalície!!!

Postavte sa týmto Západným arogantným nabubralcom priamo, bez strachu lebo radšej žiť skromnejšie, ako takto pod diktátom, tisíckrát horšie, ako pred rokom 1989!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.