Založ si blog

Politické trafené húsky zagágali a gágajú, a gágajú, a gágajú. .. !

Rad za radom – na Slovensku počnúc Čaputovou, pokračujúc Šimečkom ml., Sulíkom, Majerským, Matovičom, Hegerom…, …“objektívne“ média…a končiac politicky jednostranne zafarbenými mimovládkami, štedro platenými zo Západu/USA!

Zo zahraničia zagágali a gágajú hlavne USA ambasáda na Slovensku, a akýsi, pre Slovenskú republiku, nič znamenajúci úradníci z EP v Bruseli!

Nuž veru a majú prečo gágať!

Lebo boli politickí trafení presne do najcitlivejšieho miesta – do miesta, ktorým nám tu na Slovensku za ostatné 3 a ½ roka vedome a cielene zasahovali nevyberaným spôsobom do najzákladnejších ľudských práv a slobôd!

A teraz, keď sa na Slovensku, po vzniku novej Vlády, začínajú robiť rázne kroky na ich odhalenie, tak gágajú!

Ale ako sa hovorí, psi, pardon, húsky gágajú a karavána ide ďalej!

A nielenže ide ďalej, ale pôjde oveľa ráznejšie, a nijak inak len, a výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti platnej legislatívy na území Slovenskej republiky!

A toho sa boja!

Boja sa, že všetko to bude v súlade s našou Ústavou, našimi Zákonmi, a oni budú podľa nej/nich, prešetrovaní a daní pred spravodlivosť!

Tých ich, podľa mňa jednoznačne zločinov, za uplynulé 3 a ½ roka, je neúrekom!

Iste, Čaputová príde na ústavný a zákonný rad, až 15.6.2024 ihneď po odbití 12:00 hodiny…

A akých, že sa to mali dopustiť zločinov?!

Nuž už len tým, že keď naplno vypukla aj na Slovensku Covid „pandémie“, od 6.marca 2020 (vraj objavili prvý prípad C-19 na Slovensku – https://dennikn.sk/minuta/1787400/ ) a po nástupe Matovičovej hrôzovlády od 21. marca 2020, sa to zvrhlo do obludných rozmerov tak, že nedovolili za celé obdobie až do PV 2023, aby na obrazovkách RTVS a v „objektívnych“ médiach, zaznel aj iný názor, ako ten ich jediný „správny“, ako „bojovať proti C-19!

Už toto bolo prvé a vážne pošliapanie našich základných práv a slobôd, že nám nasilu zamedzili prístup aj k iným informáciám!

V absolútnom rozpore s našou Ústavou!

Ďalším pošliapaním našich základných ľudských práv a slobôd, bolo brutálne obmedzenie na slobode – nemožnosť ani len nos vystrčiť z domu, a ak, tak jedine na základe povinného a pravidelného AG/PCR covid testovania!!!

Takže denne sa vykonalo tisíce covid testov lebo Matovič a spol. nakúpili za stá milióny akési AG covid testy, ktoré bolo potrebné minúť, aby ukázali, že to malo význam na ne použiť toľké stá milióny eur, o ktorých, sa ešte vtedy Matovič vyjadril, že by ich nepoužil ani na vlastnom psovi, a akýsi jediný odborník na PCR covid testy na Slovensku, Čekan, robil všetko preto „vo verejnom“ záujme, aby sa testovalo PCR jeho testami, aby „pomohol“ občanom SR, ale hlavne pravdepodobne vlastnému vrecku!

Takže namiesto riadnemu prístupu k ambulantnej lekárskej starostlivosti u svojich všeobecných lekárov, sa toto zakázalo, vytvorili sa z lekárov, ich všeobecných ambulancií Call centrá, a všetko mali vyriešiť covid testy a akési Oxymetre…!

Pýtam sa – ak by sme aj dnes, v tomto období, kedy je na základe poveternostných podmienok (sychravosť…) raj respiračných ochorení, robili denne, povinne toľko AG/PCR testov, ako v dobe naj covidovej, tak koľko by sme mali denne Covid pozitívnych?!

Môj odhad je, že presne toľko, koľko vtedy, teda tisíce denne a opäť by sme mali covid „pandémiu“!!!

Pravdepodobne mali vtedy pravdu tí, čo tvrdili, a boli to odborníci z medicínskeho prostredia, ktorým zavreli títo covid zločinci ústa…, že ak by sa nevykonávali covid testy povinne u bezpríznakových, teda úplne zdravých ľudí(!), tak by bolo po „pandémií“!!!

Bližšie to rozoberať nebudem lebo každý človek, ktorý je pri zmysloch vie, o čom píšem!

Následne prišla covid vakcinačná doba!

Covid vakcinačné šialenstvo, keď dokonca Čaputová, ako „hlava“ nášho štátu, sa opovážila, a bez akýchkoľvek dôkazov, natočila promo video na covid vakcínu, so sloganom, že „VAKCÍNA JE SLOBODA“!!!

Bol to blud!

A o akej slobode to vtedy Čaputová hovorila?!

O slobode len pre covid zaočkovaných?

A čo tí, čo sa nenechali experimentálne covid poznačiť?!

Tí nemali byť slobodní?!

Prečo?!

Takže ďalší zločin spáchaný na Slovákoch, na ich základných ľudských právach a slobodách!

Potom je ďalším ich zločinom aj to, že na experimentálne covid vakcíny, hlavne od USA Pfizer, ktoré akosi poza bučky, pre celú EÚ objednala a zakúpila za  európske peniaze nás všetkých akási Ursula, pre všetky štáty EÚ, ktoré potom povinne prerozdelili medzi jednotlivé členské štáty, za ktoré sme museli vysoliť ďalšie stámilióny!!!

A dnes tieto gágajúce politické húsky idú vykrikovať novej vláde, že robia v oblasti štátneho rozpočtu pre rok 2024, to čo robia!

A to i napriek tomu, že vtedy Ursulou, nám nanútené covid experimentálne covid vakcíny, doslova „zhnili“ v našich skladoch, čo jasne potvrdil aj  Matovič, keď prehlásil, že sme ich následne vyhodili do Dunaja!

Neklamem, nevymýšľam si, nešírim hoaxy a dezinformácie – viď TU – https://www.youtube.com/watch?v=Ec_0T4pDufE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Video – Denník N, Monika Tódová, dňa 30.5.2022, kde Matovič hovorí presne toto – „„…druhá vec, čo neodpustím, s čím sa neviem vysporiadať, ako minister financií je Zmluva ktorú uzatvorila európska komisia s napr. s Pfizerom, ale aj s ostatnými týmito dodávateľmi, že tam reálne hrozí, že za tento rok vylejeme v Európe do Dunaja a do podobných riek, približne 100 miliónov (100 000 000!) dávok vakcín lebo jednoducho Pfizer produkuje, produkuje ako keby sa na svete alebo v Európe očkuje, ale nikto sa neočkuje. Ale on akože sype, sype, sype vakcíny a my máme platiť, platiť, platiť. A to budú ťažké prachy, to budú ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočnezatiaľ sa nedá s nimi dohodnúť, že kľud páni šak teda dobre zarobíte, ale keď znova budeme vedieť, že to sem príde a vy budete vedieť nám namodelovať tu vakcínu, tak aby bola namodelovaná na tu danú mutáciu“

Takže áno aj toto musí prísť na pretras a musí sa to riadne na základe ústavnosti a zákonnosti prešetriť, aj vo vzťahu k Čaputovej, ktorá sa práve v týchto obdobiach, tak často a rada stretávala s tou Pfizer Ursulou…!

Áno, počas Covid „pandémie“ tu bolo veľmi veľa veci vykonaných zo strany, dnes tak nahlas gágajúcich politických húsok, že majú oprávnený strach, že sa všetky tieto ich zločiny proti základným ľudským právam a slobodám, riadne prešetria…!

No a potom prišla doba jednej jedinej pravdy o konflikte na Ukrajine…a tu sa už v oblasti ľudských práv a slobôd išlo ešte ďalej, a to až do takej miery, že sa dokonca zakazovali a vypínali tie weby „alternatívnych“ médií, ktoré prinášali o tomto konflikte aj iné informácie, ako len tie, ktoré boli týmito ľudskoprávnymi zločincami povolené a hlavne „pravdivé“!!!

Takže v tomto článku zatiaľ „len“ toľko k tým politickým húskam, ktoré dnes tak nahlas gágajú o tom, že sa tu ide siahať na právny štát lebo na papieri zanikne ÚŠP a jeho prokurátori nepôjdu na dlažbu, ale ostanú naďalej pracovať na jednotlivých prokuratúrach, či už generálnej alebo krajských!

Ba dokonca, aj Lipšic má právo ostať pracovať ako prokurátor!

Teda ani on nemusí nikam odchádzať!

Jedine, čo budú musieť od teraz robiť, je to, že sa budú musieť striktne držať pri výkone svojej práce ústavnosti a zákonnosti!!!

A toto im akosi nevonia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.