Založ si blog

Čaputovej a spol. , brutálny útok na demokraciu, za účelom vlastnej ochrany!

Ja to vidím a čítam takto!

Môžem?

Jednoznačne áno?

A kto môj článok stiahne z hlavnej lišty, tak je rovnaký „demokrat“, ako tí, o ktorých bude tento môj článok!

Čaputová a spol. kričia na raty, že Fico pošliapava demokraciu na Slovensku lebo ide zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP).

Tak aby bolo jasné, nie je to Fico, ale Vláda SR a celá vládna koalícia!

Takže, keď už tak kvílite, tak kvíľte na všetkých!

Čaputovej a spol.. vôbec nejde o ÚŠP, ba ani o Lipšica a spol., podľa môjho hlbokého presvedčenia, im jednoznačne ide o to, že majú neskutočný strach z toho, že nastupuje demokracia, aká tu za ostatné 3 a pol roka nebola!

Teda demokracia založená na rešpektovaní našej Ústavy a našich Zákonov!

Boja sa, že OČTK, už nebudú konať len voči jedným, ale aj voči ním!

Že sa začnú na základe ústavnosti a zákonnosti vyšetrovať a tie ich covidovo-despoticko-diktátorské rošády, ktoré tu s nami vystrájali počas Covid „pandémie“!

Že sa začnú konečne vyšetrovať všetky podania, aj radových občanov SR, ktoré boli na nich všetkých podané počas doby covidovej, ale aj po dobe, kedy sa na Ukrajine začal vojenský konflikt!

Majú strach, že prídu na pretras všetky ich rozhodnutia, ktoré boli jednoznačne na škodu SR a Slovákov!

Čaputová má strach, že ihneď, ako jej padne „prezidentská“ imunita, sa bude musieť pred OČTK zodpovedať za všetky svoje protislovenské konania – pre mňa osobne, za svoju vlastizradu!

Áno, toto je ten strach, ktorý ich teraz tak máta a núti robiť veci, veci nevídané, že tri dni aj z cestou, odkedy je po PV, a odkedy je tu nová Vláda SR, Vláda z väčšinovej vôle ľudu, tu ženú, vyháňajú ľudí do ulíc, nechávajú za seba hovoriť zahraničné média, zahraničné ambasády, hlavne tú jednu ich ochrankyňu – Americkú(USA)!

Zahranično-politické mimovládky pôsobiace na Slovensku, ako rozvracači demokracie, doslova šalejú a vyvíjajú abnormálnu aktivitu, aby dostali pre svoje zahraničné záujmy občanov SR do ulíc a tak ochránili pre Zákonom svojich donorov, to jest , aj Čaputovú a spol.!

Takže občania SR, ktorí ste teraz v tých uliciach, hlavne v Bratislave, vedzte, že tam nie ste pre seba, ale pre ochranu tých, čo Vás tam lákajú!

Ktorému z Vás, hrozí stret z ÚŠP?!

Nuž NIKOMU!

Ale im ÁNO!

ÚŠP sa neruší, len sa rozmiestni do jednotlivých krajov, aby nebolo na jednej kope v Bratislave, a aby každá krajská prokuratúra mala svojich špeciálnych prokurátorov pre riešenie tej kriminálnej činnosti, ktorú teraz vykonával jeden celok pod vedením Lipšica.

To znamená, že činnosť doterajšej špeciálnej prokuratúry, sa stane transparentnejšou, spretrhajú sa väzby medzi jednotlivými špeciálnymi prokurátormi s jednými jedinými, tými „správnymi“ vyšetrovateľmi NAKA, spretrhajú sa väzby na bratislavských sudcov, či už špecializovaného trestného súdu alebo aj všeobecných!

Bude oveľa ťažšie politicky manipulovať s trestnými konaniami závažnej trestnej činnosti, nech sa jej dopustí ktokoľvek! Áno aj Fico, aj Čaputová…

A toho sa Čaputová a spol. boja!

Fico a spol. – NIE!

Čaputová a spol., sa boja sa, že nebudú mať dosah na svojich elitných chlapcov, o ktorých sa dnes opierali, keď im robili politickú medvediu službu tým, že vyšetrovali len jedných a ich, tých druhých „spravodlivých“, si ani len nevšimli!

Čaputová a spol., sa za ostatné tri a pol roka dopustili toľko činnosti, ktoré sú jednoznačne zrelé pre OČTK, a je potrebné ich riadne vyšetriť, a postaviť pred riadne, nezávisle súdy, len „objektívne“ média o nich nepísali, nás o nich neinformovali, ale ich zámerne pred Slovákmi zamlčiavali!!!

A teraz nadišiel ten čas, aby sa celá slovenská verejnosť o nich dozvedela!

Takže novej Vláde SR odporúčam, ale aj ju vyzývam(!), nech si tieto aktivity týchto politikov nevšímajú, ľudí na ulici nech vnímajú, ako každého iného občana s právom zhromažďovať sa, nijako im v tom nebrániť, nijako ich nekomentovať, a už vôbec nie urážať…!

Vláde SR odporúčam, aby v tom, čo začala, neprestala, aby v SNR schválila v skrátenom legislatívnom konaní aj tieto zákony o obnove demokracie, aj na poli trestného práva!

Takže nepoľaviť, ale pokračovať bez obáv ďalej!

P.S.

K Vám občania, ktorí ste teraz na uliciach, sa vyjadrím v samostatnom článku…

A vedzte, že vôbec nie tak hulvátsky, ako ste sa vy vyjadrovali k nám, keď sme boli na uliciach počas hrôzovlád Matoviča a spol., ktorých držala umelo nad vodou, Vami tak ospevovaná Čaputová!

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.