Založ si blog

Čaputovej a spol. , brutálny útok na demokraciu, za účelom vlastnej ochrany!

Ja to vidím a čítam takto!

Môžem?

Jednoznačne áno?

A kto môj článok stiahne z hlavnej lišty, tak je rovnaký „demokrat“, ako tí, o ktorých bude tento môj článok!

Čaputová a spol. kričia na raty, že Fico pošliapava demokraciu na Slovensku lebo ide zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP).

Tak aby bolo jasné, nie je to Fico, ale Vláda SR a celá vládna koalícia!

Takže, keď už tak kvílite, tak kvíľte na všetkých!

Čaputovej a spol.. vôbec nejde o ÚŠP, ba ani o Lipšica a spol., podľa môjho hlbokého presvedčenia, im jednoznačne ide o to, že majú neskutočný strach z toho, že nastupuje demokracia, aká tu za ostatné 3 a pol roka nebola!

Teda demokracia založená na rešpektovaní našej Ústavy a našich Zákonov!

Boja sa, že OČTK, už nebudú konať len voči jedným, ale aj voči ním!

Že sa začnú na základe ústavnosti a zákonnosti vyšetrovať a tie ich covidovo-despoticko-diktátorské rošády, ktoré tu s nami vystrájali počas Covid „pandémie“!

Že sa začnú konečne vyšetrovať všetky podania, aj radových občanov SR, ktoré boli na nich všetkých podané počas doby covidovej, ale aj po dobe, kedy sa na Ukrajine začal vojenský konflikt!

Majú strach, že prídu na pretras všetky ich rozhodnutia, ktoré boli jednoznačne na škodu SR a Slovákov!

Čaputová má strach, že ihneď, ako jej padne „prezidentská“ imunita, sa bude musieť pred OČTK zodpovedať za všetky svoje protislovenské konania – pre mňa osobne, za svoju vlastizradu!

Áno, toto je ten strach, ktorý ich teraz tak máta a núti robiť veci, veci nevídané, že tri dni aj z cestou, odkedy je po PV, a odkedy je tu nová Vláda SR, Vláda z väčšinovej vôle ľudu, tu ženú, vyháňajú ľudí do ulíc, nechávajú za seba hovoriť zahraničné média, zahraničné ambasády, hlavne tú jednu ich ochrankyňu – Americkú(USA)!

Zahranično-politické mimovládky pôsobiace na Slovensku, ako rozvracači demokracie, doslova šalejú a vyvíjajú abnormálnu aktivitu, aby dostali pre svoje zahraničné záujmy občanov SR do ulíc a tak ochránili pre Zákonom svojich donorov, to jest , aj Čaputovú a spol.!

Takže občania SR, ktorí ste teraz v tých uliciach, hlavne v Bratislave, vedzte, že tam nie ste pre seba, ale pre ochranu tých, čo Vás tam lákajú!

Ktorému z Vás, hrozí stret z ÚŠP?!

Nuž NIKOMU!

Ale im ÁNO!

ÚŠP sa neruší, len sa rozmiestni do jednotlivých krajov, aby nebolo na jednej kope v Bratislave, a aby každá krajská prokuratúra mala svojich špeciálnych prokurátorov pre riešenie tej kriminálnej činnosti, ktorú teraz vykonával jeden celok pod vedením Lipšica.

To znamená, že činnosť doterajšej špeciálnej prokuratúry, sa stane transparentnejšou, spretrhajú sa väzby medzi jednotlivými špeciálnymi prokurátormi s jednými jedinými, tými „správnymi“ vyšetrovateľmi NAKA, spretrhajú sa väzby na bratislavských sudcov, či už špecializovaného trestného súdu alebo aj všeobecných!

Bude oveľa ťažšie politicky manipulovať s trestnými konaniami závažnej trestnej činnosti, nech sa jej dopustí ktokoľvek! Áno aj Fico, aj Čaputová…

A toho sa Čaputová a spol. boja!

Fico a spol. – NIE!

Čaputová a spol., sa boja sa, že nebudú mať dosah na svojich elitných chlapcov, o ktorých sa dnes opierali, keď im robili politickú medvediu službu tým, že vyšetrovali len jedných a ich, tých druhých „spravodlivých“, si ani len nevšimli!

Čaputová a spol., sa za ostatné tri a pol roka dopustili toľko činnosti, ktoré sú jednoznačne zrelé pre OČTK, a je potrebné ich riadne vyšetriť, a postaviť pred riadne, nezávisle súdy, len „objektívne“ média o nich nepísali, nás o nich neinformovali, ale ich zámerne pred Slovákmi zamlčiavali!!!

A teraz nadišiel ten čas, aby sa celá slovenská verejnosť o nich dozvedela!

Takže novej Vláde SR odporúčam, ale aj ju vyzývam(!), nech si tieto aktivity týchto politikov nevšímajú, ľudí na ulici nech vnímajú, ako každého iného občana s právom zhromažďovať sa, nijako im v tom nebrániť, nijako ich nekomentovať, a už vôbec nie urážať…!

Vláde SR odporúčam, aby v tom, čo začala, neprestala, aby v SNR schválila v skrátenom legislatívnom konaní aj tieto zákony o obnove demokracie, aj na poli trestného práva!

Takže nepoľaviť, ale pokračovať bez obáv ďalej!

P.S.

K Vám občania, ktorí ste teraz na uliciach, sa vyjadrím v samostatnom článku…

A vedzte, že vôbec nie tak hulvátsky, ako ste sa vy vyjadrovali k nám, keď sme boli na uliciach počas hrôzovlád Matoviča a spol., ktorých držala umelo nad vodou, Vami tak ospevovaná Čaputová!

 

 

 

 

 

 

 

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.