Založ si blog

Ak o tomto Čaputová vedela, prečo nám to zatajila? !

Čaputová sa chváli svojim výnimočným politickým a možno aj výnimočným ľudským vzťahom k Zelenskému.

To znamená, žeby jej Zelenskyj nemal nič zatajovať!

Zároveň je namieste si myslieť, že Čaputová má všetky informácie, ako z diania na domácej pôde, ako aj na pôde medzinárodnej!
Zároveň je na mieste si oprávnene myslieť, sa domnievať, že Čaputová, ktorá chodí na všetky samity NATO, hlavne od 24.2.2022, kedy vojska RF vstúpili na územie Ukrajiny, by mala vedieť, aj tie najtajnejšie informácie resp. aktivity členských štátov NATO, minimálne k Rusko Ukrajinskému konfliktu.

No a teda, je na mieste otázka, či Čaputová o tom vedela, a ak vedela, prečo nám to zatajila?!

A, že o čo ide?

Nuž len o takú európsku, aj celosvetovú medzinárodnú „maličkosť“!

Obyvatelia SR, ktorí sa spoliehajú, len na „slovenské objektívne“ média, sa práve z týchto médií mohli dozvedieť, že akási mierová dohoda medzi UA a RF, ktorá mala byť podpísaná už v marci 2022, teda len mesiac po začatí vstupu vojsk RF na územie Ukrajiny, o ktorej na Slovensku informovali, len tie zlé „alternatívno-hoaxové“ média, sú jednoznačnou dezinformáciou, a že sa absolútne nezakladajú na pravde!

Nuž, ale ako to býva zvykom za posledné roky od marca 2020, akosi sa pravidelne stáva, že „hoaxy“, ktoré boli uverejnené v tých zlých „alternatívno-hoaxových“ médiach, sa o nejaký čas stali pravdou! (napr. C-19 vznikol v laboratóriu! Najskôr alternatívny „hoax“, potom jasná pravda…!)

A presne to isté sa stalo aj v tomto prípade – v prípade, že už v marci 2022 mohol medzi RF a UK zavládnuť trvalý mier a nemuselo odvtedy zahynúť státisíce nevinných životov, na jednej aj druhej strane!

A tu je dôkaz!

V hlavnej úlohe Davyd Arakhamia (Arachamia) – predseda poslaneckého klubu strany Sluha ľudu v ukrajinskom parlamente. Áno, ide o tú ukrajinskú politickú stranu, z ktorej vzišiel Zelenskyj, a ktorá má v aktuálnom ukrajinskom parlamente väčšinu!

Teda spolu so Zelenským „vládne“ a rozhoduje o osude Ukrajiny, o osude a životoch, zbytočných životoch, o ktoré Ukrajinci prichádzajú v nezmyselnom konflikte s RF!

Teda, dá sa jasne povedať, že tento Dávyd, je v ukrajinskom parlamente pravou rukou Zelenského!

No a práve tento Davyd bol prítomný v Istanbule v marci 2022, kde Ukrajina a Rusko podpísali mierovú dohodu, mierový dokument!(!), podľa ktorej/ktorého, by bolo po probléme, keby…

No a to keby…, nám prezradil sám Dávyd v rozhovore pre ukrajinskú TV stanicu 1+1 UKRAINE – https://rumble.com/v3xxptm-f-zelenskho-parlamentnho-klubu-potvrdil-e-vlka-s-ruskem-mohla-skonit-v-bezn.html

Pre tých, čo si nemôžu toto video pozrieť, prepíšem doslova, čo sa tam hovorí, pretože je to veľmi dôležité!

Redaktorka 1+1 sa Davyda pýta:

„Putin tento dokument ukázal africkej delegácií po bieloruských rokovaniach, kde podľa neho vznikol návrh mierovej dohody s Ukrajinou, a na tento dokument podpísaný v Istanbule, sa údajne odvolával. Dokument bol nazvaný „Dohoda o trvalej neutralite a bezpečnostných zárukách Ukrajiny“. Putin povedal, že tam bolo 18 článkov, a ako povedal, citujem ho: „bolo tam rozpísané všetko, od vojenskej techniky až po personál ozbrojených síl Ukrajiny.“ Povedal, že tam bol podpis vedúceho delegácie Ukrajiny!, tak to tvrdil Putin.

Davyd ju prerušil a hovorí:  „Áno – prečo tento dokument nezverejnil, všimli ste si? – Áno. Prečo si myslíte, že keby takýto dokument mal, už by ho zverejnil?

Redaktorka 1+1 pokračuje: – „Cieľom ukrajinskej delegácie bolo zdržať proces. Čo bolo cieľom ruskej delegácie?“

Davyd: – „Cieľom ruskej delegácie bolo podľa môjho názoru ukázať, že naozaj, ale naozaj, do poslednej chvíle dúfali, že nás dotlačia k podpisu takejto dohody. Dúfali, že podpíšeme dohodu o neutralite, čo bolo pre nich najdôležitejšie, aby boli pripravení ukončiť vojnu, aby sme zvolili prístup, ako to vtedy urobilo Fínsko. Neutralita a dáme záväzok, že nevstúpime do NATO.“

Redaktorka 1+1: – „Len tento jeden bod?“

Davyd: – „No, v skutočnosti toto bol kľúčový bod, všetko ostatné bola kozmetická politická omáčka, ako denacifikácia, záruky ruskojazyčného obyvateľstva a bla, bla, bla.

Redaktorka 1+1: – „Prečo Ukrajina na tento bod nepristúpila?“

Davyd (chvíľu mlčí, tuho rozmýšľa, ako na túto závažnú a veľmi dôležitú otázku odpovie) . – „Za prvé, aby bolo možné s týmto bodom súhlasiť, je potrebné zmeniť ústavu. Naša cesta do NATO, je napísaná v ústave. Za druhé, neexituje dôvera a neexistovala dôvera, že by to Rusi urobili. Mohlo to byť vykonané len v tom prípade, ak by existovali bezpečnostné záruky. Nemohli sme niečo také podpísať a potom odísť, všetci  by si vydýchli, a oni by potom prišli pripravenejší, pretože prišli nepripravení na takýto odpor. Takže sme mohli pracovať len vtedy, ak by sme si boli úplne istí, že sa to nebude opakovať. A takáto istota nie je. Keď sme sa vrátili z Istanbulu, prišiel do Kyjeva Boris Johnson a povedal, že s nimi vôbec nič nepodpíšeme a budeme len bojovať.“

Čo, na toto Čaputová?

Vedela o tejto Johnsonovej „mierovej“ aktivite?!

Ja osobne som presvedčený, že ÁNO!!!

Nuž tak, nech sa dnes k tomu postaví čelom, a nech jasne povie, ako to bolo s tou vojenskou pomocou Ukrajine od samého začiatku?

Dostala aj Slovenská republika a jej vtedajší najvyšší predstavitelia na čele s Čaputovou príkaz, aby sa pred slovenskou verejnosťou nehovorilo o nejakej mierovej dohode medzi UA a RF, ktorá by UA zaručovala neutralitu, ale že sa má Ukrajina vyzbrojovať všetkým, čím vojenský SR disponuje resp. vtedy disponovala?!

A ak je to pravda, tak si Čaputová uvedomuje, že napomáhala vojne a nie MIERU?!

Kde ste dnes „objektívne“ média?

Prečo nie ste k Čaputovej kriticky  a nevytvoríte jej v tejto závažnej téme, ten, jej tak proklamovaný mediálny diskomfort, ktorý si ona od Vás, tak želá k novej vládnej väčšine?!

Veď ona sama vás chráni, aj preto lebo vraj aj ona má zniesť kritické otázky, kritický pohľad na jej politiku…

Toto je naozaj škandál medzinárodných rozmerov a všetci, čo vedeli o tejto, takmer podpísanej dohode ihneď na začiatku otvoreného konfliktu medzi UA a RF, by sa mali za to zodpovedať pred haagskym tribunálom, za zavlečenie Európy a takmer celého sveta do nezmyselného vojenského konfliktu!

Za obrovské spoločenské, ale hlavne ekonomické škody, ktoré boli a stále sú spôsobované týmto nezmyselným zabíjaním sa Slovanov, len preto lebo, si to akýsi Angličan Johnson prial a praje, a Čaputová a jej naklonené „objektívne“ média v tomto stále mlčia!!!

Ale ako sa vraví – „Lož ma krátke nohy“ a v tomto prípade to platí obzvlášť!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?