Založ si blog

Čaputová vlastným politický telom bráni politické mimovládky! Preto lebo ju stvorili a tvoria aj naďalej?

A pritom brutálne klame a zavádza občanov SR!

Programové vyhlásenie Vlády SR ešte neuzrelo svetlo nášho politického sveta a už je neskutočný krik na strane „objektívnych“ médií, čo sa ešte, ako tak pochopiť dá lebo oni sú jednoducho takí, k Ficovi a spol. vždy len a výhradne – „objektívni“, ale že sa ako politicky adolescent chová aj samotná Čaputová, tak to je naozaj na pováženie!

Alebo, žeby ona už videla a čítala PVV tejto ňou novo vymenovanej Vlády SR?

Lebo keď „hlava“ štátu vypustí do éteru niečo tak politicky nekorektné, ba až zákerné, tak musí mať na to nejaký dôvod, nejaké relevantné podklady!

Či sa mýlim?

Jasné, že Čaputová ani len netuší, aká bude konečná verzia PVV, 4. Ficovej Vlády SR, ale vzhľadom na to, že je jednoznačne produktom politických mimovládok, tak sa neudržala na politickej uzde a dostala zo seba von toto – „Občania si sami, férovo transparentne vyberajú komu chcú pomôcť, komu chcú prispieť. Ak na toto má nastúpiť štát, akákoľvek vládna garnitúra alebo štátny úradník, z hľadiska transparentnosti, férovosti a objektivity, takéto niečo nedá sa zabezpečiť. Ďalšia vec, čo ma mrzí v celom tom kontexte tej debaty je, ako keby rozlišovanie neziskových na tie lepšie alebo horšie. Ja rozumiem, že súčasťou toho priestoru mimovládnych organizácií sú aj mimovládky, ktoré sa zaoberajú kontrolou, verejnou kontrolou verejnej moci. Je to tak v každej demokracií. Nám politikom to môže byť nepohodlné je to možno ten kamienok v topánke, ktorý nás často omíňa. Ale náš diskomfort je ďaleko menej významný, ako to, čo pre demokraciu tieto organizácie robia“

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/302319982612092/

Uf!

Nuž ale toto?

Takže Čaputová nám chce nahovoriť, že na Slovensku existujú mimovládky, ktoré ju kontrolujú?!

Ktoré jej samotnej vytvárajú politický diskomfort?!

Jednoducho, že aj ona čelí neskutočnej kritike zo strany týchto politických mimovládok a ona politická chudera to musí strpieť lebo vraj pre slovenskú demokraciu je to veľmi významné!

Je toto možné?!

Takto klamať priamo do oči všetkým Slovákom!

Veď Čaputová je čistý produkt týchto politicky ladených mimovládok!

No a to, čo doslova politicky zapotila, že tieto politické mimovládky vraj žijú z 2%, ktoré im každoročne posielajú pracujúci Slováci na účet zo svojich daní, tak to je do neba volajúca lož!

Lebo ak by to tak bolo, tak potom by tieto politické mimovládky nemali žiaden problém s tým, aby zverejnili svoje príjmy (aj výdavky) a nebáli by sa toho, že ich niekto bude nazývať zahraničnými agentami, keď sú tak masívne podporované Slovákmi len a výhradne z 2%!!!

Avšak realita je úplne iná!

Tieto mimovládky nežijú z tých 2%, čo im vraj posielajú Slováci, ale výhradne z peňazí, a nie malých, ktoré dostávajú zo Západu, z USA, dokonca ako zahraničné granty – viď Kongres USA alebo peniaze Sorošovej nadácie vraj akejsi – „Otvorenej spoločnosti“…

Takže na záver mi neostáva nič iné, ako aj pri tejto Čaputovej konštatácií o politických mimovládkach konštatovať, že Čaputová klame, zavádza a to celkom cielene a vedome!

Slovenská republika nepotrebuje takéto zahraničím (Západom/USA!) platené politické mimovládky, ktoré tu podľa Čaputovej majú kontrolovať/monitorovať našu politickú scénu!

Na to sú tu občania SR, ľud SR a predovšetkým média!!!

Apropo, všetky média pôsobiace na území SR, hlavne tie, čo si hrdo hovoríte, že ste „hlavný prúd“, nie ste to náhodou vy, čo by ste mali našim politikom nastavovať dennodenne zrkadlo a to rovnakým dielom?

Na to tu potrebujeme ešte nejaké pofidérne politické mimovládky?

Ak by ste boli korektní, tak aj za tento posledný exces Čaputovej vo vzťahu k politickým mimovládkami, by ste jej nastavili politické zrkadlo, že je vo vzťahu k ním v jasnom konflikte záujmov lebo je ich jasným marketingovým produktom!!!

A toto je FAKT!!!

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.