Založ si blog

Prečo NAKA okamžite nezadrží Fica, Kaliňáka, Gašpara, ale aj Pellegriniho a Danka?

Ja tomu naozaj nerozumiem…

Ako je možné, že NAKA okamžite nezistila a do cely predbežného zadržania v putách a za asistencie kamier všetkých, doteraz jediných „objektívnych“ médií a ich kamier (mohli by im o tom dať dopredu vedieť, ako tomu bolo za ostatných tri a pol roka, aby šou bola dokonalá a dokonaná!), neodviedla Roberta Fica, Roberta Kaliňáka, Tibora Gašpara, ale po včerajšku aj Petra Pellegriniho a Andreja Danka?

Čo sa na NAKE zrazu stalo?

Niekto im zviazal ich doteraz, viac ako tri a pol roka, rozviazané ruky?

Veď tí, čoby mali zložiť novú Vládu SR, predsa ešte nie sú vo svojich funkciách!

Ešte im nemôžu tie rozviazané ruky zviazať!

Alebo čakajú kým im tie ruky zviažu?

Čosi mi tu nesedí!

A teraz pekne po poriadku, vysvetlenie.

Všetci si pamätáme, ako NAKA zadržala Tibora Gašpara, ešte aj vtedy, v tom čase, kedy bol na kandidačnej listine SMER-SSD do PV 2023 – 11.8.2023 – „Bývalého policajného prezidenta Gašpara a dnes kandidáta Smeru opäť zadržali. S Bödörom sú podozriví z podplácania“ – https://dennikn.sk/3517451/byvaleho-policajneho-prezidenta-gaspara-a-dnes-kandidata-smeru-opat-zadrzali-s-bodorom-su-podozrivi-z-podplacania/?ref=tit1

Vtedy bolo z toho v „objektívnych“ médiach veľké haló, že takto je to správne lebo na toto, sú jasné a nepriestrelné dôkazy, čo následne na svojej TB potvrdil aj samotný PP PZ SR akýsi Štefan Hamran – https://www.youtube.com/watch?v=w2-wfcahSO4&ab_channel=SME

Čo sa stalo, že dnes už tieto dôkazy NAKA nemá?

Zároveň si všetci pamätáme, ako Tibora Gašpara posadili do vyšetrovacej väzby v akomsi prípade, ktorý si NAKA pomenovala pompézne „Očistec“ – https://hnonline.sk/slovensko/2244343-ocistec-gaspar-krajmer-aj-dalsi-sud-posiela-do-vazby-byvalych-sefov-policie – a to na viac, ako rok – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/606034-byvaly-policajny-prezident-tibor-gaspar-bude-stihany-na-slobode/

Avšak stíhanie pokračuje ďalej!

Veď predsa dôkazy, ktoré doteraz NAKA, Polícia SR a dotyčný prokurátori na Úrade Špeciálnej prokuratúre mali, predsa nezmizli, nevyparili sa!

Stále ich majú a tvrdia (alebo už netvrdia?), že sú dostatočné na to, aby Tibor Gašpar bol za to postavený pred riadny súd a pritom by bolo vhodné, aby na tento súd čakal vo väzbe – 12.8.2023 – „NAKA chce mať Gašpara za mrežami. Vyšetrovateľ podal návrh na vzatie do väzby“ – https://www.ta3.com/clanok/271789/naka-chce-mat-gaspara-za-mrezami-vysetrovate-podal-navrh-na-vzatie-do-vazby

Tak sa dnes pýtam – Už Vy, tam v NAKA, vo vedení NAKA, už nechcete resp. už nepotrebujete mať Tibora Gašpara vo väzbe?!

Čo sa Vám stalo od 01.10.2023, od nedele rána?!

Veď konajte!

Choďte, vykopnite skoro ráno Tiborovi Gašparovi dvere na jeho príbytku, oboznámte s touto akciou všetky „objektívne“ média, poniektorých, aj vami vyvolených „novinárov“, a urobte nám šou!

Prečo sa neriadite aj dnes tým známym – „Padni, komu padni“?

Veď predsa to, že je po voľbách, že vyzerá, že bude úplne iná Vláda SR, ako predtým (pravdepodobne Vám nie nápomocná v krytí vašich „ústavnosti a zákonnosti“!), ako do teraz, že Tibor Gašpar bol ľudom slovenským zvolený za poslanca Parlamentu SR, nemôže byť prekážkou a dôvodom na to, že prestanete na Tibora Gašpara nahliadať, ako na veľmi nebezpečnú zločineckú osobu!!!

A presne to isté sa týka aj Roberta Kaliňáka, Roberta Fica, ale dnes už aj Petra Pellegriniho a Andreja Danka!

Prečo dnes už aj Petra Pellegriniho a Andreja Dana?!

Nuž, asi sme všetci nezabudli, začo mal byť poslanec Parlamentu SR, Robert Fico, vydaný na väzobné trestné stíhanie?!

Zabudli sme na vtedajší mediálny pohon na Fica, na vtedajšiu eufóriu z tohto konania voči nemu, vo všetkých „objektívnych“ médiach?

Napríklad taký Denník N a jeho akýsi Miro Kern, keď dňa 22.4.2022 uverejnil takýto svoj jasnovidecký článok pod názvom – „Parlament bude Fica do väzby vydávať na budúci týždeň, väčšina bude zrejme za“ – https://dennikn.sk/2819199/parlament-bude-fica-do-vazby-vydavat-na-buduci-tyzden-vacsina-bude-zrejme-za/

Tento Miro, už, už videl Fica za mrežami!

A začo ho vlastne chceli všetci tí „spravodliví“, tí bez viny, ktorí vždy ako prví hádžu kameňom, vidieť hniť za mrežami?

Nuž pre tento veľmi „závažný“ zločinecký skutok!

Vraj Fico a Kaliňák, sa mali dopustiť založenia a zosnovania zločineckej skupiny, ale aj z trestného činu ohrozenia daňového tajomstva,  – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/623970-zadrzali-exministra-vnutra-kalinaka-s-ficom-su-obvineni-zo-zalozenia-zlocineckej-skupiny/

A to tým, že na TB, ešte ako vládni predstavitelia, informovali ľud slovenský, že Igor Matovič a Andrej Kiska, sa mali dopustiť daňových deliktov voči Slovenskej republike, svojimi vedomými podvodnými konaniami.

V prípade Igora Matoviča, ho zatiaľ od súdneho pojednávania a rozhodnutia, chráni premlčacia doba…

Tu navrhujem, aby bol doplnený Trestný zákon o formuláciu, že premlčacia doba u osôb, ktorí boli politický činné, sa premlčacia doba neuplatňuje!!!

A v prípade Andreja Kisku, práve včera bolo súdom, aj keď ešte nie právoplatne,  rozhodnuté, že Kiska je vinný v daňových deliktoch a teda „zločinecká skupina“ – Fico/Kaliňák mala pravdu a zato ich chceli tí, čo tu mali tri a pol roka „rozviazané ruky, stoj čo stoj, akokoľvek, dostať na dlhú dobu do väzenia!

Zároveň sa podľa týchto „spravodlivých“, mali Fico s Kaliňákom dopustiť „založenia a zosnovania zločineckej skupiny“ tým, že ako Predseda Vlády a minister tejto Vlády SR, si na určité, ním podriadené pozície, vymenovali ľudí, voči ktorým mali najväčšiu dôveru!

No a tu sa dostávam aj k tomu, prečo by ešte dnes, staré vedenie NAKA, v spolupráci s Lipšicovým ÚŠP, okamžite „zbaliť“ aj Petra Pellegriniho a Andreja Danka lebo tým, že spolu s Ficom, sa dnes, pokúšajú o zloženie novej povolebnej koaličnej Vlády SR, a tým, že si budú na základe vlastného výberu do rôznych politických funkcií, počnúc ministrami, štátnymi tajomníkmi…, vymenovávať „svojich“ ľudí, teda takých, ku ktorým majú dnes najväčšiu dôveru, že im budú svojou prácou napomáhať plniť Programové vyhlásenie Vlády SR, v ktorom bude to, na základe čoho presvedčili väčšinovú časť voličov, čoby mali po PV ako Vláda SR robiť/konať, tak tým predsa páchajú zločin a to „Zloženie a zosnovanie zločineckej skupiny“, pod názvom Vláda SR!!!

Tak ako, vy tam vo vedení dnešnej NAKA, nemáte náhodou dostatočný dôvod, ešte dnes, keď viete, že práve Robert Fico, Peter Pellegrini a Andrej Danko, s najväčšou pravdepodobnosťou budú „zakladať a zosnovávať zločineckú skupinu“ pod názvom Vláda Slovenskej republiky, na to, aby ste ich okamžite okázalo s vašimi kukláčmi zaistili a šupli do väzby predbežného zadržania…???

Veď konajte, tak ako ste konali voči ním za ostatné tri a pol roka lebo však ešte stále mate rozviazané ruky!

Alebo namiesto rozviazaných rúk máte plnú spodnú časť policajnej uniformy?!

A z čoho, keď ste konali vždy len a na základe ústavnosti a zákonnosti???

No a najväčším zbabelcom z tejto doteraz veľmi „spravodlivej“ skupiny tých „najčistejších“, je samotný Prezident policajného zboru, akýsi Štefan Hamran, ktorý uteká ako prvý!!!

Prečo sa nezachová tak statočne, ako jeho, dnes už nebohý predpredpredchodca generál Milan Lučanský?

Ten si bol istý, že vždy konal len a výhradne na základe Ústavy a Zákonov platných na území Slovenskej republiky a pod novým ministrom vnútra, pod akýmsi Romanom Mikulcovi, riadne pôsobil, ako Prezident PZ SR, ešte plných 5 mesiacov a odišiel až vtedy, keď nadobudol dojem resp. jasné presvedčenie, že ten akýsi Roman Mikulec nebude postupovať pri svojej práci na základe ústavnosti a zákonnosti!

P.S.

A čo „slávni“ a „bájni“ to, čurilovci?!

Asi by bolo dobre aj teraz počuť, čo si medzi sebou hovoria o tom všetkom, kde dnes sú, keď sa ich „vládny“ ochrancovia politicky ta tam podeli do nenávratna?

Lebo v čase, keď hrozilo, že Mikulec skončí na svojej pozícií ministra vnútra, keď bol x krát v Parlamente odvolávaný, tak vtedy sa čurilovci podľa zákonných nahrávok, medzi sebou vyjadrovali v zmysle, že ak Roman padne, tak je s nimi zle nedobre! Ale pozor(!), ešte majú jedného ochrancu resp. ochrankyňu, minimálne do 15.6.2024, do 12:00 hod.

Áno, nie je to nik iný, ako Čaputová, ktorá ich v čase, keď ich inšpekcia PZ SR obvinila a zadržala… doslova chránila vlastným „prezidentským“ telom – viď TU – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/313343700136315/

 

Na dnes k tejto téme „len“ toľko…verím, že v blízkej budúcnosti, keď sa všetkým príslušníkom OČTK rozviažu ruky tak, že budú konať len a výhradne na základe Ústavy SR a Zákonov platných na území SR, sa podozvedáme všakovaké a onakvejšie „ústavnosti a zákonnosti“, ktoré sa v poniektorých zložkách OČTK diali za uplynulé viac ako tri a pol roka a to za plného vedomia Čaputovej!!!

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.