Založ si blog

Čaputovej farizejstvo a špinavá protištátna politika odkrytá v plnej nahote!

To, ako sa Čaputová politicky správa po ostatných PV, nie je politicky normálne!

Čaputová sa jasne postavila do polohy povolebného vyjednávača v prospech jedného politického smeru a tým je neoliberálna Západná/USA, protištátna, protinárodná politika v podobe PS, SaS…

Ak by bola Čaputová takou nestrannou prezidentkou, za akú sa vydáva, tak po tom, čo odovzdala poverovaciu listinu Ficovi na povolebné zostavenie Vlády SR s termínom do 14 dní, tak by sa z tohto politického poľa stiahla a čakala by, bez akej koľvek inej aktivity, na to, aký výsledok jej Fico prinesie!

Ale NIE!

Ona sa pod rúškom akejsi novej, ňou začínajúcej parlamentno-povolebnej  „prezidentskej zvyklosti“, od prvo počiatku, hrubo a neadekvátne zapája do povolebného politického vývoja a sama sa, vlastnou aktivitou zapojila do skladania novej Vlády SR!!!

NEAKCEPTOVATEĽNÉ!!!

A teraz odhaľme jej skutočnú politicko-farizejskú tvár!

Je potrebné položiť Čaputovej takúto priamu otázku – „Ako by ste sa povolebne správali, ak by voľby dopadli výsledkom exit pollu podľa FOCUS?“

Áno, na toto, sa je potrebné Čaputovej opýtať!

Prečo?

Nuž „len“ pre toto!

TV Markíza ihneď po ukončení moratória v sobotu 30.9.2023, okolo 22:45 hod. s veľkou pompou predstavila akési hausnumera od FOCUS, ako by mali dopadnúť PV 2023, na základe akéhosi ich exit pollu – https://tvnoviny.sk/domace/clanok/860027-exkluzivny-exit-poll-vitazom-je-progresivne-slovensko

Najskôr malá odbočka – nože Slováci, občania – voliči, priznajte sa, či Vás niekto z FOCUS, po opustení volebnej miestnosti oslovil z otázkou,  ako ste volili pre potreby ich, akéhosi pofiderného exit pollu?

Lebo mne sa toto ešte nikdy nestalo a to chodím ku každým voľbám aj ku každému jednému referendu už od čias socializmu (prvý krát v roku 1986)!

Ba ani nikoho takého nepoznám z môjho bližšieho, či vzdialenejšieho prostredia.

A ešte si neodpustím jednu poriadne štipľavú otázku – „FOCUS a TV Markíza, čo myslíte, aké výsledky Vášho exit pollu by Vám vyšli, ak by ste tento Váš prieskum počas volieb, robili v tých okrskoch, kde OĽANO dosiahlo konečné volebné výsledky od 85% do 92,05%? – viď napr. TU – „Bez Rómov by OĽaNO nebolo v parlamente. Ako Matovič získal desaťtisíce rómskych hlasov?“ – https://domov.sme.sk/c/23226885/romovia-olano-matovic-pollak-hlasy-volby-2023.html

A teraz späť k tomu, čo Slovákom podstrčili na TV Markíza ihneď po tom, čo padlo moratórium na zverejňovanie volebných výsledkov.

TV Markíza týmto spôsobila obrovskú radosť, doslova nekontrolovateľný ošiaľ, nie len v centrále Progresívneho Slovenska, ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa od radosti otriasol aj Čaputovej „prezidentský“ palác…!

Už som len čakal, že Grasalkovičov palác sa okamžite „odeje“ do farieb Progresívneho Slovenska  teda na modro…

Tieto FOCUS (čáry-máry) exit pollove výsledky, na zvoliteľných miestach, vyzerali takto:

PS – 23, 5 %

SMER-SSD – 21,9%

HLAS-SD – 12,2%

OĽANO – 8,0%

SaS – 6,4%

Republika – 6,0%

KDH – 5,3%

Takže, ak by PV (nedajbože) dopadli takto, tak aké by bolo Čaputovej povolebné správanie sa?!

Čakala by s poverením na zostavenie novej vlády, pre Šimečku ml. až do 02.10. do 15:00 hod.?

Nuž podľa mňa určite NIE!

Určite by to urobila skôr a pompéznejšie!

Avšak iná otázka je dôležitejšia a zásadnejšia!

Ak by PV dopadli tak, ako odprezentoval FOCUS-MARKÍZA exit pool, bolo by správanie sa Čaputovej rovnaké, aké bolo po tom, ako odovzdala poverenie na zostavenie Vlády SR Ficovi?

Lebo vieme, že Fico ešte ani nevytiahol päty z „jej“ paláca, a už u nej sedel Šimečka ml.

Tak sa pýtam, ak by Čaputová odovzdala poverenie na zostavenie vlády Šimečkovi ml., rovnako by si ihneď na to pozvala k sebe druhého v poradí – Roberta Fica/SMER-SSD???

Aby mu pogratulovala k volebnému druhému miestu a zároveň aby ho poinformovala, aké budú jej nasledujúce kroky pri zastavovaní vlády???

Za mňa – JEDNOZNAČNE NIE!!!

V takomto prípade, by Čaputová o druhého v poradí, o Fica/SMER-SSD ani len nezakopla!

Ba dovolím si povedať, že ba práve opačne, ešte by si doň politicky škaredo kopla!!!

A toto je to o čom píšem v názve môjho dnešného článku, že – „Čaputovej farizejstvo a špinavá protištátna politika odkrytá v plnej nahote!“

Za všetkým tým, čo som vyššie napísal, si plne stojím!

Lebo presne takto sa Čaputová politicky podlo zachovala k Ficovi/SMER-SD (vtedy aj k K-ĽSNS!), po PV 2020, kedy Fico/SMER-SD skončili na druhom mieste, a ani len o nich, v jej vtedajšej povolebnej aktivite – NEZAKOPLA!!!

 

 

 

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.