Založ si blog

K-ĽSNS – ako je to vlastne s nimi pred PV 2023?

Nuž veru vyzerá to tak, ako keby K-ĽSNS už neexistovala, a že existuje už len ich odnož HNUTIE REPUBLIKA.

Média, tie „objektívne“, o nich mlčia, a keď ich spomenú, tak len v diskusiách s HR, že sú ich klonom lebo podľa ešte „objektívnejších“ prieskumných agentúr, prieskumov verejnej mienky, sa K-ĽSNS ma potácať niekde okolo – MEDIAN SK – 2,3 %, FOKUS – 1,8%, ba dokonca AKO im namerali v poslednom prieskume v septembri 2023 len 0,60% –  https://preferencie.teraz.sk/

K tomuto článku ma primäli dve okolnosti.

Prvá – tento rozhovor Miriam Šramovej s Marianom Kotlebom – https://www.youtube.com/watch?v=hcPXcaw8Hdo&ab_channel=RozhovorysMimi%C5%A0ramovou

Naozaj zaujímavý rozhovor, zaujímavé myšlienky vyrieknuté Marianom Kotlebom a zaujímavé riešenia K-ĽSNS pre Slovensko a Slovákov, ak by boli súčasťou budúceho Parlamentu SR alebo aj keby neboli súčasťou budúceho nového Parlamentu SR.

Z uvedeného rozhovoru „vypichnem“ len jednu/dve myšlienky resp. jedno, dve jasné konštatovania Mariana Kotlebu, ktoré znelo/li takto – Ľudová strana naše Slovensko bude vždy zastupovať záujmy Slovenskej republiky a národa slovenského, tak ako to prezentujú od svojho vzniku na ktorom nezmenili ani milimeter, či bude súčasťou vládnej parlamentnej koaličnej väčšiny alebo bude parlamentná opozícia alebo či bude musieť opäť hájiť tieto nemenné hodnoty, s ktorými prišli do politiky, priamo na ulici, ako svojho času, keď jeho a jeho spolu straníkov doslova  a do písmena Polícia SR vláčila po zemi pri rôznych ich politických akciách a aktivitách.

A zaznela tam aj taká poznámka, že K-ĽSNS má svoje červené čiary, za akých podmienok by boli byť ochotní koaličným partnerom, ale z povolebnej spolupráce nikoho, ešte raz nikoho nevylučujú. Z povolebnej spolupráce ich samotných vylúčia jedine tie červené čiary, ktoré Marian Kotleba v predmetnom rozhovore jasne pomenoval.

Kto sa chce niečo viac dozvedieť aká je dnes K-ĽSNS a ako politicky zmýšľa, tak ten si môže celý tento rozhovor pozrieť na mnou vyššie uvedenom linku lebo z „objektívnych“ médií sa to nedozvie.

No a druhá okolnosť, ktorá ma primäla napísať tento článok s týmto obsahom je skutočnosť, že existuje jeden prieskum verejnej mienky resp. presnejšie napísané, existuje anketa, v ktorej dotknutý anketár sa na svoje web stránke pýta občanov-voličov SR na takúto otázku – „Akú politickú stranu či hnutie by ste volili vy?“

Do dnešného dňa sa tejto ankety zúčastnilo 19953 hlasujúcich z jednej IP adresy a teda, áno priznávam je tu istá možnosť viacnásobného hlasovania tým istým hlasujúcim, ak má možnosť použiť na hlasovanie viac IP adries napr. doma/zamestnanie a tak pod.

Ale i napriek tomu, má táto anketa určitú vypovedaciu hodnotu.

Z tejto ankety uverejním poradie na prvých 6. miestach lebo toto sú politické subjekty, ktoré by sa podľa tejto ankety dostali do nového Parlamentu SR:

SMER-SSD – 29,1% –  5885 hlasov

HLAS-SD – 13,3 % – 2681 hlasov

Progresívne Slovensko – 12,7 % – 2570 hlasov

HNUTIE REPUBLIKA – 9,4 % – 1900 hlasov

SaS – 6,4 % – 1288 hlasov

K-ĽSNS – 6,1 % – 1240 hlasov

 

Takže podľa tejto ankety by K-ĽSNS bolo súčasťou budúceho nového Parlamentu SR!

Aký rozdiel oproti AKO, ktorá K-ĽSNS namerala v poslednom svojom prieskume chabých 0,60% a tými, ktoré sú v tejto ankete až 6,1%!!!

A kdeže je možné v tejto ankete hlasovať?

Na akom webe,

Na webe nejakého hoaxového, dezinformačného, alternatívneho média?

Nuž veru nie!

Toto je anketa na Pravda.sk – pozri TU, prípadne zapoj sa do ankety a hlasuj TU – https://spravy.pravda.sk/ankety/4496-aku-politicku-stranu-ci-hnutie-by-ste-volili-vy/

Takže občan – volič SR, aj tebe tu niečo okolo K-ĽSNS nehraje?!

Aj tebe tu voľačo politicky smrdí?

Nuž uvidíme 30.9.2023…

P.S.:

Nuž, ak by HNUTIE REPUBLIKA a K-ĽSNS získali tie percentá v PV 2023, aké im ukazuje vyššie citovaná anketa, tak by spolu mali parlamentnú silu 15,5 % a toto je už dosť značná parlamentná sila na to, aby sa zamysleli nad vzájomnou spoluprácou ešte pre samotným konaním PV 2023 a neosočovali sa navzájom ako malé deti!!!

Lebo, ako hovorí klasik – „Čo bolo, bolo, terazky pre blaho národa slovenského musíme spolupracovať!“

Naša Slovenská republika, náš Ľud slovenský, ich bezpochyby potrebuje mať obidvoch v našom najvyššom ústavno-zákonodarnom orgáne!!!

A je jedno, či ako koaličných partnerov alebo silné opozičné politické subjekty navzájom spolupracujúce!!!

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.