Založ si blog

Čaputová klame, až sa jej politické hory zelenajú!

Čaputová sa čím ďalej tým viac zamotáva do svojich klamstiev!

Dnes sa povenujem „len“ dvom jej, do neba volajúcich klamstiev!

Prvé – Čaputová na Tlačovú správu GP SR Maroša Žilinku o tom, že sa ho Čaputová na osobnom stretnutí snažila poučovať o tom, čo to vlastne je trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa, ihneď po tom, čo bolo vznesené obvinenie na bývalého Prezidenta Policajného zboru Petra Kovaříka a kde sa snažila vplývať na Žilinku, že by to malo byť prehodnotené, dnes Čaputová tvrdí, že so Žilinkom sa stretla výhradne za účelom vyjasniť si napätie, ktoré medzi nimi vtedy bolo.

Naozaj? Čaputová?

A tomu máme veriť?

Na vyjasňovaní si postojov, názorov v súvislosti s akýmsi napätím, tak na to nie je za potrebné mať pri sebe písanku s poznámkami!

Ak mám niečo na srdci voči niekomu, tak mu to poviem priamo do očí a ako sa hovorí na plné ústa, bez toho, aby som si pomáhal ťahákmi!

A ak to malo byť tak, ako nás o tom Čaputová presviedča, že išlo len o vysvetľovacie resp. zmierovacie stretnutie medzi ňou a GP SR, tak prečo sa bez vedomia Žilinku, pár dni pred tým stretla s jeho podriadeným špeciálnym prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry Danielom Lipšicom, ktorý ju navštívil bez vedomia jeho nadriadeného GP SR, teda potajomky?!

Na toto sa Čaputovej už „objektívne“ média nepýtajú!

Prečo?

No a okrem toho, ak by som pripustil verziu Čaputovej, že Žilinka zavádza, klame vo svojej Tlačovej správe a že pravdivá je jej verzia ich osobného stretnutia, tak nie je nič ľahšie, ako si toto overiť! JUDr. Jozef Kandera

Pretože na uvedenom stretnutí mal byť aj prvý námestník GP SR JUDr. Jozef Kandera a teda je potrebné sa aj jeho opýtať, ktoráže verzia je pravdivá.

Či tá Žilinkova alebo tá Čaputovej.

Zároveň je potrebné sa Čaputovej opýtať, či na tomto stretnutí mala aj ona niekoho zo svojho „prezidentského“ okolia, ktorý by potvrdil tu jej verziu o tomto stretnutí!

Druhé klamstvo Čaputovej, ktoré tu, v tomto mojom článku spomeniem, považujem jednoznačne toto.

Čaputová kade chodí, všade tvrdí, že ona sa v práve prebiehajúcej predvolebnej kampani pred PV 2023 nijako neangažuje a že sa do nej nenechá vtiahnuť ani krokmi, ktoré voči nej vyvíja Fico a SMER-SSD.

Naozaj? Čaputová?

Nuž a potom čo je toto? – https://www.youtube.com/watch?v=7q–BDUQvVQ&ab_channel=Bra%C5%88oZ%C3%A1vodsk%C3%BDNa%C5%BEivo

Toto je video z tohtoročných Kremnických Gagov, kde Čaputová živo diskutuje s Braňom Závodským a Ivetou Radičovou o ničom inom, ako o politike a kde jednoznačne Čaputová presadzuje progresivizmu, teda Progresívne Slovensko a odmieta politiku SMER-SSD!!!

Alebo čo je toto? – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/844891727233499/ , toto je jeden z mnohých Čaputovej FB príspevkov, na ktorom jednoznačne ukazuje Slovákom – voličom, koho by mali voliť.

Tu Čaputová jasne hovorí resp. aj píše – „Od roku 1989 sme tu zažili rôzne ťažké chvíle, ale slovenská spoločnosť, naša občianska spoločnosť, má tak úžasný potenciál, že vždy došlo k pozitívnemu zvratu. Pravda a slušnosť možno, dočasne, v niektorých etapách dejinného vývoja, ťahajú za kratší koniec, ale nikdy neprehrajú definitívne.“

Len ten, čo nesleduje politiku, kto nesleduje kritickým okom a uchom, konanie resp. nekonanie Čaputovej si nemôže nevšimnúť v tejto jej konštatácií jasný signál pre voličov pred nadchádzajúcimi PV 2023, že aj keby SMER-SSD po týchto voľbách zostavoval Vládu SR, tak Slováci sú podľa Čaputovej tak úžasní, že to bude jav len dočasný, že síce na krátky čas bude pravda slušnosť ťahať za kratší koniec, ale že nakoniec sa všetko na dobre obráti lebo pravda a slušnosť nikdy definitívne neprehrajú!

Čaputová tým jasne dala na javo, že tá nepravda a neslušnosť je na strane SMER-SSD a jeho prípadných budúcich vládnych koaličných partnerov a že ta jej pravda a slušnosť v podobe Progresívneho Slovenska nakoniec vyhraje a nikdy nebude porazená!

Pýtam sa – toto nie je z jej strany predvolebná kampaň v neprospech jedných a v prospech druhých?

Nie je tým pádom Čaputová účastná z vlastnej vôle na predvolebnej kampani?

 

Takže áno, podľa môjho hlbokého presvedčenia, Čaputová klame až sa jej politické hory zelenajú, kade chodí!!!

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.