Založ si blog

Čaputová poskytla OS SR na gniavenie Slovákov, avšak na ich ochranu nie!

Je neskutočné, ako „objektívne“ média opäť chránia Čaputovú, jej „predsedu“ vlády Ódora a samozrejme aj ich lokaja Hamrana!

„Objektívne“ média robia všemožne, čo môžu, aby Slováci zabudli na fakty, ktoré sme tu mali počas doby Covidovej, kedy nebolo nič nemožné. Čo sa týka absolútne zbytočného sekírovania a gniavenia národa slovenského!

Nuž, ale pekne po poriadku.

Cez našu južnú hranicu, sa k nám valia nekontrolovateľne hordy nelegálnych migrantov!

Poväčšinou mladí a silní muži!!! Nie matky s malými deťmi!!!

Progresívne Slovensko hovorí o zbytočnej panike! O zbytočnom predvolebnom vytĺkaní politického kapitálu!

Hamran nás „utešuje“, že doposiaľ sa ani jeden z týchto tisícov nelegálnych migrantov u nás nedopustil žiadneho ani len malého priestupku…(Klame! https://www.youtube.com/watch?v=FRaNAN393cs&ab_channel=RozhovorysMimi%C5%A0ramovou ) a čaká kedy sa tak stane?!

Ódor hovorí, že toto má len Európske riešenie…Ja mu odkazujem, že najskôr a okamžite, bezodkladne, je potrebné vykonať Slovenské riešenie! Na čo, ako suverénny štát máme plné právo!

A Čaputová to hodila cez plece tým, že – „Slovensko nie je cieľovou krajinou migrantov, ktorí tu sú…“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/680144-madari-nezvladaju-migrantov-a-nahravaju-ficovi-caputova-si-vola-kolegynu/

Takže podľa týchto dnešných mocných na Slovensku je všetko v poriadku – „Slováci kľudne spávajte“!!!

A teraz k hlavnej myšlienke tohto môjho článku.

Počas doby covidovej „hlavná veliteľka“ OS SR, akási Čaputová, neváhala, aby použila naše vojská na gniavenie, stráženie a na osobnej slobode obmedzovanie, nás Slovákov tu doma, na našej zemi.

Nikto z nás nebol v rámci našej republiky migrantom, ale Čaputová neváhala použiť OS SR na toto – „Slovensko obmedzilo pohyb ľudí, okresy rozdelili hranice“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/547945-obmedzenie-pohybu-policajne-hliadky-budu-na-hraniciach-okresov-i-v-mestach/ – tu sa okrem iného píše hlavne toto – „Voľný pohyb osôb je pre koronavírus…, …výrazne obmedzený, prechod medzi okresmi kontrolujú policajti a vojaci…

Všetci si dobre pamätáme, že vojakov mala vtedy Čaputová dosť, aj na to, aby nás covidovo „strážili“ aj v nemocniciach.

Áno, mám takúto osobnú nepríjemnú skúsenosť – bol som mamu odviezť/zobrať z nemocnice po operácií chrbtice a vo vestibule nemocnice boli až traja(!) statní vojaci v maskáčoch a rázne ma upozornili, že ďalej ma nevpustia lebo najskôr si musím ísť vybaviť povolenku na vstup, kdesi do inej miestnosti v rámci tejto nemocnice, kde mi zmerali teplotu a samozrejme bolo potrebné mať respirátor, covid pas a kade čo!

Dnes migranti nepotrebujú nič!

Takže  vtedy Čaputová na gniavenie ľudu slovenského mala vojakov dosť a dnes na  ochranu toho istého ľudu slovenského, už nie?!

Áno, aj toto majte občania – voliči SR na pamäti, keď 30.9.2023 budete vhadzovať vaše volebné rozhodnutie do volebných urien!

Ďalší politický idiotizmus zo strany dnes Čaputovej, Ódora, Hamrana, PS, SaS…je ich argumentácia, že za všetko môže Maďarsko lebo ono nám ich tu púšťa!

To čo je za politický debilizmus?

To Maďari sú zodpovední za to, že my máme s nimi nestrážené hranice?

No a potom Čaputová vraj koná lebo ona sa má stretnúť s maďarskou prezidentkou a bude s ňou o tom diskutovať, debatovať, rokovať…

Áno, a čo chce Čaputová maďarskej prezidentke povedať?

Chce ju napomenúť, že nech nám tu nepúšťajú migrantov?

Alebo ju chce nebodaj pokarhať za ich vnútornú migračnú politiku?

Mimochodom výsostne suverénnu, tak ako ju má suverénny štát vykonávať?

Nuž, nedivil by som sa maďarskej hlave štátu, keby našu resp. „našu“ „prezidentku“ Čaputovú doslova a do písmena vysmiala a jasne by jej povedal, že chráňte si svoje hranice tak, ako si ich chránime my Maďari, Rakúšania, Česi…

Takže v stručnosti toľko k Čaputovej a k jej vykonávaniu si svojich vojenských povinnosti, tak ako jej to ukladá naša Ústava, že okrem iného je aj Hlavná veliteľka OS SR!!!

Keď vedela poskytnúť vojakov na covid gniavenie ľudu slovenského, tak teraz nech ich okamžite pošle na naše južné hranice!!!

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.