Založ si blog

Ivanko Korčok ohlásil prezidentskú kandidatúru. Ktoréže „objektívne“ médium ako prvé prinesie exkluzívny prieskum „verejnej mienky“, v ktorom bude mať Ivanko na počiatku už 50%?

Veru, veru „ťažké“ to bolo u Ivanka Korčekovie (IK) rozhodnúť sa, či bude kandidovať za prezidenta SR v prezidentských voľbách 2024! (Už to má aj na Wikipédií! – )

Občan volič porovnaj tieto dve videa –

Prvé zo dňa 27.6.2023 – https://www.youtube.com/watch?v=N2zehcwLpUk&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Druhé zo dňa 30.8.2023 – https://www.google.sk/search?sca_esv=561292281&sxsrf=AB5stBhhgZb7hShTLPcjm9uk9W9V4DuspQ:1693396149887&q=kor%C4%8Dok+ohl%C3%A1sil+kandidat%C3%BAru+denn%C3%ADk+n&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwithOmfqISBAxWE_rsIHaPvDDYQ0pQJegQICRAB&biw=1920&bih=955&dpr=1#fpstate=ive&vld=cid:5eb6874d,vid:mYVkpGk1l60

 

Som presvedčený, že ako prvá ho za toto jeho „ťažké“ rozhodnutie pochváli Čaputová a zaželá mu, aby pokračoval v jej „pro“ slovenských šľapajach.

A IK to rád príjme, ba možno jej aj kyticu prinesie, ešte kým je v úrade…

Nuž ale teraz je to v rukách nie samotného IK, ale celkom iste v „rukách“ jemu naklonených „objektívnych“ médií, presne tak, ako v ich rukách bola Čaputová, keď ako absolútne tuctová neznáma žienka Slovenska, kandidovala na Prezidenta SR s počiatočnou preferenčnou podporov 5% a u AKO sa zastavila tesne pred prieskumným embargom, na vyše 50%!

A to i napriek tomu, že IK deklaroval, že bude občianskym kandidátom a ide zbierať potrebných 15000 podpisov… (tomuto kto môže veriť?!)

Takže „objektívne“ média a ešte objektívnejšie prieskumné agentúry, ktoré pracujú výhradne v prospech týchto „objektívnych“ médií – FOCUS a AKO, to v prípade počiatočných preferencií u IK, až také ťažké nebudú mať a môžu začať s dosť vysokou latkou, až niekde na úrovni 50%.

Teda začať u IK tam, kde u Čaputovej končili!!!

A prvý začali ako inak v Denníku N, ktorý hneď po tom, čo IK oznámil, že vstupuje do prezidentského predvolebného ringu priniesli takúto „senzačnú“ správu v prospech ich milovaného IK – „Ivan Korčok bude kandidovať za prezidenta, prieskumy mu dávajú šancu poraziť Fica“ – https://dennikn.sk/3542226/ivan-korcok-bude-kandidovat-za-prezidenta/?ref=inc – takže Denník N, ako ináč, ako prvý už má akýsi „objektívny“ prieskum, že IK začal valcovať a začal rovno od Fica, ktorý ešte ani zďaleka nepovedal o svojom úmysle kandidovať v nadchádzajúcich PrV 2024, ešte ani pol slova!!!

A už manipulujú verejnú mienku, že proti komu najsilnejšiemu sa IK postaví a bude s ním za pomoci „objektívnych“ médií bojovať v „rovnom a spravodlivom“ politickom boji!!!

A prečo tak preferenčne vysoko, začať u Ivanka?

Nuž odpoveď je jasná a jednoduchá.

IK totiž nie je taký neznámy, ako svojho času na počiatku Čaputová.

Tam nemohli hneď na začiatku vystreliť v preferenciách privysoko lebo by im to nik neuveril.

A tak najskôr síce rýchlo, ale o to istejšie, Čaputovú “objektívne“ mediálne „urobili“ za najlepšiu kandidátku bez konkurencie, a až na konci jej vpálili viac, ako 50% preferencií.

Nakoniec to skončilo tak, že Čaputovú si za svoju „prezidentku“ zvolilo „až“ 23,9% voličov zo všetkých oprávnených voličov…

Nuž teda občan-volič, maj sa na pozore, pozorne sleduj ako sa bude okolo IK vytvárať „objektívna“ mediálna politicky svätá korona lebo ani iná v týchto „objektívnych“ médiach nemôže byť lebo ich zbožňovaný IK, presne ako ich zbožňovaná Čaputová, stojí neochvejne na tej „správnej strane dejín“ – rozumej na strane vojnových štváčov z velenia NATO, na strane Bruselu a hlavne na strane Washingtonu.

Veru, bude zaujímavé sledovať, ako ho budú „objektívne“ média pretláčať, ako jediného možného nástupcu Čaputovej a ako budú nekompromisne dehonestovať každého, kto sa mu postaví do cesty ako protikandidát.

Ja však verím, že občan-volič SR, je už natoľko poučený, že bude voliť nielen v nadchádzajúcich PV 2023, ale aj následne v Prezidentských voľbách v marci 2024, úplne opačne, ako mu to „úprimne“ budú sa snažiť votrieť do priazne „objektíve“ pro západe, pro U(S)A média!!!

 

PS:

Práve sa začalo „objektívne“ mediálne hladkanie Ivana Korčoka!

Všetky tieto „objektívne“ média budú jeho pôsobenie v službách najskôr Mečiara, potom Dzurindu, následne Fica, od marca 2020 dokonca v službách „predsedu vlády“ Matoviča, ako dokonca priamo „ministra“ zahraničných vecí a európskych záležitosti, prezentovať len ako jeho kariéru a jeho kariérny rast!

Zatiaľ čo u iných „bežných“ politikov je to škandál a jednoznačné prezliekanie politických kabátov v zmysle – „Kde vietor, tam plášť“!

Škandál, za ktorý by mali byť nevoliteľní!

Ale keď sľubuješ/sľúbiš, že budeš verne slúžiť Západu, USA (resp. U(S)A!) a NATO, tak všetko z minulosti je zmazané, je nepodstatné, sú to len také táraniny, tliachaniny neprajníkov… a čaká ťa len a len svetlá politická budúcnosť napr. ako „prezidenta SR, však Ivan?!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.