Založ si blog

Progresívne Slovensko nie do NR SR, ale jednoznačne pred OČTK!

Iste, netvrdím žeby PS mali byť vyradené z PV 2023.

Ale tvrdím, že kvôli tomu, čo tu dnes o PS napíšem, by malo byť jednoznačne (okrem iných ich aktivít) predmetom resp. záujmom našich OČTK, ktoré ako všetci vieme, vraj už viac ako 3 roky, majú rozviazané ruky a teda nech svoju ručnú rozviazanosť preukážu, aj vo vzťahu k Čaputovej Alma mater, teda k Progresívnemu Slovensku!

Všetky „objektívne“ média a ešte „objektívnejšie“ prieskumné agentúry, sa predbiehajú v tom, o koľko opäť PS navýšili svoj volebný percentuálny výsledok!

Všetci títo „objektívci“, sa predbiehajú v tom, kedy prinesú o PS fíhakové info, že PS už predbehlo v preferenciách HLAS-SD, a už len čakám, kedy sa niekto konečne s týchto „objektívnych“ agentúr, ako prvý odváži a zvestuje ľudu slovenskému, že hľa, PS  v prieskumoch predbehlo už aj SMER-SD a valcuje ďalej…!!!

Samozrejme, že všetko, čo sa mediálne „objektívne“ začína diať okolo PS je umelyna a pevne verím, že ľud slovenský, voliči SR, sú už natoľko v tomto „vytrénovaní“, že takýmto báchorkám nenaletia, ako to urobili pri Čaputovej, ktorej za 4 mesiace vystrelili preferencie v „objektívnych agentúrnych“ prieskumov, z nezvoliteľných 4,1% (FOCUS november 2018), až na neuveriteľných 52,9% (AKO február 2019), keď sa v konečnom dôsledku našlo v II. kole prezidentských volieb slabých 23% voličov, čo Čaputovú volili, zo všetkých oprávnených a teda 73% oprávnených voličov bolo takto, z ich viny, prehlasovaných absolútnou menšinou.

Dobre nám tak, keď sa nezaujímame o veci verejné…!!!

Pri PS to nedopusťme!

 

Nuž a teraz k veci.

 

Prečo som presvedčeným, žeby PS mali stáť pred OČTK?

Nuž, aj pre toto, čo je dnešnou hlavnou nosnou témou môjho článku.

Už ste Slováci zabudli na túto aktivitu PS?

Píše sa 20. november 2021 a dnešný predseda PS Michal Šimečka verejne zavesil na svoj FB takýto status – „NASTAL ČAS NA POVINNÉ OČKOVANIE“ – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid0AWNvychxXwb4Bz181qikvnUfCeaNQbpi2EStLDQALsysNk3ibnK7TKALGiRaK8Xsl

 

Tu mladý Šimečka doslova a do písmena píše toto – „Aktuálna pandemicka situácia nám už neumožňuje čakať a váhať…, … Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti…, …Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezodkladne.“

 

Slováci, uvedomujete si, čo sa tu skrýva za nebezpečenstvo?

Uvedomujete si, že ak by títo boli v tomto čase pri moci, tak by na nás uvalili povinné experimentálne covid očkovanie (najviac samozrejme USA Pfizerom!)?

A aké represie by zaviedli na tých Slovákov, ktorí by sa takémuto medicínskemu resp. „medicínskemu teroru nepodvolili?

Napríklad ja a moja rodina?

Zhnili by sme na dlhé roky v žalári!

A kde vo svojom statuse má mladý Šimečka fakty o tom, že ním preferovaná povinná covid vakcína nie je našim organizmom škodlivá?

Kde má vo svojom FB statuse odkaz na medicínske štúdie, že táto vakcína už nie je v štádiu experimentu, že prešla riadnym procesom, akým takéto vakcíny majú prejsť?

NUŽ NIKDE!!!

A nemá ich ani doteraz!

Tak, ako inak nazvať takúto jeho vtedajšiu aktivitu, ak nie ako trestný čin šírenia poplašnej správy?

Poplašnej správy v zmysle, že keď nezavedieme povinné covid očkovanie tak hrozí vymetie ľudu slovenského!

A koľkí Slováci im na takúto poplašnú  správu naleteli, im uverili a dnes horko banujú lebo majú rôzne zdravotné problémy, o ktorých dovtedy ani len najmenšie náznaky nemali?!

Áno a toto je jeden z dôvodov prečo by sa o tieto, ale aj iné inaktivity PS, v dobe „covidovej“, mali zaujímať naše, majúc ruky rozviazané OČTK!!!

 

PS po tomto Šimečkovom prehlásení nezaháľalo lebo, už o niekoľko dní na to, sa na FB ozvala aj vtedajšia predsedníčka PC, akási Irena Bihariová takto – „ZA POVINNÉ OČKOVANIE“ – https://www.facebook.com/bihariova.irena/videos/312078747440623/

V tomto FB statuse Bihariová oznamuje Slovákom, že PS spustila petičnú akciu https://www.zapovinneockovanie.sk/ – mimochodom táto doména je dnes už na predaj!

 

Nuž teda nech PS spustia aj dnes resp. práve dnes pred PV 2023 opäť túto petíciu, aby keď ich „objektívne“ média svojou „objektívnou“ žurnalistikou dostanú nebodaj do novej vlády SR, mohli už bez problémov zaviesť covid povinné očkovanie lebo Bihariová v predmetnom FB statuse a videu okrem iných covid bludov hovorí aj toto – „My sme naozaj presvedčení, že jedine očkovanie, je ta cesta, ktorá nám pomôže ukončiť pandémiu“ a dodáva, že – „Nemyslíme si to iba mi v Progresívnom Slovensku, myslí si to vedecká obec, lekári, lekárky, ale už o tom uvažujú aj viacerí štátnici v západných krajinách…“

 

Nuž teda prečo sa PS s týmto nevytasí aj teraz pred PV 2023 a nepovie Slovákom-voličom, že ak budú vo vláde, tak zavedú povinné covid a pod. očkovania a to jednoznačne neprebádanými, riadne medicínsko-vedecky odskúšanými vakcínami?

Alebo sa ich presvedčenie o povinnom covid očkovaní niekam vytratilo?

Áno? A kam?

Nože, vy tam v PS, povedzte Slovákom, prečo už dnes nenaliehate, aby bolo zavedené povinné covid očkovanie?

Alebo, žeby bola pravda to, že nie experimentálna covid vakcína porazila covid, ale niečo úplne iné?

Niečo o čom hovorili iní vedci a odborníci na vírusy a pandémie, ako len tí, ktorých ste vy v PS a vám podobní, vtedy, ale aj dnes, uznávali/uznávate?!

Kedy sa Slovákom verejne ospravedlníte za takéto hókusy-pokusy na telách obyvateľov Slovenska?!

 

Nie, na toto Slováci nesmieme zabudnúť!

 

A čudujem sa naozaj každému, vlastnou hlavou, mysliacemu Slovákovi, ktorý čo i len zvažuje, že dá svoj volebný hlas v PV 2023 takémuto diktátorsko-despotickému politickému subjektu!!!

 

O tomto v súvislosti s PS a iných ich aktivít budem samozrejme písať aj naďalej!

Písať, výhradne na základe faktov!

A vy Slováci, nenechajte sa manipulovať o PS prostredníctvom „objektívnych“ prieskumov, ešte „objektívnejších“ prieskumných agentúr a už vôbec nie prostredníctvom „našich objektívnych“ médií, ktoré si hrdo hovoria „média hlavného prúdu“, média mainstreamové, teda média mienkotvorné!!!

Že  PS preferenčne stúpa lebo je to vyslovene umelyna a cielená verejná manipulácia s verejnou mienkou!

 

PS:

A nie náhodou aj pod vplyvom takýchto politicky nebezpečných prehlásení, sa potom poniektorí, tiež „novinári“, odhodlali, odvážili písať niečo tak ľudský odporné, ako akýsi Peter Schutz, z akéhosi Sme.sk, že všetci tí Slováci, ktorí sa nenechajú zamoriť takouto experimentálnou chemickou zlúčeninou, „by mali kvičať, ako tie svine na bitúnku“???

Nech nám „odborníci“ v PS na povinné covid očkovanie teraz pred PV 2023, vysvetlia čo máme rozumieť pod slovným spojením – „Kvičať, ako svine na bitúnku“???

To keď svine kvičia na bitúnku, tak to kvičia od toho, že ich tam šteklia za pravým uchom?

Alebo je to preto lebo ich pozbavujú života???

A toto prial tento „novinár“ slovenskému národu, ktorý sa nechcel dať covid zaočkovať a vy ste ho chceli dokonca dať experimentálne covid zaočkovať povinne!!!

Na teraz viac nemám čo dodať lebo mi je z takýchto a podobných politikov, politických subjektov zle!!!

Slováci, naozaj, toto budete voliť???

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.