Založ si blog

RTVS, to čo si dovoľujete voči Ľudu slovenskému?

To je niečo neskutočné!

To čo som započul na vlnách Slovenského rozhlasu, tak to je naozaj škandál!

Toto je už naozaj priveľa!

Možno pre niekoho nie, ale pre mňa osobne áno!

 

Takto urážať národ slovenský, ľud slovenský, takto ho považovať za mentálne zaostalých, tak to je naozaj už vrchol!

O čo ide?

Nuž o toto.

V SRo som započul takúto „vzdelávaciu“ pasáž, keď akýsi ženský hlas hovorí, že – „Právo na vlastný názor má každý“ a vraj toto je hit dnešných sociálnych sietí, ale POZOR, ženský hlas pokračuje takto „vzdelávaco“ ďalej – „ale nie každé právo na názor je vyslovením názoru“

No a za týmto sa pre zmenu ozve akýsi mužský hlas, ktorý nám „vzdelávaco“ zvestováva toto – „Ak poviete resp. napíšete na sociálne siete, že vám viacej chutí čerešňa, ako slivka alebo vám viacej chutí jablko, ako hruška, tak toto je Váš názor. Ale ak poviete resp. na sociálne siete napíšete, že ovocie neobsahuje žiadne vitamíny, tak toto už nie je názor ale šírenie dezinformácií“

 

To, čo si v tej RTVS, v tom SRo myslíte o Národe slovenskom, o Ľude slovenskom?

Že sme až taký tupí?!

Že sme mentálne na tak nízkej úrovni, že takýto blud budem/me považovať za dezinformáciu?!

Nuž tak ja vám to poviem napriamo – Ak niekto povie, že ovocie neobsahuje žiadne vitamíny, tak takéhoto jedinca ja nepovažujem za  šíriteľa dezinformácií, ale s prepáčením, za IDIOTA!!!

 

Iste, takéto a podobné „vzdelávacie“ vsuvky do vysielania RTVS, v tomto prípade do vysielania SRo, sú rýdzo provokatívne a len hlupák si nemôže nevšimnúť, že tu ide o jasný cieľ zo strany RTVS, aby Slováci neverili akejsi, podľa nich pro ruskej propagande o konflikte na Ukrajine, o jeho príčinách a tak podobne!!!

 

Nuž teda, vy tam v tom dnešnom Slovenskom rozhlase a v RTVS ako takej, tak ja vám teda dám príklad, čo je to názor, a čo je šírenie dezinformácie/dezinformácií.

Ak niekto povie, že vojenský konflikt, akýkoľvek, kde koľvek na svete, je možné riešiť výhradne vojenskou cestou, tak je to jeho názor!

Ak niekto povie, že riešiť, akýkoľvek vojenský konflikt, kdekoľvek na svete, je možné riešiť a vyriešiť jedine mierovou rokovacou cestu za okrúhlym stolom, tak je to jeho názor!

Ale ak niekto povie, že terajší ruský vojenský vstup na suverénne územie Ukrajiny bolo nevyprovokované, resp. nebolo ničím vyprovokované, tak je dezinformácia!

A ak niekto povie že USA po II. sv. vojne viedli len a výhradne obranné a oslobodzovacie vojenské operácie po celej našej planéte, demokraciu nastoľujúce, tak toto je tiež dezinformácia!

 

Nuž tak takto, vy tam v RTVS!

A prestaňte haniť národ slovenský, napr. aj takýmito vašimi „vzdelávacími“ primitivizmami!!!

PS:

RTVS, hovorí Vám niečo dátum 30.9.2023?!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.