Založ si blog

Moderátor, moderátori TA3, ktorého, ktorých meno, mená sa nevyslovuje, nevyslovujú.

Naozaj tragikomické, čo predvádza resp. predvádzajú dvaja moderátori TA3 relácie V politike, ktorých mená sa nevyslovujú.

Iste, ich mená sú známe, ale je potrebné im dať ochutnať z tej ich „demokracie“, keď zakaždým, keď robia akýsi predslov pred samotnou reláciou, tak si zoberú do svojich moderátorských úst jedného z politikov SMER-SD a namiesto toho, aby jasne divákom povedali jeho meno, tak ho najskôr očiernia a následne ho predstavia takto – „ide o politika,  ktorého meno sa nevyslovuje“

Nuž tak ja ho vyslovím za nich lebo toto je meno politika, ktoré sa bude po PV vyslovovať čo najviac – teda ide o Ľuboša Blahu!

Avšak mená týchto dvoch moderátorov z TA3 a im podobným z iných médií dnes tzv., „hlavného prúdu“, budú menami, ktoré sa nebudú vyslovovať, ale nie z toho dôvodu, ako oni dnes nevyslovujú meno Ľuboša Blahu lebo neoliberálna cenzúra, ale preto, že o ich bláboly nebude mať občan volič záujem.

Iste, o ich bludy, bláboly nemá občan-volič ani teraz záujem, ale nemá na výber!

Keď dnes jeden z diskutujúcich (Robert Kaliňák – SMER-SD) v predmetnej relácií TA3 upozornil moderátora, ktorého meno sa nevyslovuje, na to, že je nekorektné najskôr Ľuboša Blahu očierniť a následne si ho do relácie nepozvať, tak tento moderátor, ktorého meno sa nevyslovuje, sa povýšenecký ohradil, že vraj s konšpirátormi sa nediskutuje!

A on je kto?

Kto je on, moderátor TA3, ktorého meno sa nevyslovuje, že si dovolí povedať, čo je konšpirácia, kto je konšpirátor, a čo konšpirácia nie je, a kto konšpirátor nie je?!

A to je čo za demokracia, že iný názor je považovaný resp. označený za konšpiráciu a teda je potrebné človeka, ľudí s iným názorom vymedziť na okraj spoločnosti, dokonca tak, že ich „meno sa nevyslovuje“?!

Nuž teda na záver týmto moderátorom z TA3, ktorých mená sa nevyslovujú, a všetkým im podobným odkazujem, že čas ich „hviezdneho“ pôsobenia na našej mediálnej scéne sa chýli nezadržateľne ku koncu lebo po PV 2023 ich nahradia tí novinári, tí moderátori a tí politickí komentátori, ktorí budú vyslovovať každé jedno meno politika a budú k rôznorodosti ich  názorov pristupovať naozaj demokraticky, s rešpektom a nechajú verejne zaznieť všetky politické názory, nebudú ich triediť na správne a nesprávne, na konšpiračné a nekonšpiračné, na dezinformačné a nedezinformačné, na zmätené a nezmätené…lebo to budú tí novinári, redaktori, moderátori, komentátori, ktorí sú dnešnými médiami tzv. „hlavného prúdu“ označovaní za akúsi dezinformačnú alternatívu…, ale o tom v samostatnom článku.

 

Na záver sa odosobním a dovolím si môjmu čitateľovi predsa len predstaviť dvoch moderátorov TA3, politickej „vyváženej“ relácie V politike, a ja ich mená vyslovím.

Ide o akéhosi Rasťa Ilieva a Richarda Dírera…, chlapci, hanbite sa za to, čo dnes na obrazovkách TA3 stvárate!!!

 

 

 

 

 

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Tvrdý odkaz Čaputovej od poradcu B. Johnsona – Aj vy ste súčasťou nášho Západného spolku idiotov!

11.05.2024

Aj týmto článkom nevykonám nič iné, len to, po čom dnes, dnešná slovenská (?) opozícia volá, že teda bráňme slobodu prejavu, demokraciu…a to tým, aby bolo možné klásť našim(?) politikom kritické otázky. A keďže v médiach hlavného prúdu našej dezinfoscény, kladú dennodenne milióny kritických otázok len dnešnej vládnej koalícií, tak je potrebné to [...]

RTVS ľadovo-hokejové MS harašenie!

10.05.2024

Na úvod jasná otázka – Vy tam „čiernoodenci“ v dnešnej „verejnoprávnej a pluralitnej“ RTVS, načo je resp. slúži RTVS TV okruh :ŠPORT? Napr. na akúsi Citrónshow? Akási „super“ relácia o ľadovom hokeji, ktorú neviete pomenovať ani len v slovenskom jazyku, že teda Citrónzábava! Zámerne dnes spomeniem, len túto jednu vašu „super“ reláciu lebo dnes sa [...]

lekáreň, laboratórium, kapsuly, tobolky, príprava liečiv

Kartel v zdravotníctve? Protimonopolný úrad koná proti laboratóriám

13.05.2024 10:43

Dohoda sa má týkať piatich podnikateľov.

polícia bratislava

Pre bombovú hrozbu súvisiacu s STU uzavreli Vazovovu ulicu v Bratislave

13.05.2024 10:42, aktualizované: 11:07

Priestory školy aktuálne kontrolujú policajti.

Extrémizmus / AfD / Protest / Demoštrácia /

Nemeckú AfD môže kontrarozviedka viesť ako extrémistickú, rozhodol súd. Podpredseda hnutia zúri

13.05.2024 10:07

Rozsudok okrem iného znamená, že kontrarozviedka môže stranu a za určitých okolností aj jej predstaviteľov sledovať s pomocou spravodajských postupov vrátane odposluchov.

požiar

Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zachvátili plamene, zasahujú tam hasiči

13.05.2024 09:31, aktualizované: 10:08

Podľa dopravných aplikácií sa na nábreží v okolí požiaru tvoria kolóny.