Založ si blog

Moderátor, moderátori TA3, ktorého, ktorých meno, mená sa nevyslovuje, nevyslovujú.

Naozaj tragikomické, čo predvádza resp. predvádzajú dvaja moderátori TA3 relácie V politike, ktorých mená sa nevyslovujú.

Iste, ich mená sú známe, ale je potrebné im dať ochutnať z tej ich „demokracie“, keď zakaždým, keď robia akýsi predslov pred samotnou reláciou, tak si zoberú do svojich moderátorských úst jedného z politikov SMER-SD a namiesto toho, aby jasne divákom povedali jeho meno, tak ho najskôr očiernia a následne ho predstavia takto – „ide o politika,  ktorého meno sa nevyslovuje“

Nuž tak ja ho vyslovím za nich lebo toto je meno politika, ktoré sa bude po PV vyslovovať čo najviac – teda ide o Ľuboša Blahu!

Avšak mená týchto dvoch moderátorov z TA3 a im podobným z iných médií dnes tzv., „hlavného prúdu“, budú menami, ktoré sa nebudú vyslovovať, ale nie z toho dôvodu, ako oni dnes nevyslovujú meno Ľuboša Blahu lebo neoliberálna cenzúra, ale preto, že o ich bláboly nebude mať občan volič záujem.

Iste, o ich bludy, bláboly nemá občan-volič ani teraz záujem, ale nemá na výber!

Keď dnes jeden z diskutujúcich (Robert Kaliňák – SMER-SD) v predmetnej relácií TA3 upozornil moderátora, ktorého meno sa nevyslovuje, na to, že je nekorektné najskôr Ľuboša Blahu očierniť a následne si ho do relácie nepozvať, tak tento moderátor, ktorého meno sa nevyslovuje, sa povýšenecký ohradil, že vraj s konšpirátormi sa nediskutuje!

A on je kto?

Kto je on, moderátor TA3, ktorého meno sa nevyslovuje, že si dovolí povedať, čo je konšpirácia, kto je konšpirátor, a čo konšpirácia nie je, a kto konšpirátor nie je?!

A to je čo za demokracia, že iný názor je považovaný resp. označený za konšpiráciu a teda je potrebné človeka, ľudí s iným názorom vymedziť na okraj spoločnosti, dokonca tak, že ich „meno sa nevyslovuje“?!

Nuž teda na záver týmto moderátorom z TA3, ktorých mená sa nevyslovujú, a všetkým im podobným odkazujem, že čas ich „hviezdneho“ pôsobenia na našej mediálnej scéne sa chýli nezadržateľne ku koncu lebo po PV 2023 ich nahradia tí novinári, tí moderátori a tí politickí komentátori, ktorí budú vyslovovať každé jedno meno politika a budú k rôznorodosti ich  názorov pristupovať naozaj demokraticky, s rešpektom a nechajú verejne zaznieť všetky politické názory, nebudú ich triediť na správne a nesprávne, na konšpiračné a nekonšpiračné, na dezinformačné a nedezinformačné, na zmätené a nezmätené…lebo to budú tí novinári, redaktori, moderátori, komentátori, ktorí sú dnešnými médiami tzv. „hlavného prúdu“ označovaní za akúsi dezinformačnú alternatívu…, ale o tom v samostatnom článku.

 

Na záver sa odosobním a dovolím si môjmu čitateľovi predsa len predstaviť dvoch moderátorov TA3, politickej „vyváženej“ relácie V politike, a ja ich mená vyslovím.

Ide o akéhosi Rasťa Ilieva a Richarda Dírera…, chlapci, hanbite sa za to, čo dnes na obrazovkách TA3 stvárate!!!

 

 

 

 

 

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.