Založ si blog

Klepnú poslanci Čaputovej po jej čím ďalej tým viac diktátorských prstoch?

Čaputová si robí čo chce!

Alebo robí len to, čo chce tá „správna strana dejín“, na ktorej ona tak neochvejne stojí?!

Toto je však na iný článok…

Dnes sa povenujem Čaputovej v tom zmysle, že jej konanie, je v rozpore s absolútne všetkým, ako by hlava nášho štátu konať mala, ak by bola nestranná, nikým riadená a politicky hodnotovo jednoznačne na strane zákonnosti a ústavnosti…

Podľa toho, čo v poslednom období stvára, Čaputová takou hlavou nášho štátu nie je!

Ak by bola nestrannou, apolitickou, tak už dávno by umožnila ľudu slovenskému, aby si zvolil novú Vládu SR…

Naposledy mala na to jasný dôvod, ihneď po 15. decembri 2022, kedy Hegero-Matovičovej „vláde“ bola v parlamente vyslovená nedôvera…

Už vtedy mala Čaputová povedať, že okamžite po prijatí demisie Hegera, po konzultáciách zo všetkými politickými klubmi v parlamente, vymenuje úradnícku vládu a zároveň mala vyzvať parlament, aby si okamžite skrátil volebné obdobie tak, aby sa mimoriadne parlamentné voľby mohli konať do konca júna 2023!!!

Čaputová tak neurobila!

Prečo?

Lebo „správna strana dejín“?!

 

A v posledných dňoch a týždňoch, sa politicky chovala absolútne nepochopiteľne!

Jasne musela „citlivo vnímať“, že z Hegerom a spol. je to už neudržateľne, ale ona NIE!

Ona sa vyberie na Ukrajinu, kde vyslovuje za nás všetkých Ukrajine v „mierovom“ ukončení vojny podporu, a hlavne, o niekoľko dni na to, keď domáca politická scéna je v totálnom rozvrate, tak ona uprednostní kráľovstvo pred republikou a ide sa klaňať anglosaskému kráľovi, z ktorým my, ako suverénna republika, nemáme absolútne nič spoločné!

Čo my s ním máme?!

NIČ!!!

 

No a dnes, sa Čaputová vytasila s akousi vraj „úradníckou“ „vládou“, o ktorej nikto nič nevie, s nikým s parlamentných strán o tom nerokovala a tvári sa, že ide zachrániť Slovensko, Slovákov pred totálnym politicko-spoločensko-ekonomickým kolapsom!!!

Niečo nevídané!

Takže riešenie je vcelku jednoduché!

Už aj jej doterajší vyznávači, za akých ja považujem OĽANO, Sme rodina, Za ľudí, aj SaS, museli pochopiť, že ona ich má v politickej paži!

A teda mali by jej aj oni dať jasne najavo, že tak toto teda nie!

Takto to ďalej s Čaputovej konaním nesmie ísť a mali by jej rázne klepnúť po jej diktátorsko-despotických politických prstoch!

 

Všetci poslanci v terajšej národnej rade, by sa mali zhodnúť na tom, že je na čase Čaputovú a jej „správnu stranu dejín“ zastaviť, kým je čas!

 

Parlament má podľa Ústavy SR možnosť, Čaputovú doslova a do písmena odstaviť úplne čisto, ústavne!

Čisto ústavne a to na základe ľudového hlasovania!

Takže, poslankyne a poslanci nášho národného parlamentu, dole z hrušky!

Presne tak, ako sa s vami politicky nemazná Čaputová, presne tak jej dajte na zreteľ, kde je jej politické miesto a to aj ako „prezidentky“ našej drahej Slovenskej republiky!!!

Máte na to právo a máte ho jasne ukotvené v našej Ústave!!!

Nech sa páči – Ústava SR, Čl. 106, ods.(1) – „Prezidenta možno odvolať z funkcie pred skončením volebného obdobia ľudovým hlasovaním. Ľudové hlasovanie o odvolaní prezidenta vyhlasuje predseda Národnej rady Slovenskej republiky na základe uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky prijatého najmenej trojpätinovou väčšinou všetkých poslancov Národnej rady Slovenskej republiky, a to do 30 dní od prijatia uznesenia tak, aby sa ľudové hlasovanie vykonalo do 60 dní od jeho vyhlásenia.“

 

Takže vážení poslanci, naši a nami volení/zvolení zástupcovia, toto urobte!!!

Ukážte Čaputovej, že nie ona je paniou dnešných dní, ale Vy a hlavne MY ĽUD SLOVENSKÝ!!!

 

Viac k tomu nemám čo dodať…

 

PS:

Predsa len malá poznámka na záver – Vážení poslanci, nami volení/zvolení, a nás zastupujúci zákonodarcovia, už nie je čas na akékoľvek politické hrátky s Čaputovou a jej „správnou stranou dejín“!!!

Nič iné nepomôže, ako to, že Čaputová bude predčasne pozbavená prezidentského úradu a to priamo nami občanmi-voličmi Slovenskej republiky!!!

Preneste túto zodpovednosť za ďalší osud našej Vlasti do našich rúk presne, ako to máme ukotvené opäť v našej Ústave, Čl. 2, ods.(1) – „Štátna moc pochádza od občanov…

 

A od nikoho iného, ani  od žiadnej „správnej strany dejín“!!!

 

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.