Založ si blog

Čaputová pri Jančkárovej hlasno kričala, pri Žitnej ani len nemukne!

Nebotyčné farizejstvo, pokrytectvo, cynizmus!

 

Keď Jančkárová (RTVS) nechcela pripustiť do debaty iného nominanta SMER-SSD do diskusie lebo vraj nebol vopred ohlásený (Čo je toto za blud? Svojho nominanta si vyberá strana a nie média!), tak sa jej a RTVS dostalo od dotknutého politického subjektu oprávnenej kritiky.

Toto sa však dnes zo strany opozície nesmie a ochrancovia „demokracie“ vytiahli argument, že Fico, Blaha a spol. spustili voči Jančkárovej na sociálnych sieťach nával nenávistných reakcii voči Jančkárovej…

Nakoniec našli len jedného jediného „nenávistníka“, vyše 70 ročného dôchodcu…

A tu opäť prišla Jančkárovej na pomoc Čaputová, keď na FB napísala toto – „Predovšetkým chcem vyjadriť podporu Marte Jančkárovej a vedeniu RTVS, ale aj všetkým novinárom, na ktorých sa útočí, pre výkon ich profesie“ a dodáva, že – „Považujem to za absolútne neprípustné…“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02FurqC6TZ53VPxK8Fbd1ni9DpCSLCGVwnHD8vqgU8GE4uNafBVosVtCgGGTiEd2v2l

 

Samozrejme, že RTVS sa nedalo a „demokraticky“ čisto „objektívne“ odvysielali reláciu „Silná zostava“ – https://www.youtube.com/watch?v=eNksKx8ww-8&ab_channel=WOODOOTUBE , v zostave – Jančkárová (RTVS), Tódová (Denník N), Daňko (šéf NAKA).

Naozaj „silná“ zostava a hlavne „vyvážená“.

Tu sa Čaputová prečo neozvala a nenapísala FB status, že síce v poriadku, je potrebné na obrazovkách RTVS o tom diskutovať, ale KDE JE TEN, KTORÝ JE Z TOHO VŠETKÉHO OBVIŇOVANÝ, teda ta druhá strana???

Nuž veru, každý vie byť silný resp. „silný“, keď diskutuje v spoločnosti tých, čo majú rovnaký názor, ako on!

Apropo, Ľuboš Blaha, ktorý mal byť v tomto prípade tým najväčším „nenávistníkom“ a ten, čo Jančkárovú na živote „najviac ohrozil“, sa sám ponúkol RTVS, aby ho do tejto „Silnej zostavy“ prizvali…, tak bol „demokraticky“ odmietnutý!

Prečo? Veď ho tam mohli argumentačne a inak úplne znemožniť!

Alebo nebolo vhodné, aby zaznel aj iný názor? Iná pravda?

A tu opäť Čaputová nepíše na FB, že tak takto nie! Že toto nie je demokratická diskusia, keď nie je názorovo vyvážená!

 

A dnes Čaputová mlčí!

 

Mlčí pri Anke Žitnej Lučaiovej, ktorej sa síce nikto na živote nevyhrážal, tu „len“ jednoducho vyrazili zo zamestnania – https://standard.sk/343855/moderatorka-anka-zitna-lucaiova-konci-v-televizii-ta3/

Podľa vedenia TA3, vraj po vzájomnej dohode…!

 

A teraz porovnajme prípad Jančkárová s prípadom Žitná.

 

Jančkárová bránila demokracií a slobode prejavu, keď nechcela, ba ani nepripustila do diskusie s Jaroslavom Naďom opozičného politika lebo ho nemala v pláne!

A na druhej strane Žitná, dala priestor demokracií a slobode názoru a dovolila si tak neuveriteľnú „drzosť“, že v relácii „TAK TAKTO“ (TA3) dala priestor na vyjadrenie sa k Rusko/Ukrajinskému konfliktu svetovo uznávanému americkému, ešte raz AMERICKÉMU, nie ruskému, ekonómovi Jeffreymu Sachsovi, ktorý sa v uvedenej relácií jasne vyslovil za mierové urovnanie konfliktu… – https://www.youtube.com/watch?v=pW-2FEmOfw4&ab_channel=JohnSpectator .

 

K tej prvej, čo bránila demokracií a slobode prejavu, sa Čaputová postavila čelom a bránila ju a k tej druhej, čo dala priestor demokracií a slobode slova, tak k tej sa Čaputová postavila chrbtom, silno si „demokraticky“ zakryla uši, oči aj ústa!!!

Treba tu, aj v tejto veci ešte niečo k Čaputovej „demokratickému“, „vyváženému“…, konaniu niečo dodať?

 

PS I:

 

Ešte malá poznámka na margo médií, tých médií, ktoré si uzurpovali mať jedinú pravdu v našom štáte a ktoré nepripustia iný názor, nielen v iných „alternatívnych“ médiach, ale vo vlastných radoch!!!

Už je to tu! Už je tu to, čo Vám bolo z úst opozičných politikov povedané a na čo ste boli upozornení, že všetko to, čo Vy robíte iným, rozumej Vašej oponentúre, sa raz obráti proti Vám a budete za to perzekvovaní, napr. ako práve pani Žitná, stratou zamestnania, i keď po „dohode“…!!!

Kto z Vás, je ďalší na rade?

V TA3 – Vy, pán Peter Bielik…? Lebo pozývať si do relácie „TÉMA DŇA“ – Fica, Danka…môže byť onedlho neprípustné a potom sa možno aj Vy „dohodnete“ s vedením TA3 na vašom odchode a budete nasledovať Žitnú, Dolinského…(?!)

A ešte jedna poznámka na margo RTVS.

Vy v RTVS sa zastanete svojho kolegu/kolegyne (Žitnej?), aj keď z iného média, tak, ako ste sa zastali Jančkárovej?

Dočkáme sa z Vašej strany toho, že si bude môcť Veronika Cifrová Ostrihoňová, pozvať do najbližšej „Silnej Zostavy“ práve Anku Žitnú Lučaiovú, nech nám v priamom živom vysielaní ozrejmí, prečo musela resp. „sama“ odišla z TA3 a prečo sa vzdala svojej srdcovky „TAK TAKTO“???

A posadí si V.C. Ostrihoňová do štúdia, na túto tému napr. aj Líviu Pavlíkovú (Garčalovú) a aj Eriku Vincourekovú a k ním ešte Mimi Šramovú?

A aby bola V.C. Ostrihoňová v pozývaní hostí konzistentná, že si pozýva občas do „čisto“ ženskej „Silnej zostavy“ aj mužov, tak by mohla do štúdia posadiť aj napr. Rasťa Ekkerta a k nemu aj  Norberta Lichtnera!

Tak čo v RTVS?

Stane sa tak?

Budete vo svojom vysielaní konečne slobodní alebo aj naďalej ostanete výhradne „slobodní“…???

A mohla by Vám v tom pomôcť, Vás povzbudiť, aj samotná Čaputová napr. tým, že napíše na svojom FB profile status, kde sa bude domáhať takejto diskusnej relácie na obrazovkách RTVS…

 

PS II.

 

Na záver ešte jeden citát z Čaputovej FB statusu, ktorý napísala na obranu Jančkárovej.

Čaputová v závere píše túto, naozaj pravdivú, vetu – „Jedno je jasné, kto neudrží sám seba v hraniciach slušnej politiky, nie je hoden spravovať túto krajinu.“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02FurqC6TZ53VPxK8Fbd1ni9DpCSLCGVwnHD8vqgU8GE4uNafBVosVtCgGGTiEd2v2l

 

Ak Čaputová týmto myslela seba a ňou držanú pri moci „vládu“ Matoviča, následne Hegera a teraz demisných „demokratov“, tak potom áno, plne a bez výhrad SÚHLASÍM!!!

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.